ama en azından kullanılan ve ihtiyacı olan birşey gül solar yemek pastada yersin sonrası malumParasal olarak dalga geçmediler, düşünülmüş özel bi hediye değil anlamında dediler kıyafet sonuçta.
Ablacım pusuda bekliyorsun nasıl yangın çıksınBu topikte yangın çıkar
Evlenmeden önce ne kadar flört ettiniz? Flört döneminde hiç sevgililer günü kutladınız mı?ama en azından kullanılan ve ihtiyacı olan birşey gül solar yemek pastada yersin sonrası malum
Hee sizz hediye bekledinizz baya bayaaama en azından kullanılan ve ihtiyacı olan birşey gül solar yemek pastada yersin sonrası malum
Haha eşiniz de bi hediye ile geçiştirdi insana şöyle evde güzel sofra kurar ortam hazırlar vs diye düşünse ne hissederdin acaba ayrıca aldıgın hediye de ilk sevgililer günü dedigin kadar özelse hiç uygun olmamış o ne emekli amcaya alır gibi pijama ve yelek vsşişme yelek eşofman takımı aldım
Eee eskir onlar? Nasıl kalici hediye bu? Eskiyince hediye paketine sarıp bir yere mi kaldiracaksiniz ahahahaşişme yelek eşofman takımı aldım
eminim emekli yaşlı amcalarda spor LİSANSLI şişme yelek giyiyordur ayrıca pijama değil LİSANSLI EŞOFMANHaha eşiniz de bi hediye ile geçiştirdi insana şöyle evde güzel sofra kurar ortam hazırlar vs diye düşünse ne hissederdin acaba ayrıca aldıgın hediye de ilk sevgililer günü dedigin kadar özelse hiç uygun olmamış o ne emekli amcaya alır gibi pijama ve yelek vs
EN AZINDAN SENELERCE GİYEBİLİR GÜL ANINDA SOLUYOR YEMEK VE PASTANIN SONUDA TUVALETEee eskir onlar? Nasıl kalici hediye bu? Eskiyince hediye paketine sarıp bir yere mi kaldiracaksiniz ahahaha
Aklıma adidas esofman takimi karikaturu geldi.Ayni onun gibisinizeminim emekli yaşlı amcalarda spor LİSANSLI şişme yelek giyiyordur ayrıca pijama değil LİSANSLI EŞOFMAN
Ay aman LİSANSLI evet çok pahalı evet evet zaten karın agrın bu sen pahalı hediye aldın o sana bişey almadı bi gül aldı o da solar gider dimi off gerçekten hayatımda olmasını istemicegim bi insan türüsün acıdım eşin olan adama sana katlanmak zor olmalıeminim emekli yaşlı amcalarda spor LİSANSLI şişme yelek giyiyordur ayrıca pijama değil LİSANSLI EŞOFMAN
asfhfgaggfeşim sevgililer gününde ki ilk sevgililer günümüz pasta ve bir gül alıp yemeğe çıkardı hiç mutlu ve memnun olmadım hediye almamış pastanın gülün ve yemeğin benim için hiç önemi yok gül solup atılacak ki zaten tek gül buket bile değil pasta ve yemekte yenilip geçilecek ben daha kalıcı bişey düşünüp alsın isterdim evli olarak ilk sevgililer günümüzü basite indirgemiş önemsememiş kolaya kaçmış sizce böyle düşünmekle haksızlıkmı yapıyorum abartıyormuyum hayatımda geçirdiğim en kötü sevgililer günüydü
Yoo benim 10kusur yıllık kurutulmuş güllerim var. Kurutunca aldığınız şeyden bile fazla durur. Çok da güzel görünüyor.EN AZINDAN SENELERCE GİYEBİLİR GÜL ANINDA SOLUYOR YEMEK VE PASTANIN SONUDA TUVALET
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?