Bebisimle birlikte olan resimlerimizi koyucam canim ikimizin oldugundan ziyade bebise özel bi defter olsun istiyorum her sayfasini okurken bebiş gelsin aklına onunla olan güzel anılarımızı hatırlasın ♡Gurbet yaramadı benim kocama çok duygusal oldu kesin ağlar
Bu arada sadece minnoşunuzun değil ikinizin resimlerinide yanında notlarla deftere ekleyebilirsin.
Zaten illa kırmızı olmamalı, seni yansıtmalı sana ait olmalıAyy bunu yapabiliriiimmmmm
Ama acaba ona hazırladıgim defterin ilk sayfasına mı yapsam bunu
Bide benim kirmizı rucum yok pembeylen yapabilirim
Evett onuda yapıcamZaten illa kırmızı olmamalı, seni yansıtmalı sana ait olmalı
Ilk veya son sayfa çok hoş olur..
Deftere parfümünden fıslat..
Tabi yapıştır bebiş kadar senide özlüyor orada :)Bebisimle birlikte olan resimlerimizi koyucam canim ikimizin oldugundan ziyade bebise özel bi defter olsun istiyorum her sayfasini okurken bebiş gelsin aklına onunla olan güzel anılarımızı hatırlasın ♡
Ama kendisine hazirladıgım deftere bir tane ikimizin resmini yapıştırabilirim
Vallahi seninkilee benim yaptiklarimdan daha iyi. Onun en hasass noktasi kokumdur normalde de beni koklayinca gozleeri dolarr. O ona yetti zaten bide kavga etmistik onun sevdigi yiyecekleri aldim hep ustunede beni affet falann yazmistim. O doguda oldugu icin kargo gitmiyo saniyodu birdenn aldi falan ondaannNe yaptinda aglattin kiz hic fikir vermiyosun cımbızla alıyorum agzindan
Kuzum 2 yılımız bitcek 1 nisanda ( şaka gibiBexy sen nekadarlık evlisin ve eşin daha nekadar asker kuzum ??
Canım ayıptir sormasi senin eşin nerdeTabi yapıştır bebiş kadar senide özlüyor orada :)
Cikolata falan pek sevmez o cekirdek sever sadeceVallahi seninkilee benim yaptiklarimdan daha iyi. Onun en hasass noktasi kokumdur normalde de beni koklayinca gozleeri dolarr. O ona yetti zaten bide kavga etmistik onun sevdigi yiyecekleri aldim hep ustunede beni affet falann yazmistim. O doguda oldugu icin kargo gitmiyo saniyodu birdenn aldi falan ondaann
Yoksaa soylerim kuzum niye soylemiyim
Iyi dileklerin ićinTesekkur ederim bitanem❤❤BİR ÖMÜR bebeğin ve kocanla mutlu ol inşallah aşkınız daim olsun tatlım bende biiilmiyorum ne alsam
Hiiiccc bise olmuyo canimcim gonderrrr ben şalgam bile gonderdim vallahi bide ben surekli gonderince ptt deki abiler yardimci oluyolardi sagolsunlarrCikolata falan pek sevmez o cekirdek sever sadece
Tuzlu kurabiye falan sever ama onlarda kargoda bozulmaz mı? Yapsam yollasam bayılır aslında :)
ne demek bebeğimIyi dileklerin ićinTesekkur ederim bitanem❤❤
Sende defter yap hamarat hatun
Eneee bitmiş ya gığz emineee:))Kuzum 2 yılımız bitcek 1 nisanda ( şaka gibi)
Eşimde 5 puçuk aydır asker 40 güncuk kaldı gelmesine
kız hangi ayda yılda evlendin ssen :))Kuzum 2 yılımız bitcek 1 nisanda ( şaka gibi)
Eşimde 5 puçuk aydır asker 40 güncuk kaldı gelmesine
Teşekkür ederim canımm ama kalpli kalıbım yok nasil o sekli verebilirim başka türlüPoğaça,börek,kek,kurabiye de yapıp kargoya verebilirsin. Kalp kurabiyeler. 1/2 günde bozulmazlar kargoda.
Oyy kıyamam sana yalniz mi kaliyorsun canımŞehir dışında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?