Sevgililer gününde (biz sevgili miyiz ? diyen koca)

Bir güne bu kadar anlam yüklemek çok gereksiz ya hayatta o kadar ciddi şeyler varki böyle durumlar ufacık kalıyor. sevdiginiz yaninizda olsun sağlıklı olsun yeter bence...

Biz sevgililer gününü kutlamıyoruz daha nişanlıyken bu kararı almıştık. Evliliğin ilk senesinde çiçek alıp gelmişti o da ilk heves herhalde. Bir daha da kutlamadık zaten. Ben pek özel bir anlam yüklemiyorum bu güne. Doğum günlerimiz, evlilik yıldönümümüz daha önemlidir. Doğum günümü unutsa üzülürüm mesela.

Birde herkesin sevgisini gösterme şekli başkadır. Herkes çiçek alacak, gözlerinin içine bakarak şiir okuyacak vs değil. Belki sevginizi gösterme şekilleriniz farklıdır eşinizle. Mesela kimisi sarılarak, öperek gösterir; kimisi hediye alarak; kimisi sevdiği bir tatlıyı, yiyeceği alarak... Siz sanki biraz sosyal medyadan etkileniyorsunuz gibi geldi bana.

Sevgilim yok.Bugün iş yerinde çoğu kişiye çiçek geldi.Kıskanmadım ama içim bir garip oldu.Boşandım zaten herkes bugün sana bi çiçek bekliorum dedi.Ben sıramı savdım dedim.Boşanmamla beraber dünyayıda boşadım sanki.Her şeyden gönlüm geçti.Kızlar kıymetınızı bılen kocanız ,Sevgılınız,ne bılım yakın kımsenız varsa kıymet bilin sizde.Sizi ezdirmeyen arkanızda dağ gibi duran insanlar varsa onlara sarılın sıkıca.Benim eşim kıymet bilmedi.Ne umutlarla o yuvayı kurmuştum.Benimkide alın yazısı.

Bence yılın bir günü hatırlanmak bana saçma geliyor bugünde bana hediye alsada almasada umrumda olmaz iş normal zamanda benim haberim olmadan alması bu daha hoş bence bugün herkes alıyor iş kendi özel günlerinizde veya normalde içinden gelerek alması

bu dert mi şimdi anlamadım? siz ne bekliyordunuz tek taş falan mı?

evet aşkım sevgiliyiz tabi diyip bi öpücük veremediniz mi? büyütülecek bir mevzu yok
Aynen öyle valla bu insanlarin doyumsuzlugunu anlamak mümkün değil. Bütün dünyada aynı anda kutlanan bir gün sana özel olmaz ki neden beklenti içine giriyorlar adam gene pasta almış kutlamak istemiş ama gene de yaranamamis. Pess

Aynen öyle sormak lazım sen ne aldın ki pastayı beğenmedin diye ben prensesim oturuyum kocam yapsın o da ilginç.
Ben hiç almadimkı :) ya BN zaten dün ona espirisine demiştim yarın sevgililer gunu bana napcqn DİE :) oda pasta aldı. Hadi aliyon kullanışlı bişi olsaydı barı :) hiç kutlamadık sevgililer günü ilkkez bisi yaptı odonuda beceremedi

Benimkide çiçekle ceyrek gondermıs iş yerıne ben yuzuk falan sanmıstm ama baya guldum acınca ceyrek bırıktıyosun katkım olsun yazmıs ::)))

X