Sevgililikte öpüsmemek normal mi, buna saygı duyacak erkek var mıdır

O tür şeyler olunca devamı gelir gibime geliyor evlilik öncesinde de karsiyim bu tür seylere. Dedikleri gibi görücü usulü evet benim icin daha uygun bir secenek olurdu ama bizim hic tanidigimiz yok
Canım adı üstünde "sevgi-li" Sevmekten geliyor bak. Öpmek, sarılmak, elini tutmak falan bu paketin içine dahil yani. Dünyanın her yerinde sevgi gösterisi benzer şekildedir.
Görücü usulünde iş farklı tabi. O sana daha uygun olabilir dediğin gibi. Arada bir aşk olmadığı için adamı öpmek içinden zaten hemen gelmez. Ama evlendikten sonra da gelmeyebilir, o da riskli tarafı tabi.

Hoş geldin vajinismus. Insan yanındaki elini tutup sarıldığı sevgilisini öpmek istemiyorsa evlendikten sonra da sağlıklı bir ilişkiye ihtimal vermiyorum. 6 ay duran da görmemiştim hiç. Tamamen muhafazakar ilişkide olup görünenler hariç ama zaten sarılan eden insan için hiç duymamıştım.

o da mı öyle düsünüyordur gercekten utandırdınız ama ya o olunca sanki devamı da gelirmis gibime geliyor
Hayatımda daha saçma bir argüman duymadım. Yani her öpüşen akşamına kendini yatağa mı atıyor? Elele tutuşmak gibi bu da sevginin sonucunda ortaya çıkan bir eylem. İkisi de fiziksel. Bu kadar kendine güvenmiyorsan elele de tutuşma. Yani mesafeyse tam anlamıyla mesafe koy madem araya. Öpüşmem ama sarılırım ne kadar gereksiz şeyler.

Öyle tabi.

o da mı öyle düsünüyordur gercekten utandırdınız ama ya o olunca sanki devamı da gelirmis gibime geliyor
Sevgililikte öpüşmek de öpüşmemek de normaldir. Evlenmeyi düşünüyorsanız kişilerin yaşam görüşü birbirine uyumlu olmalı. Sen öpüşmeyi erken buluyorsan veya ciddi adımlar atıldıktan sonraya bırakmak istiyorsan seni seven erkek buna saygı duymalı. Ama onun hayat görüşüne göre evlenmeden bazı şeyleri denemek gerekiyorsa bir seçim yapmalısın. İki taraf için de kötü hissedecek bir durum yok. İki taraf da tercihini diğerine dayatmamalı kimse kimseyi nikahlamamış uygun değilse tercihine göre 3 milyar karşı cinsten başka birini denemeye devam edebilir

Not: öpüştükten sonra devamı gelebilir evet, hanımların da bahsettiği gibi içgüdüsel bir durum bu önsevişme esnasında öpüşüyoruz mesela:)

O tür şeyler olunca devamı gelir gibime geliyor evlilik öncesinde de karsiyim bu tür seylere. Dedikleri gibi görücü usulü evet benim icin daha uygun bir secenek olurdu ama bizim hic tanidigimiz yok
Zaten tanıdıklarla evlılık sağlıklı olmuyor sonra sorun olunca aileler de ayrılıyor . Devamı siz istemediğiniz sürece gelmez öpüşmeye saygı duyan adam size zorla saldıracak kadar değildir

kac yasindasin?
22 ve altiysan yorumum yok.
görücü vs evlenme niyetiyle götürüyorsan ve en gec 1 seneye evlenecekseniz ona da yorumum yok. uygundur.
ama daha büyüksen, 6 aylik sevgilinle öpüşmek bile senin icin büyük bir olaysa neden sevgili yapiyorsun?
normal arkadasindan ne farki var bu kisinin? önünüzde evlilik de yok, öpüşmeye niyetiniz de yok. öpüsmeye edepsizlik olarak baktiginiz icin sevginizi gosterme konusunda da yeterli oldugunuzu düşünmüyorum.
eee?
o zaman niye sizinle olsun bu adam? ya da neden sevgiliniz var?
uzak durun erkeklerden, evlenme caginda evlenme niyetiyle gorusursunuz biriyle, evlenmeyi beklersiniz öpüşmek icin.
ama boyle cok sacma
gunah derseniz öpüşmek günah da elin erkegiyle elele tutusmak, basina omzunu koymak, gece gündüz konusmak cok mu sevap?

bana hiç saçma gelmedi
öpüşmek istememen öpüşmek istemen kadar normal onu geç senin bir korkun var nişanlansan öpüşürsün gibime geliyor?
İnsan niye öpüşmek istemez kendini bunun için hazır hissetmeyebilir
Öpüşmek istesem devamı gelir diyorsun kendinizi kaybedeceksiniz diye birşey yok sınır koyma sana kalmış tıpkı öpüşmeye sınır koyduğun gibi..
Kimine göre evlenmeden sadece öpüşme olur herkese göre değişir.Karşındakinin sınırı yok diye sadakatsiz olacak hali yok
İnsan önce bir manevi yönden yaklaşsın Zaten ilerisini getirmek için birşey olur

İnsan sevdiği kişiyle öpüşmek ister ama sanki ya. Ben birisi ile 6 aydır sevgili olacağım ve o beni öpmeyecek kendini de öptürmeyecek sevgim ilgim azalırdı herhalde diye düşünüyorum. Kesin ayrılırdım.

Bu nasıl bi düşünce ya. İrade denen şeyden haberiniz var mı? Öpüşürken bi anda donlarını indirip seks mi yapıyo insanlar böyle mi sanıyosunuz cinselliği.
Dini sebepleri anlıyorumda o zaman el ele tutuşma sarılmada haram kendinizi kandırmış oluyosunuz.
Ayrıca cinselliğe öcü gibi bakmanız, ışıkları kapat oramı elleme ters çevrilmiş kaplumbağa gibi halvet olalım vibe veriyor asdjbava

Bu sanırım yetişme ortamından kaynaklı öpüşürsen veya sevişirsen kirlenirsin . Bu sebeple size seviyeli gelmiyor . Oysa aşk yanında bir arzu da getirir . Öpüşmek seviyesiz bir eylem değildir . Sonuçta aşık olduğunuz insanla devlet meselesi konuşmak için bir araya gelmiyorsunuz . Ben sizi çok ortada kalmış gördüm bir yanda yetiştirildiğiniz değerler bir taraftan hisleriniz . Bu yüzden bu başkalarının tasarrufunda olacak birşey değildir.

ama el ele tutusmadan da kimse kabul etmez ki gercekci olalım

Valla ben öpüşmeden duramam duranlar nasıl duruyor bilmiyorum ama sınırlarınız varsa, evlilik öncesi öpüşmek yakınlaşmak sizi rahatsız ediyorsa sevgilinize söyleyin. Testesteron seviyesi normal bir erkek bu durumu kabullenir mi sanmıyorum

ama el ele tutusmadan da kimse kabul etmez ki gercekci olalım
Fark ettin mi sen kendini kabullendirmek için başkalarının ne istediğini söylüyorsun.

Şimdi öncelikle sen sırf sevgili olmayi kabullenmeyecekleri için erkeklerin mi el ele tutuşuyorsun kendini öpüşmek zorunda hissediyorsun ?

Yoksa el ele tutuşmak ve öpüşmek istiyorsun ama bunun yanlış olduğunu düşündüğün için erkeklere mi suç atıyorsun ?

Sirf benim sevgilim olmaz diye biriyle el ele tutuşmak veya öpüşmek sağlıklı değil tüm bunlar içten gelir. 40 yıl boyunca sırf kocan diye birini mi öpeceksin o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…