Hayırrr canikomm hepsi kendi sözlerimdiiiiiiiO şekildeyse tabi güzel canikommben alıntılama yaptın sandım
Oğlunuza gönderiom ulaynn dersin kankaAşkom tereyagı var ama çok koyarsam evdekiler isyan edecek hic yemeden tatlılara gittti hepsi diye gecen seferde margarin yerine tere yagi koymustum
Ne kadar koysam olur ki beybim
Oheeee 4 5 miiOğlunuza gönderiom ulaynn dersin kanka
4-5 dolu dolu yemek kaşığı
Yapma sen kurabiys falanOheeee 4 5 mii1 2 yapsek olmaz mi (cimriligim tuttu )
HahahahahahYapma sen kurabiys falan
Notlara "sadece bak ve kokla aşkım yeme ha" yazHahahahahahbenimki dandik kurabiye kanki
Notlara "sadece bak ve kokla aşkım yeme ha" yaz
Anan kızıyo bak deHeee 4 5 kasık tereyagi koydum yeyipte ziyan etme herifffyaziyim
Ahahah yok kanka az koyuyum sonra anan kızdı tereyagi koydurmadj ondan tadi kotu oldu yazayimAnan kızıyo bak de
Kanka hiç yapma öyleyse nimete yazık :/Ahahah yok kanka az koyuyum sonra anan kızdı tereyagi koydurmadj ondan tadi kotu oldu yazayim
Heee hhahah resmini yapiyim kanka israf olmasin diye kurabiye yapmadim derim tübeee tübeeeKanka hiç yapma öyleyse nimete yazık :/
Mesajlari okudun muKanka hiç yapma öyleyse nimete yazık :/
Çal tereyağını sonra da kaşıkla düzle aldığın belli olmasınHeee hhahah resmini yapiyim kanka israf olmasin diye kurabiye yapmadim derim tübeee tübeee
Hahah kanka zaten içimin mi ne plastkk kutuda olanlardanÇal tereyağını sonra da kaşıkla düzle aldığın belli olmasın
Mutleka alHahah kanka zaten içimin mi ne plastkk kutuda olanlardanalirim la o gormeden
Yok kanka köy seyi olsa cok cok kullanirimMutleka al
Vıı bende köy şeysi ondan bu kadar değerli sandım
EhuehuehuYok kanka köy seyi olsa cok cok kullanirimagahahauuwne
Bugun ne kaaaa sakin kkEhuehuehu
Ban mı çekti canın şapşikcimBugun ne kaaaa sakin kkhic atraksiyon yok gidip feyykkk konu mu açsam heheheh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?