Sevgililer Günü Yaklaşıyor Neler Düşünüyorsunuz :)

planlı bir şekilde istersek herşey olur aslında.
bu yaz ben sevgilimin doğum günü için neler yapsam diye 1 ay önceden düşünmüştüm ama aklımda halen hiç birşey yoktu.. tabii sevdiceğimin doğum günü yaklaşıyor ve beraber balıkesire düğüne gidicez. balıkesire gitmeden önce sürprizi yapmam gerekliydi.. ne yapsam ne yapsam diye düşünürken baktım maaş zamanı geliyor.. Tabi ben lgde çalışıyordum.. telefon almaya karar verdim.. gaziosmanpaşada hemen bir cafeyi arayıp küçük pastalardan süslemelerini istedim.. iş çıkışı ben gopa gittim. sevgilimde geldi tabi hiç birseyden haberi yok... önce yemeklerimizi yedik. sonra çantamdan ona aldığım telefonu çıkarttım ne diyeceğini bilemedi büyük sürpriz oldu.. Sonra pastamız geldi.. ama tarihi tam yazmamışlar 30.06.2010 yazacaklarına 30.06 yazmıslar.. işin tuhaf yanı ben işteyken tabaga ne yazı yazılacagını düşündüm ama cafeye pastayı sipariş ederken yazıyı unuttum halen yazıyı hatırlamıyorum.Tabagın kenarına gülücük koymuşlar. o sırada ben farkında olmadan "adam gülmüş" deyince sevgilim bastı kahkahayı.. Kızlar aslında doğum günü bir yana biz o zamanlar durgunduk fazla neşemiz yoktu.. dogum gunu bahanesıyle böyle bir jest yapmak istedim. 20 agustos dogum gununde böyle bir sürpriz yapmıştım.. Belki fikir olur :1::1::1::1:

Eki Görüntüle 960576
bence sizinkide süper olmuş allahım ayırmasın :3:

bu yaz ben sevgilimin doğum günü için neler yapsam diye 1 ay önceden düşünmüştüm ama aklımda halen hiç birşey yoktu.. tabii sevdiceğimin doğum günü yaklaşıyor ve beraber balıkesire düğüne gidicez. balıkesire gitmeden önce sürprizi yapmam gerekliydi.. ne yapsam ne yapsam diye düşünürken baktım maaş zamanı geliyor.. Tabi ben lgde çalışıyordum.. telefon almaya karar verdim.. gaziosmanpaşada hemen bir cafeyi arayıp küçük pastalardan süslemelerini istedim.. iş çıkışı ben gopa gittim. sevgilimde geldi tabi hiç birseyden haberi yok... önce yemeklerimizi yedik. sonra çantamdan ona aldığım telefonu çıkarttım ne diyeceğini bilemedi büyük sürpriz oldu.. Sonra pastamız geldi.. ama tarihi tam yazmamışlar 30.06.2010 yazacaklarına 30.06 yazmıslar.. işin tuhaf yanı ben işteyken tabaga ne yazı yazılacagını düşündüm ama cafeye pastayı sipariş ederken yazıyı unuttum halen yazıyı hatırlamıyorum.Tabagın kenarına gülücük koymuşlar. o sırada ben farkında olmadan "adam gülmüş" deyince sevgilim bastı kahkahayı.. Ayrıca işteyken küçük kalpli notlar hazırlamıştım onlarla masayı süslemeye unutmuşum.. Kızlar aslında doğum günü bir yana biz o zamanlar durgunduk fazla neşemiz yoktu.. dogum gunu bahanesıyle böyle bir jest yapmak istedim. 20 agustos dogum gununde böyle bir sürpriz yapmıştım.. Belki fikir olur :1::1::1::1:

Eki Görüntüle 960576

Telefon süprizi iyiymiş :52::52::46::46:

bilmiyorum canım eltim böyle söyledi kendiside söyledi ama şimdi konuşmuyor bu konuları pek benle bende emin olamıyorum hayırlsı tabi ama nasipse olur inş tuz karabiber ikisi bi arada iyi gider demi:46:
harika olurrr:1:

bu yaz ben sevgilimin doğum günü için neler yapsam diye 1 ay önceden düşünmüştüm ama aklımda halen hiç birşey yoktu.. tabii sevdiceğimin doğum günü yaklaşıyor ve beraber balıkesire düğüne gidicez. balıkesire gitmeden önce sürprizi yapmam gerekliydi.. ne yapsam ne yapsam diye düşünürken baktım maaş zamanı geliyor.. Tabi ben lgde çalışıyordum.. telefon almaya karar verdim.. gaziosmanpaşada hemen bir cafeyi arayıp küçük pastalardan süslemelerini istedim.. iş çıkışı ben gopa gittim. sevgilimde geldi tabi hiç birseyden haberi yok... önce yemeklerimizi yedik. sonra çantamdan ona aldığım telefonu çıkarttım ne diyeceğini bilemedi büyük sürpriz oldu.. Sonra pastamız geldi.. ama tarihi tam yazmamışlar 30.06.2010 yazacaklarına 30.06 yazmıslar.. işin tuhaf yanı ben işteyken tabaga ne yazı yazılacagını düşündüm ama cafeye pastayı sipariş ederken yazıyı unuttum halen yazıyı hatırlamıyorum.Tabagın kenarına gülücük koymuşlar. o sırada ben farkında olmadan "adam gülmüş" deyince sevgilim bastı kahkahayı.. Ayrıca işteyken küçük kalpli notlar hazırlamıştım onlarla masayı süslemeye unutmuşum.. Kızlar aslında doğum günü bir yana biz o zamanlar durgunduk fazla neşemiz yoktu.. dogum gunu bahanesıyle böyle bir jest yapmak istedim. 20 agustos dogum gununde böyle bir sürpriz yapmıştım.. Belki fikir olur :1::1::1::1:

Eki Görüntüle 960576

yüzünüz güldüyse unutulan hiçbişeyin önemi yok canım:nazar::nazar::nazar:

Back