Sevgililer Günüsüüüüü :))

Sevgililer günü kutlamayı sevmem ama sana şu fikri vericem

Şöyle mini şişeler almıştım zamanında. İçine; eşinle sadece birbirinizi anlatan, hatırlatan minik bişey koyabilirsin. Kimi bına parfüm koyar kimisi saç teli artık aklına ne gelirse..

Anahtarlık, kolye vs olarak saklayabilirsiniz. Aynısından kendine de yaparsan nereye gidersen git yanında olur. Ben böyle düşünmüştüm.

Sevgili niho

• Yarım paket oda ısısında yumuşamış margarin
  • 1 yumurta
  • 1 yemek kaşığı yoğurt
  • 2 kahve fincanı pudra şekeri
  • 2 kahve fincanı sıvı yağ
  • Yarım su bardağı nişasta
  • 1 paket kabartma tozu
  • Damla sakızlı vanilya(sade de olur)
  • Aldığı kadar un
  • İp, kağıt ve aşk dolu şiirler :)
Şiirli Kalp Kurabiye Tarifi Yapılışı
Malzemeleri karıştırıp kurabiye hamuru kıvamına getiriyoruz(Sert olmayacak, ele de yapışmayacak kıvamda) Hamuru tezgaha alıyoruz. Merdaneyle inceltip kalpli kurabiye kalıpları ile kesiyoruz. Köşesine şiirli kağıtları bağlayabilmemiz için delik acıyoruz. (Ben çay kaşığının arkasıyla delip genişlettim, uygun bir şey geçmedi o an elime:)
175 derece fırında rengi dönene kadar pişiriyoruz. Soğuyunca şiir ya da özel not yazdığımız kağıtları kurabiyelerimizin kenarına ister renkli kurdele ile ister ip ile bağlıyor ve sevdiklerimize sürpriz yapıyoruz. :) Afiyet olsun.

Biz 14 Şubat kutlamayız ama bence fikirlerin çok güzel kuzum. Emekle yapılmış herşey daha güzel kazaktan daha çok beğeneceğine eminim eşinin. Yanında kurabiye yaparsan daha ne olsun❤

Biz 14 Şubat kutlamayız ama bence fikirlerin çok güzel kuzum. Emekle yapılmış herşey daha güzel kazaktan daha çok beğeneceğine eminim eşinin. Yanında kurabiye yaparsan daha ne olsun❤
Yapıcam kuzum :)
Bizde çok kutlama yapmıyoruz ama ben böyle kendi emegimle ufak hediler hazırlamayı cok seviyorum :)

Ama bu siselerden almam lazım bebişim evden evdeki malzemelerle yapilacak seyler olsa daha iyi olur benim icin :) ama fikir güzel tesekkur ederim canim benim

Bende zamaninda siirlerirenkli kagitlara yazıp kavanoza doldurmuştum sonra tulle süslemistim guzel olmustu cok begenmisti

Aşkom bizde margarin yok burasi köyy markette yohhh
Pudra sekeride yok bunlarin alternatifi yok mu?
Sivi yagiylan yapsam olmayyoru mu?

Aşkom bizde margarin yok burasi köyy markette yohhh
Pudra sekeride yok bunlarin alternatifi yok mu?
Sivi yagiylan yapsam olmayyoru mu?
Normal şeker olur da margarin şart kuzum kurabiyenin yapısı açısından :/ çok kokmayan tereyağ da olur

Söylediğin hediye tarzını hiç beğenmiyorum bana yapılsa hoşlanmazdım :/ zevk meselesi:/

Söylediğin hediye tarzını hiç beğenmiyorum bana yapılsa hoşlanmazdım :/ zevk meselesi:/
Ama siirleri kendim yazmıştım 2 dizelik.
Anlamli sozler uydurmaya calismistim.
O açıdan güzeldi hala saklıyorum o kavonozu çokta güzel tamam mı hıhhh

Normal şeker olur da margarin şart kuzum kurabiyenin yapısı açısından :/ çok kokmayan tereyağ da olur
Aşkom tereyagı var ama çok koyarsam evdekiler isyan edecek hic yemeden tatlılara gittti hepsi diye gecen seferde margarin yerine tere yagi koymustum
Ne kadar koysam olur ki beybim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…