Aminn canım benim iyi dileklerin için çok teşekkür ederim bitmiş hallerinin resmini çekip göneririm umarım güzel olurrr :)))Canim benim oncelikle tekrar Allah kavustursunn sevdicegine..
Dusuncelerin cok guzell bence senden giden tek tisortte olsa cok degerli olucaktir emin oll..
Ben bise gondermicem kendi geliyo cunku Allah kismet ederse izine gelicek :) bende bi canli muzige gideriz diye dusundum onunda bi nefes almaya ihtiyaci var cunku iyi geliceekk :)
Amaaa bu soylediklerini kesinlikleee yaapp Rabbim minik kizinaa kavusur sana kavusue tez zamanda insallaaah
Çok teşekkür ederim ablacıgımFikir çok güzel tatlım ben daha başka bi şey düşünemedim harika olur bence
Rabbim sizi bi ömür mutlu etsin inşallah
Canım izne geliyormuş işte ne kadar güzell Rabbim saga salim kavuşmayıda nasip etsin inşallah.Canim benim oncelikle tekrar Allah kavustursunn sevdicegine..
Dusuncelerin cok guzell bence senden giden tek tisortte olsa cok degerli olucaktir emin oll..
Ben bise gondermicem kendi geliyo cunku Allah kismet ederse izine gelicek :) bende bi canli muzige gideriz diye dusundum onunda bi nefes almaya ihtiyaci var cunku iyi geliceekk :)
Amaaa bu soylediklerini kesinlikleee yaapp Rabbim minik kizinaa kavusur sana kavusue tez zamanda insallaaah
Olurr guzelimm ben simdiden cok mutlu olacagindan eminim bende yapmistim cunku ona benzer bise kutu hazirlamistim aglayarak aramisti beni hicc unutmamm :)Aminn canım benim iyi dileklerin için çok teşekkür ederim bitmiş hallerinin resmini çekip göneririm umarım güzel olurrr :)))
Kendi emegimle birseyler yapmak en dergerli hediye bence :)
O kadar emek veriyorum
Ben daha öncede hediyeler hazırladim ama hic mutluluktan aglamadi bizimkiOlurr guzelimm ben simdiden cok mutlu olacagindan eminim bende yapmistim cunku ona benzer bise kutu hazirlamistim aglayarak aramisti beni hicc unutmamm :)
Olur canimcim olurrr guzel olurr guzel fikirlerr
Aminn guzelim amin hepmiz tez zamansa kavusalimm. Bizimde son izinimizz zaten izinden sonra 2 ayimiz kaliyo Rabbim sag saglim kavustursun hepimizi :)Canım izne geliyormuş işte ne kadar güzell Rabbim saga salim kavuşmayıda nasip etsin inşallah.
Bizim oyle bir sansimiz kalmadi
Bende koydeyim o yuzden evde kendi imkanlarimla birseyler yapmaya calisiyorum.
Carsiyada cok cikamiyorum cikmisken pazartesi gunu gonderecegim :)
Canım aklıma geldi ama giderken yanına vermeye calistim bunu alirsam daha cok uzulurum daha cok ozlerim dedi almadı simdi gondersem mi bilemedim? :)Canım benimmm Allah kavuştursun. Fikirlerin harika :) kızının da bir atleti ya da patiğini onun gibi bi ufak eşyasını da koyabilirsin kokusunu alır kızının diye düşündüm ama aklıma başka bişey gelmedi. bende burdan fikirler alabilirim :)
Benimkide oylee normalde amaa 5 ayin ozlemi vardiii bidee yani aglayacagi kadar vardi eger aglamasaydi onayli okuzz olurdu canimBen daha öncede hediyeler hazırladim ama hic mutluluktan aglamadi bizimki
Ne kadar güzel mutlu olmuş bunuda en icten sekilde yansıtmıs. Benimki biraz öküzümsüdür sagol der gecer
Niye aglasin canımFikirler gayet güzeldaha ne yapılabilir ki zaten.
Ben bu yıl eşimi ağlatmamak adına es geçiyorum 14 şubatı
Ne yaptinda aglattin kiz hic fikir vermiyosun cımbızla alıyorum agzindanBenimkide oylee normalde amaa 5 ayin ozlemi vardiii bidee yani aglayacagi kadar vardi eger aglamasaydi onayli okuzz olurdu canim
Ayy bunu yapabiliriiimmmmmÖncelikle konu yanlış yerde onu belirtmek isterim..
Bdv'ye açmalıydın, zira ban saatin geldi
Şaka biyana negüzel düşünmüşsün, benim asla aklıma gelmeyecek romantik şeyler
Benimde kocama aşık olduğumu hatırlattın birden
Biz sevgiliyken 3yıl boyunca yazdiğim binlerce mesajı bi günlüğe not etmişti bıkmadan usanmadan..
Sonra 1. Evlilik yıldönümüzde bana o günlüğü hediye etmişti
Görünce acayip şaşırmıştım ama ilk tepkimbunların hepsini ne diye yazdınki? Olmuştu
Oda bana sanatepkiye bak demişti
Sende enaz benim kadar romantikmişsin bunu anladım
Kız birde ruj sür bi mendile öpücük kondur birde aynı mendile parfümünden fıslat gönder bari
Olmazmıki?
Gurbet yaramadı benim kocama çok duygusal oldu kesin ağlarNiye aglasin canım
Senin ona en güzel hediyen yolda canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?