- 5 Aralık 2022
- 1.238
- 2.759
- 63
- Konu Sahibi SaviorAngel1
-
Bakireyim demek icin anal yapmak da ne bileyim yani agir sacmalikvalla ev dekor vs. videolarını çok izlerim
orada da (chicago) "she is a christian and living with her boyfriend, holy crap" filan diyorlar, (yorumcular bölgeyi (evin mahalesini vs) bilen, amerikan isimli, görünümlü kişiler, dolayısıyla bunu diyenlerin endonazyalı filan olduğunu sanmıyorum)
muhafazakar her yerde var yani ABDde de epey var.
dinen her günahı da işlemek istemeyebilir insan. buna da katılıyorum. ben bir günah işledim diye illa diğer günahları da mı işlemek zorundayım. içki içerim ama yalan söylemem (atıyorum). birini yapıyorum diye hepsini yapmak zorunda mıyım?
ama
işte bu bakireyim demek için anal seks yapmak
elimde gitmesin diye göstermek ama elletmemek gibi şeylere gidebiliyor, bu noktalarda iyi tartmak lazım -bence.
inan kendisi istemiyorsa yapmıyorsa tamam. günah sınırını öyle çekiyorsa, eyvalllah. ama "onu da yapmasam sevgilimi elimde tutamam" bu çok hoşlanmadığım bir kriter.
Ama bu mantıkla el ele tutuşmamak da gerekir. Çünkü el ele tutuşmanın bir ilerisi öpüşmedir.o da mı öyle düsünüyordur gercekten utandırdınız ama yao olunca sanki devamı da gelirmis gibime geliyor
O da patladı ya :) Nursema artık Firaz'dan hoşlanıyor.Nursemaİlhami
Adam üyeye saygı duyuyormuş. Firaz daha sevgili olmadan öptü Nursema’yı ajjsjsjO da patladı ya :) Nursema artık Firaz'dan hoşlanıyor.
Ben olsam Firaz'la evlenirdim ya.Adam üyeye saygı duyuyormuş. Firaz daha sevgili olmadan öptü Nursema’yı ajjsjsj
Muck muck. Şaaak! Tokat!Adam üyeye saygı duyuyormuş. Firaz daha sevgili olmadan öptü Nursema’yı ajjsjsj
Firaz’la evlenen Nursema şurada mutsuzum diye konu açsa adam zaten baştan belliymiş, bile bile lades demişsin deyip linçleriz kızıBen olsam Firaz'la evlenirdim ya.Komik, sevme yeteneği var, Asude Hanım da iyi bir kaynana olabilir bence. Aklı başında mantıklı bir kadın aslında. :)
Ha öpme konusu ayrı tabi :)
İlhami de sevgisiz amaFiraz’la evlenen Nursema şurada mutsuzum diye konu açsa adam zaten baştan belliymiş, bile bile lades demişsin deyip linçleriz kızı
Orası ayrı tabii. İlhami’yle evleneceğime bekar ölürüm daha iyi. İnsanın hayat enerjisini sömürür o.İlhami de sevgisiz amaOnunla da mutsuz olur.
Telefonda konuşması bile bayıyor. Asude Hanım'ın Pinko'dan baygınlık geçirmesi gibi ayhhh dedirtiyor adama.Orası ayrı tabii. İlhami’yle evleneceğime bekar ölürüm daha iyi. İnsanın hayat enerjisini sömürür o.
Ben yine de, her şeye rağmen sanırım Rüzgar'ı tercih ederdimFiraz’la evlenen Nursema şurada mutsuzum diye konu açsa adam zaten baştan belliymiş, bile bile lades demişsin deyip linçleriz kızı
Rüzgar aralarında en iyisiydi gerçekten.Ben yine de, her şeye rağmen sanırım Rüzgar'ı tercih ederdimZaten aile yapilariniz farklıymış bilmem ne hayal edebiliyorum yorumları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?