- 11 Aralık 2018
- 40.764
- 253.390
- 598
- Konu Sahibi SaviorAngel1
-
E bunlar haram, günah, inancınıza göre yanlış değil mi?
Ciddi mi değil mi bilmiyorum ama tensel yakınlık kurmadan kimseyle evlenmeyin. Ten uyumu ve çekimi sağlıklı bir beraberlikte çok önemlidir.6 aylık iliskide ben daha seviyeli bir sekilde görüsmeyi istedigimden öyle bisey olmuyor o da bana saygı duymayı tercih etti ama o fedakarlık yapıyormuş gibi gelmeye basladı bana ve kendimi yetersiz ve kötü hissetmeye basladım. Bana söyledigi bisey yok bu arada. Her seven erkek saygı duyar mı yoksa ayrılır mıydı baskası olsa?
Size sevgililik uygun değil. Görücü usulü görüşmelisiniz. Çünkü günümüzde sevgili olup öpüşmeyen insan sayısı bir elin beş parmağını geçmez. Erkeklerin zihin yapısı garip. Size saygı duyan, sizin gibi düşünen kişilerle birlikte olun. Demek ki karşı taraftan bir sinyal aldınız ki bu konuyu açtınız.6 aylık iliskide ben daha seviyeli bir sekilde görüsmeyi istedigimden öyle bisey olmuyor o da bana saygı duymayı tercih etti ama o fedakarlık yapıyormuş gibi gelmeye basladı bana ve kendimi yetersiz ve kötü hissetmeye basladım. Bana söyledigi bisey yok bu arada. Her seven erkek saygı duyar mı yoksa ayrılır mıydı baskası olsa?
Yavv ne alakası var. Ne kadar kafan karışık senin. Kocamla nişanlılık döneminde bırak öpmeyi el ele bile tutuşmadık. (Sekse gelince o da ben de çok seviyoruz seksi.) Çünkü inancım gereği böyle. El ele tutup öpemem diyorsan mantık hatası var. Arafta kalmışsın. Kimliğin oturmamış.ama el ele tutusmadan da kimse kabul etmez ki gercekci olalım
Ne kadar sürede evlendiniz acaba? Bizde nerden baksanız 2 sene var o yüzden simdiden böyle bir durum olsa zaman ilerledikce ister istemez daha büyükleri olur diye cekindimYavv ne alakası var. Ne kadar kafan karışık senin. Kocamla nişanlılık döneminde bırak öpmeyi el ele bile tutuşmadık. (Sekse gelince o da ben de çok seviyoruz seksi.) Çünkü inancım gereği böyle. El ele tutup öpemem diyorsan mantık hatası var. Arafta kalmışsın. Kimliğin oturmamış.
İnsanları kalıplara sokan zihniyet bizim ülkemizde çok yaygın. Zannediyorlar ki opmezse , elini tutmazsa seks hayatı kötü olacak ya da vajinismus olacak:)) yani bu beyinde biten bir şey. Karşı tarafı da kendine uygun görmen,sevmenle alakalı bir şey. Ben kocamı nişanlı iken de çok seviyordum. Onun elini tutmamam sevgimi hiç azaltmadi. Gözünden, davranışlarından, konuşmasından anlıyordum. Evlendim. Beklentimin üzerinde bir koca oldu. Yani seçimin,kafa yapın,ne istediğin önemli.
Sen ulkemizde çok yaygın olan araftakilerdensin. Taraf olmayan bertaraf olur.
6 ay sonra evlendim. 2 sene içerisinde insan illa ki dokunmak , öpmek ister. Bu içten gelen bir şey. Endişeleriniz artacaksa açık açık konuşun. Bu ayıp değil günah değil. De ki benim görüşüm bu. Buna göre davranırım. İster kabul etsin ister etmesin. Herkes kendine göre biri ile yol alsın. İçinde patlayacagina onda patlasın.Ne kadar sürede evlendiniz acaba? Bizde nerden baksanız 2 sene var o yüzden simdiden böyle bir durum olsa zaman ilerledikce ister istemez daha büyükleri olur diye cekindim
Konu sahibi bak bu çok güzel bir yorum, iyi oku ve anla. Dini gerekçelerin varsa ki anladığım kadarıyla dini sebepler yüzünden öpüşmek senin için uygun değil; o zaman sarılıp elele de tutuşmaman lazım. Bunun caiz olmadığını biliyoruz.Yavv ne alakası var. Ne kadar kafan karışık senin. Kocamla nişanlılık döneminde bırak öpmeyi el ele bile tutuşmadık. (Sekse gelince o da ben de çok seviyoruz seksi.) Çünkü inancım gereği böyle. El ele tutup öpemem diyorsan mantık hatası var. Arafta kalmışsın. Kimliğin oturmamış.
İnsanları kalıplara sokan zihniyet bizim ülkemizde çok yaygın. Zannediyorlar ki opmezse , elini tutmazsa seks hayatı kötü olacak ya da vajinismus olacak:)) yani bu beyinde biten bir şey. Karşı tarafı da kendine uygun görmen,sevmenle alakalı bir şey. Ben kocamı nişanlı iken de çok seviyordum. Onun elini tutmamam sevgimi hiç azaltmadi. Gözünden, davranışlarından, konuşmasından anlıyordum. Evlendim. Beklentimin üzerinde bir koca oldu. Yani seçimin,kafa yapın,ne istediğin önemli.
Yeni ilişkiler çok tuhaf , siz sevmeyi sevilmeyi ne sanıyorsunuz ...6 aylık iliskide ben daha seviyeli bir sekilde görüsmeyi istedigimden öyle bisey olmuyor o da bana saygı duymayı tercih etti ama o fedakarlık yapıyormuş gibi gelmeye basladı bana ve kendimi yetersiz ve kötü hissetmeye basladım. Bana söyledigi bisey yok bu arada. Her seven erkek saygı duyar mı yoksa ayrılır mıydı baskası olsa?
Cogunlukla katilmakla beraber elele tutusmak farkli bir seviye opusmek farkli bir seviye bence. Ikisini de esit gormemek lazim. O yuzden ben anliyorum konu sahibesiniYavv ne alakası var. Ne kadar kafan karışık senin. Kocamla nişanlılık döneminde bırak öpmeyi el ele bile tutuşmadık. (Sekse gelince o da ben de çok seviyoruz seksi.) Çünkü inancım gereği böyle. El ele tutup öpemem diyorsan mantık hatası var. Arafta kalmışsın. Kimliğin oturmamış.
Tensel yakinlik derken?Ciddi mi değil mi bilmiyorum ama tensel yakınlık kurmadan kimseyle evlenmeyin. Ten uyumu ve çekimi sağlıklı bir beraberlikte çok önemlidir.
Dinen esit. Eğer inanıyorum diyese eşittir. ( Eşim ilk tanismamizda bana kimse nikahsız benim elimi tutamaz demişti) Şu an ilk gün bunu demesine gülüyoruz ama ben ne demek istediğini anlamıştım. Çünkü benim inancimda aynı onun gibiydi.Cogunlukla katilmakla beraber elele tutusmak farkli bir seviye opusmek farkli bir seviye bence. Ikisini de esit gormemek lazim. O yuzden ben anliyorum konu sahibesini
bu senin bileceğin bişey sonuçta kendini kötü hissedeceksen tabiki bunu söylemekten çekinmemelisin sağlıklı ilişki budur zaten. o da sana saygı duymuş ne güzel. illa sevgini öpüşerek mi belli edeceksin ne yani ? olabilir bu düşünce ,doğaldır.6 aylık iliskide ben daha seviyeli bir sekilde görüsmeyi istedigimden öyle bisey olmuyor o da bana saygı duymayı tercih etti ama o fedakarlık yapıyormuş gibi gelmeye basladı bana ve kendimi yetersiz ve kötü hissetmeye basladım. Bana söyledigi bisey yok bu arada. Her seven erkek saygı duyar mı yoksa ayrılır mıydı baskası olsa?
Derece olduğunu hiç duymamıştım daha önceElele tutusuyorsun ama opusmuyorsun bu ne celiski yorumlarina katilmiyorum. Tamam ikisi de dinen uygun olmayabilir ama uygunsuzlugun da dereceleri var yani. Ayni kefeye koymak garip.
valla ev dekor vs. videolarını çok izlerim%100 deger yargisiyla alakali bir soruyu buraya sormaniz yanlis olmus. Burada her kesimden insan var. Kaldi ki size cevap verenlerin dunya gorusunu bilmiyorsunuz. Misal Turkiyede evlenmeden cinsellik yasamak istememek cok normal karsilanabilirken Amerikalilar sen kacinci yuzyilda kaldin der.
Burada da bazi insanlar icin opusmemek cok garip bazilari icin normal. Karsinizdaki adamin deger yargilariyla alakali bir durum.
Elele tutusuyorsun ama opusmuyorsun bu ne celiski yorumlarina katilmiyorum. Tamam ikisi de dinen uygun olmayabilir ama uygunsuzlugun da dereceleri var yani. Ayni kefeye koymak garip.
Dinen esit. Eğer inanıyorum diyese eşittir. ( Eşim ilk tanismamizda bana kimse nikahsız benim elimi tutamaz demişti) Şu an ilk gün bunu demesine gülüyoruz ama ben ne demek istediğini anlamıştım. Çünkü benim inancimda aynı onun gibiydi.
Konu sahibi tam bir araf profili. Ben sekulerim dese cinsel hayat yaşasa sorgulamam.
Derece olduğunu hiç duymamıştım daha önceya uygundur ya değildir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?