- 28 Kasım 2010
- 41.530
- 137.412
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
Siz ne aldiniz?Almıs olmak için maksat :)) pasta almak nedir ya. Valla keske hıc almasaymiş çok komik olmus
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Siz ne aldiniz?Almıs olmak için maksat :)) pasta almak nedir ya. Valla keske hıc almasaymiş çok komik olmus
Bmce o kocadan cogu kişide var :))) bugün tlefonum durmuyor. Arkadaşlarım kocam bisi yapmadı DİE aglıyolarOldum olasi ozel günlerden ve kutlamaktan hoslanmiyorum.neyseki tam kendim gibi bi kocam var
Baby alive pastasi zaar ne bileyim. Pastanin yalani mi olurmus
HiçbişiSiz ne aldiniz?
E pasta 1-0 onde o zaman.Hiçbişi
Adı bile geçmedi.
Babamı davet ettim.
Bezelye yiyeceğiz akşam.
Sevgililer günü ne ya?
Bencede :))) hiç düşünmemiştim. Bn daha öküzmüsüm. Olsun ben ona en güzel hedıyeyım daha nolsun :))) (biz sevgılımıyız diyen kocanın diger versiyonu ben. )E pasta 1-0 onde o zaman.
Tebrikler canım ben de geçen hafta verdim o hediyeyi :)Bizdeki durum bu benden güzel hediye veremez
Eki Görüntüle 2235757
Tebrikler, sağlıkla alın kucağınıza :)Bizdeki durum bu benden güzel hediye veremez
Eki Görüntüle 2235757
Estafurullah :)) yıl dönümünde kutlayamadıkkı :))sevgililer günü nedir ya.. Yoksa ben de mi sizin tabirle öküzümadı üstünde sevgili olanlar için sevgililer günü , evli olanlar için sevgililiğinde üstünde özel bir gün var o da yıl dönümü.
Tebrik ederim . İnşallah sağlıkla alırız kucağımızaTebrikler canım ben de geçen hafta verdim o hediyeyi :)
Tesekkür ederim, amimnTebrikler, sağlıkla alın kucağınıza :)
O zaman mesele yok. O da size en guzel hediyeyken gitmis pastasini da almis. Gayet ince bir davranisBencede :))) hiç düşünmemiştim. Bn daha öküzmüsüm. Olsun ben ona en güzel hedıyeyım daha nolsun :))) (biz sevgılımıyız diyen kocanın diger versiyonu ben. )
Ayy hayırlı olsun bncede en güzel hediye :)))Tebrikler, sağlıkla alın kucağınıza :)