diğer sevgililer günleriniz nasıl geçti ki ben asıl onu merak ettim. Önceki sevgililer günlerinde neler yaşadınız da en kötüsü bu oldu?hayatımda geçirdiğim en kötü sevgililer günüydü
o o kadarınıda yapamadıÇok düşünülerek alınmış hediyeler gerçekten
aman dikkat edin insanın başına ne gelirse meraktan gelirmiş
Ya Allah aşkına eğri oturup doğru konuşalım. Yemeğe çıkılmış zarif bir çiçek alınmış. Eve gelip pijamasiyla oturup suratınıza bakmamış gibi tepki vermişsiniz. Yol üstünde bir kuyumcuya uğrayıp sıradan bir kolye alsa verse daha sonra da yüzünüze bakmasa daha mı hoşunuza gidecek. Kaldı ki hepi topu sevgililer günü diye uydurma bir gün. Doğum günü değil evlilik yıldönümü değil. Ama madem bu kadar beklenti içindesiniz eşinize söyleyin bir daha havai fiseklerle filarmoni orkestrasıyla falan kutlasıno o kadarınıda yapamadı
Yemeğe çıkarmış
Pasta almış
Gül almış.
Sevgililer günü de senin doğum
ben romaniğim demedim ama benim hediyeme kendisi bayıldı hem yeleğide sırtından çıkartmıyor keşke kendiside o kadar düşünseymiş hem bilmiyorum biliyormusunuz lisanslı ürün denen birşey var öyle parası az buz değilYemeğe çıkarmış
Pasta almış
Gül almış.
Sevgililer günü de senin doğum günün değil ki,sen ne yaptın adama,bunca laf ediyorsun?
Şişme yelekmasallah çok ro
pasta ve gülle kutluyorsa hiç kutlamasın evet bunu söyleyeceğimYa Allah aşkına eğri oturup doğru konuşalım. Yemeğe çıkılmış zarif bir çiçek alınmış. Eve gelip pijamasiyla oturup suratınıza bakmamış gibi tepki vermişsiniz. Yol üstünde bir kuyumcuya uğrayıp sıradan bir kolye alsa verse daha sonra da yüzünüze bakmasa daha mı hoşunuza gidecek. Kaldı ki hepi topu sevgililer günü diye uydurma bir gün. Doğum günü değil evlilik yıldönümü değil. Ama madem bu kadar beklenti içindesiniz eşinize söyleyin bir daha havai fiseklerle filarmoni orkestrasıyla falan kutlasın
Söyleyin tabii pasif agresif davranmaktansa eşinizden ne beklentiniz varsa söyleyin en doğal hakkınız.pasta ve gülle kutluyorsa hiç kutlamasın evet bunu söyleyeceğim
seneye onuda yapmazpasta ve gülle kutluyorsa hiç kutlamasın evet bunu söyleyeceğim
Dakga geçtiğini düşünmek istiyorum.eşim sevgililer gününde ki ilk sevgililer günümüz pasta ve bir gül alıp yemeğe çıkardı hiç mutlu ve memnun olmadım hediye almamış pastanın gülün ve yemeğin benim için hiç önemi yok gül solup atılacak ki zaten tek gül buket bile değil pasta ve yemekte yenilip geçilecek ben daha kalıcı bişey düşünüp alsın isterdim evli olarak ilk sevgililer günümüzü basite indirgemiş önemsememiş kolaya kaçmış sizce böyle düşünmekle haksızlıkmı yapıyorum abartıyormuyum hayatımda geçirdiğim en kötü sevgililer günüydü
seneye onuda yapmaz
bak demedi deme
hem bilmiyorum biliyormusunuz lisanslı ürün denen birşey var öyle parası az buz değilben romaniğim demedim ama benim hediyeme kendisi bayıldı hem yeleğide sırtından çıkartmıyor keşke kendiside o kadar düşünseymiş
gayet ciddiyimDakga geçtiğini düşünmek istiyorum.
Yoksa soruda ciddi misin ?
Ona göre cevap vericem
gayet ciddiyimDakga geçtiğini düşünmek istiyorum.
Yoksa soruda ciddi misin ?
Ona göre cevap vericem
ne varmış benim hediyemde erkeğe alınabilcek gayetde hoş hediye hem kendisi o dakikasında giydi bayıla bayıla sırtından yeleği çıkartmıyor kendisi hediye dahi almadıÇok düşünülerek alınmış hediyeler gerçekten
Sen böyle devam et, adam bıkıp hiç önemsememeye başlarsa görürsün gününü. Evlilik yıl dönümü sebgililer günü doğum günü annler günü babalar günü çıkma nişanşanma yıl dönümü yılbaşı derken hediye aramaktan mideniz bulanmaya başlar yakında. Önden sipariş verseydiniz keşke kalıcı bir şey al diye. Yazık adamın emeğine.eşim sevgililer gününde ki ilk sevgililer günümüz pasta ve bir gül alıp yemeğe çıkardı hiç mutlu ve memnun olmadım hediye almamış pastanın gülün ve yemeğin benim için hiç önemi yok gül solup atılacak ki zaten tek gül buket bile değil pasta ve yemekte yenilip geçilecek ben daha kalıcı bişey düşünüp alsın isterdim evli olarak ilk sevgililer günümüzü basite indirgemiş önemsememiş kolaya kaçmış sizce böyle düşünmekle haksızlıkmı yapıyorum abartıyormuyum hayatımda geçirdiğim en kötü sevgililer günüydü
Parasal şeylerle kafayı bozmuş birisiniz.hem bilmiyorum biliyormusunuz lisanslı ürün denen birşey var öyle parası az buz değil
Hani parası önemli değildi? Bence de siz pahalı hediye beklemişsiniz. İlk sevgililer günümüz diyorsunuz daha niceleri olur neden hayatı bu kadar zorlaştırıyorsunuz?ben romaniğim demedim ama benim hediyeme kendisi bayıldı hem yeleğide sırtından çıkartmıyor keşke kendiside o kadar düşünseymiş hem bilmiyorum biliyormusunuz lisanslı ürün denen birşey var öyle parası az buz değil
benim aldığım hediye pahalı yazan kişi küçümsemişHani parası önemli değildi? Bence de siz pahalı hediye beklemişsiniz. İlk sevgililer günümüz diyorsunuz daha niceleri olur neden hayatı bu kadar zorlaştırıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?