- 24 Ağustos 2016
- 3.623
- 27.687
- 508
Hahahha kanka yaDaha ne fikirler verirdim de askeriye ortamı cıss olur![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahahha kanka yaDaha ne fikirler verirdim de askeriye ortamı cıss olur![]()
Enazından lastikliya çarşaf gibi geçirirsin kenarları diye düşündüydümHahaha don mu kaplayımonca abazanın arasında benim donumdan yaptigim defteri mi açsın adam
![]()
Tabiki aşkuletamHahahha kanka yaartık dogum gununde evlilik yıl donumunde falan alırım o cısslı fikirlerden
![]()
Ahahah manyahhhhh yaaaaaEnazından lastikliya çarşaf gibi geçirirsin kenarları diye düşündüydüm![]()
Kanki cay tabagi degilde biraz daha büyük tabakla mı yapsam daha buyuk kalp olsun hatta ne diyorum 2 kurabiyenin içine elmali harc yapsam sandevic gibi olmaz mi
Harç koyma kanka daha çabuk bayatlar.Kanki cay tabagi degilde biraz daha büyük tabakla mı yapsam daha buyuk kalp olsun hatta ne diyorum 2 kurabiyenin içine elmali harc yapsam sandevic gibi olmaz mi![]()
Tamam kanka yavHarç koyma kanka daha çabuk bayatlar.
Elmalı harç yerine reçel daha dayanıklı olur.
Hıı tencere kapağıyla kes kurabiyeyi
Olmaz öyle parçalanabilir yolda büyük olursa.
Büyük olsun diyorsan maksimum nescafe bardağı büyüklüğünde olsun.
Minik bitane yerine kocaman bi kalp yap bence..onu delersin, içinden lastikliyi geçirir bağlarsınKanki cay tabagi degilde biraz daha büyük tabakla mı yapsam daha buyuk kalp olsun hatta ne diyorum 2 kurabiyenin içine elmali harc yapsam sandevic gibi olmaz mi![]()
Tamam normal bir kurabiye olsunduyduTamam kanka yav
Reçel yok evde bekmezz varoda olmaz
O zaman sadece kurabiye olacak![]()
Ay illa don geçirecek bi yerlereMinik bitane yerine kocaman bi kalp yap bence..onu delersin, içinden lastikliyi geçirir bağlarsın
Taam sustum![]()
Ay illa don geçirecek bi yerlere![]()
Hahaha demi minik minik ugrasmaktansaaMinik bitane yerine kocaman bi kalp yap bence..onu delersin, içinden lastikliyi geçirir bağlarsın
Taam sustum![]()
Yok yok defter yapiyom simdi gurabiye ağşaaamaKurabiye yapmaya gitti :))
Sen bana bide tarif ver aşkomTamam normal bir kurabiye olsunduydu![]()
Sapukkk sapukkkAy illa don geçirecek bi yerlere![]()
Sapukkk sapukkk
(Elimdeki mendil dehill donnn )![]()
Oda sapiklikla romantiklik arasinda bisey ama olsun
Ruj fikrim güzeldi ama dimi emineee![]()
Oda sapiklikla romantiklik arasinda bisey ama olsuno guzeldi feyzoom
![]()