Allah a şükür paramı aslanlar gibi kendim kazanıyorum eşimin kuruşuna ihtiyacım yokParasal şeylerle kafayı bozmuş birisiniz.
Anlamak istemediğiniz nokta şu, pahalı olup olmaması önemli değil. Önemli olan gönlünüzden kopması. Eşinizin gönlünden de bu kadarı kopmuş.benim aldığım hediye pahalı yazan kişi küçümsemiş
bu sevgililer günü faciasından sonra beklenti içine girmemeye karar verdimAnlamak istemediğiniz nokta şu, pahalı olup olmaması önemli değil. Önemli olan gönlünüzden kopması. Eşinizin gönlünden de bu kadarı kopmuş.
Annem de hediyeye pahaya önem veren biriydi. Doğum günlerinde ille de hediye isterdi. Almayınca da burnumuzdan getirirdi. Bir süre sonra olay yeter ki sussun bize bir şey demesin diye hediye almaya döndü. Sizin de sonunuz böyle olsun ister misiniz? Sırf dırdır yapmasın diye alınan bir hediye ne kadar kıymetli?
Böyle günler insanı mutlu etmek için var. Güzel bir evliliginiz varmış,adam sizi düşünmüş bir şeyler de yapmış kendince. Mutsuz olmaya, sorun çıkarmaya gerçekten gerek var mı?ben romaniğim demedim ama benim hediyeme kendisi bayıldı hem yeleğide sırtından çıkartmıyor keşke kendiside o kadar düşünseymiş hem bilmiyorum biliyormusunuz lisanslı ürün denen birşey var öyle parası az buz değil
ben düşünüp eşimi ne mutlu eder diye hareket etmesini isterdim buradaki yazılanlar gibi altın vs takıntım yoktur ama eşimin yaptığı kutlamadı olmasın diye günü geçirmenin derdiyle yaptığı şeylerNe alsaydı mutlu olurdunuz mesela?
Dakga geçtiğini düşünmek istiyorum.
Yoksa soruda ciddi misin ?
Ona göre cevap vericem
Konu para kazanmak değil zaten hanımefendi, başka bir şeyden bahsediyorum ben.Allah a şükür paramı aslanlar gibi kendim kazanıyorum eşimin kuruşuna ihtiyacım yok
aksine kavga çıkarmadım teşekkür edip geçtimyok kızzz çok ciddi , akşama evde kavga var
Pahalı bir hediye . Hanımefendinin tek derdi o aslanlar gibi kendi parasını kazanıyomuş ama sıkıntı lisanlı şişme yelek aldığı eşinin hediye almaması. Konunun bütününde para var ama başlık sahibi ısrarla paraya önem vemediğine inandırmış kendiniNe alsaydı mutlu olurdunuz mesela?
asla vermiyorum eşofman takımı ve yelekle dalga geçenler için söyledim onuPahalı bir hediye . Hanımefendinin tek derdi o aslanlar gibi kendi parasını kazanıyomuş ama sıkıntı lisanlı şişme yelek aldığı eşinin hediye almaması. Konunun bütününde para var ama başlık sahibi ısrarla paraya önem vemediğine inandırmış kendini
Parasal olarak dalga geçmediler, düşünülmüş özel bi hediye değil anlamında dediler kıyafet sonuçta.asla vermiyorum eşofman takımı ve yelekle dalga geçenler için söyledim onu
Off böyle biri ile hayat yaşamak zor olmalı eşine üzüldüm ne yapsa memnun olmayan bi kadın var karşısında fazla abartıyorsunuz anı olarak kalması yeterli degil mi hiçbir anlamı yok vs demeniz ne kadar kötüeşim sevgililer gününde ki ilk sevgililer günümüz pasta ve bir gül alıp yemeğe çıkardı hiç mutlu ve memnun olmadım hediye almamış pastanın gülün ve yemeğin benim için hiç önemi yok gül solup atılacak ki zaten tek gül buket bile değil pasta ve yemekte yenilip geçilecek ben daha kalıcı bişey düşünüp alsın isterdim evli olarak ilk sevgililer günümüzü basite indirgemiş önemsememiş kolaya kaçmış sizce böyle düşünmekle haksızlıkmı yapıyorum abartıyormuyum hayatımda geçirdiğim en kötü sevgililer günüydü
Konun 4 sayfa oldu kimsede haklısın demedi . Sence bi daha mı düşünsen belki gerçekten eşine haksızlık etmişsindir ne dersinasla vermiyorum eşofman takımı ve yelekle dalga geçenler için söyledim onu
eşimin aldığı pasta tek gül ve yemek çokmu düşünülmüşParasal olarak dalga geçmediler, düşünülmüş özel bi hediye değil anlamında dediler kıyafet sonuçta.
Yemek+pasta ve gül de en az o kadar tutmuştur.ben romaniğim demedim ama benim hediyeme kendisi bayıldı hem yeleğide sırtından çıkartmıyor keşke kendiside o kadar düşünseymiş hem bilmiyorum biliyormusunuz lisanslı ürün denen birşey var öyle parası az buz değil
eşimin aldığı pasta tek gül ve yemek çokmu düşünülmüş
Siz ne aldınız eşinize ?eşim sevgililer gününde ki ilk sevgililer günümüz pasta ve bir gül alıp yemeğe çıkardı hiç mutlu ve memnun olmadım hediye almamış pastanın gülün ve yemeğin benim için hiç önemi yok gül solup atılacak ki zaten tek gül buket bile değil pasta ve yemekte yenilip geçilecek ben daha kalıcı bişey düşünüp alsın isterdim evli olarak ilk sevgililer günümüzü basite indirgemiş önemsememiş kolaya kaçmış sizce böyle düşünmekle haksızlıkmı yapıyorum abartıyormuyum hayatımda geçirdiğim en kötü sevgililer günüydü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?