benim en hoşuma giden hediyesi ise yurtdışından bir siteden getirtmiş sanırım my life story diye çok kalın deri kaplı bir defter (bunu doğumgünümde yapmıştı), ablamdan çocukluk ve ergenlik fotolarımı istemiş, üniversitede olan görüştüğümüz arkadaşlarımdan üniv dönemindeki fotolarım yani herkesten foto toplamış. çocukluğumdan başlayıp deftere yapıştırmış hepsini, sonlara doğruda bizim fotolar. hatta sadece fotolar değil gittiğimiz sinema tiyatro biletleri otobüs biletleri vs neler neler, tabi çook önceden varmış böyle birşey yapmak aklında, o yüzden saklamış hepsini, benim için inanılmaz bir hediyeydi çok duygulanmıştım...
şimdii gece gece hatta artık sabah olacak sevgilim geldi aklımmaaaa uyku tutmaazzz(ŞAFAK 104 )
çook mutlu oluyor insan böyle süprizlerle... Allah Bozmasın hep mutluluktan ağlatsın inşallah...o süper ya..benimki doğum günümde sevdiğim renkte kutunun içine birsürü şeker çeşidinden doldurmuş içinde 2 tane not ve kalpten oluşan bir kese kesenin içinde de yüzükpaket iş yerime kargoyla geldi şok olmuştum mutluluktan ağlamıştım bende
ben40 gündür bu moddayım =((
hehe harika bi hediye buldum =)
mrk eden olursa yazarım
ben merak ettimmm :82:
kızlar bu hediye denizi isimli siteden hediye göndereniniz var mı acaba?
zamanında ulaşır mı?
herhangi bir sorun olmaz değil mi? :26:
karne veriliyomuş hediyedenizinde vardı.
ama ben kendi karnemi kendim yaptım
süper oldu =)
kendim de öğretmenim aynı zamanda o yüzden anlamlı oldu
kızlar bu hediye denizi isimli siteden hediye göndereniniz var mı acaba?
zamanında ulaşır mı?
herhangi bir sorun olmaz değil mi? :26:
hımmm, ben de düşünebilirim o zaman, o da ben de öğretmeniz, iyi fikir verdin bana da saol canımm :)
karne veriliyomuş hediyedenizinde vardı.
ama ben kendi karnemi kendim yaptım
süper oldu =)
kendim de öğretmenim aynı zamanda o yüzden anlamlı oldu
onu bilmiyorum cnm da ben kendim yaptım =)
bence sen de yapmalısın bir öğretmen olarak:86:
burdan ilham aldım ama benimki daha güzel oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?