Anket Sevgililer Gününde Beklentilerimiz Ne ?

Sevgililer Gününde Beklentilerimiz ??

• Ankete Katılan
    22

ZeytinKek

Guru
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2008
3.183
1.093
373
14 şubata az bir zaman kaldı.
sevgilimiz yada eşimiz ne alsın isteriz .
şahsen ben eşimden şık bir bilezik bekliyorum..
tabii ki en önemlisi onun sevgisi yeter ama kadınız işte
bişey bekliyoruz yine de

askım suan askerde ama bı mektup bı resım beklıorum yolamasa cok uzulurum

kızlar hatırlamıyoları bırakın siz hatırlatın.benmkide hatırlamazdı ve ben ona özel günlerde tam bir hafta öncesinden kocacım bana ne alacaksın diye şakayla karışık sorarım o da hep sürpriz der.içinizden şimde bana hatırlatmak ne saçma tadı kaçar v.b gibi sözleri duyar gibiyim ama kocacım alıştı artık çünkü hatırlatmama gerek kalmıyor kendi hatırlıyor artık

eşim özel günleri hiç unutmaz,hediyesiz geçirmez ama şu aralar aramız açık
bir demet çiçek ve özür bekliyorum
ama bilmiyorum alır mı?:97:

Benimki hediye alınca, söylemeden duramaz bana telefon almış yanınada bir çiçek bekliyorum hani

Son düzenleyen: Moderatör:
Sağolsun eşim hediyemi dün akşam almış
ne zamandır istediğim deri ceket ve aynı renk topuklu kısa bot
busevgililer günü karlı oldu benim için....

Son düzenleme:
Bizim de ewli olarak ilk sewgililer günümüz..Klasik olsa da hiç birşey ıstemıyorum..Ne ıstersem alır zaten sagolsun..Yakın zaman önce dogum gunumdu..krem rengi kaşe bır kaban almıs..cok begendımm..hediye ıstemıyorum..ama guzel sözler sölesın bana=) en buyuk ortak noıktamız yemek yemeyı cok sewmemız..haftasonları hep dışarda yeriz..yasadıgım yerde elit bir restaurant war özel bır gunde gitmek için bekledik..sanırım oraya rezervasyon yaptırırz..ben hedıye alır mıyım bılemıyorum..ama yatak odası suslemesı yapıcam..siyah uzerıne kırmızı kalpli nevresım takımım sewgililer günü için bekledi..

Anlaşılan kadınlar kulübünün kadınları
bekar bayanları sevgililer gününde hiçbir şey beklemiyor :97: :97:

unutmasın yeterli ...
benim için önemli olan günleri pek hatırlamaz çünkü ,doğum günleri vb. günler önemsiz onun için bakalım nolacak görücemm :)

bana sevgililer gününde hediye alacak adam on metre yakınımdan geçemez, haaa başka günler olsun bol bol alsın alsın da , yok efendim sevgililer günü, doğum günü, yok efendim yıldönümü, aydönümü, gündönümü sinir olurum...

hele çiçek alınması... bitirir...
eve alsın saksısını vazolara papatyalarını, severim bilir, ama dışarda elinde çiçeklerle bekleyen biri gözümden düşer...

laptop yada beğendiğim çizmeyi almasını isterdim eşimin,bebek beklemeseydik kesin alırdı ama doğuma 3 hafta kaldı ,kartlar dolu masraf çok o yüzden birbirimize bişey almamaya söz verdik,yanımda olup destek olması yeterli şu anda benim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…