- 28 Kasım 2010
- 41.821
- 138.602
- 798
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
Siz ne aldiniz?Almıs olmak için maksat :)) pasta almak nedir ya. Valla keske hıc almasaymiş çok komik olmus
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz ne aldiniz?Almıs olmak için maksat :)) pasta almak nedir ya. Valla keske hıc almasaymiş çok komik olmus
Bmce o kocadan cogu kişide var :))) bugün tlefonum durmuyor. Arkadaşlarım kocam bisi yapmadı DİE aglıyolarOldum olasi ozel günlerden ve kutlamaktan hoslanmiyorum.neyseki tam kendim gibi bi kocam var![]()
Baby alive pastasi zaar ne bileyim. Pastanin yalani mi olurmus
HiçbişiSiz ne aldiniz?
E pasta 1-0 onde o zaman.Hiçbişi![]()
Adı bile geçmedi.
Babamı davet ettim.
Bezelye yiyeceğiz akşam.
Sevgililer günü ne ya?
Bencede :))) hiç düşünmemiştim. Bn daha öküzmüsüm. Olsun ben ona en güzel hedıyeyım daha nolsun :))) (biz sevgılımıyız diyen kocanın diger versiyonu ben. )E pasta 1-0 onde o zaman.
Tebrikler canım ben de geçen hafta verdim o hediyeyi :)
Tebrikler, sağlıkla alın kucağınıza :)
Estafurullah :)) yıl dönümünde kutlayamadıkkı :))sevgililer günü nedir ya.. Yoksa ben de mi sizin tabirle öküzümadı üstünde sevgili olanlar için sevgililer günü , evli olanlar için sevgililiğinde üstünde özel bir gün var o da yıl dönümü.
Tebrik ederim . İnşallah sağlıkla alırız kucağımızaTebrikler canım ben de geçen hafta verdim o hediyeyi :)![]()
Tesekkür ederim, amimnTebrikler, sağlıkla alın kucağınıza :)
O zaman mesele yok. O da size en guzel hediyeyken gitmis pastasini da almis. Gayet ince bir davranisBencede :))) hiç düşünmemiştim. Bn daha öküzmüsüm. Olsun ben ona en güzel hedıyeyım daha nolsun :))) (biz sevgılımıyız diyen kocanın diger versiyonu ben. )
Ayy hayırlı olsun bncede en güzel hediye :)))Tebrikler, sağlıkla alın kucağınıza :)