Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sana yaptiklarimin resmini atayim sende yap. Bugun almış eşim hediyeleri çok duygulanmışKızlarrr benim de ihtiyacım var tavsiyeye((
Sana yaptiklarimin resmini atayim sende yap. Bugun almış eşim hediyeleri çok duygulanmış![]()
Ayyy ne yaptin bende merak ettim bebegim ben kiyafet aldim ama yanina bir sey yapmak istiyorumSana yaptiklarimin resmini atayim sende yap. Bugun almış eşim hediyeleri çok duygulanmış![]()
Sanada mesaj atiyim canim buraya resim atmuyorum googleye yazinca cikarsa desifre olurumAyyy ne yaptin bende merak ettim bebegim ben kiyafet aldim ama yanina bir sey yapmak istiyorum
Hahah ay onu yapamadim iptal ettim cunku resleri cikartamadimAyyy valla canım konuyu okudum biraz kızınızın fotograflarini falan albüm yapmışsın çok tatlı![]()
Tamam pembixim ozelden konusalimSanada mesaj atiyim canim buraya resim atmuyorum googleye yazinca cikarsa desifre olurum![]()
Hahah ay onu yapamadim iptal ettim cunku resleri cikartamadim![]()
Resim attım bebitomTamam pembixim ozelden konusalim![]()
Cok begendim oyle keseler kullanarak bende bir seyler yapmayi dusunuyorum suanResim attım bebitom![]()