Sevgililer Günüsüüüüü :))

Gurbet yaramadı benim kocama çok duygusal oldu kesin ağlar
Bu arada sadece minnoşunuzun değil ikinizin resimlerinide yanında notlarla deftere ekleyebilirsin.
Bebisimle birlikte olan resimlerimizi koyucam canim ikimizin oldugundan ziyade bebise özel bi defter olsun istiyorum her sayfasini okurken bebiş gelsin aklına onunla olan güzel anılarımızı hatırlasın ♡
Ama kendisine hazirladıgım deftere bir tane ikimizin resmini yapıştırabilirim

Tabi yapıştır bebiş kadar senide özlüyor orada :)

Ne yaptinda aglattin kiz hic fikir vermiyosun cımbızla alıyorum agzindan
Vallahi seninkilee benim yaptiklarimdan daha iyi. Onun en hasass noktasi kokumdur normalde de beni koklayinca gozleeri dolarr. O ona yetti zaten bide kavga etmistik onun sevdigi yiyecekleri aldim hep ustunede beni affet falann yazmistim. O doguda oldugu icin kargo gitmiyo saniyodu birdenn aldi falan ondaann
Yoksaa soylerim kuzum niye soylemiyim

Cikolata falan pek sevmez o cekirdek sever sadece
Tuzlu kurabiye falan sever ama onlarda kargoda bozulmaz mı? Yapsam yollasam bayılır aslında :)

Cikolata falan pek sevmez o cekirdek sever sadece
Tuzlu kurabiye falan sever ama onlarda kargoda bozulmaz mı? Yapsam yollasam bayılır aslında :)
Hiiiccc bise olmuyo canimcim gonderrrr ben şalgam bile gonderdim vallahi bide ben surekli gonderince ptt deki abiler yardimci oluyolardi sagolsunlarr

Poğaça,börek,kek,kurabiye de yapıp kargoya verebilirsin. Kalp kurabiyeler. 1/2 günde bozulmazlar kargoda.
Teşekkür ederim canımm ama kalpli kalıbım yok nasil o sekli verebilirim başka türlü
Kurabiye yapabilirim pogaca yapmasini pek beceremiyorum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…