Sevgililer Günü Yaklaşıyor Kızlar Hadi Hediyelerimize Beraber Karar Verelim...

benim en hoşuma giden hediyesi ise yurtdışından bir siteden getirtmiş sanırım my life story diye çok kalın deri kaplı bir defter (bunu doğumgünümde yapmıştı), ablamdan çocukluk ve ergenlik fotolarımı istemiş, üniversitede olan görüştüğümüz arkadaşlarımdan üniv dönemindeki fotolarım yani herkesten foto toplamış. çocukluğumdan başlayıp deftere yapıştırmış hepsini, sonlara doğruda bizim fotolar. hatta sadece fotolar değil gittiğimiz sinema tiyatro biletleri otobüs biletleri vs neler neler, tabi çook önceden varmış böyle birşey yapmak aklında, o yüzden saklamış hepsini, benim için inanılmaz bir hediyeydi çok duygulanmıştım...

o süper ya..benimki doğum günümde sevdiğim renkte kutunun içine birsürü şeker çeşidinden doldurmuş içinde 2 tane not ve kalpten oluşan bir kese kesenin içinde de yüzük paket iş yerime kargoyla geldi şok olmuştum mutluluktan ağlamıştım bende

çook mutlu oluyor insan böyle süprizlerle... Allah Bozmasın hep mutluluktan ağlatsın inşallah...

saol ..gerçekten mutlu oluyor insan böyle şeylerle bende mutlu etmek için düşünüorum işte ne albilirim diye =)

amin ..evet ama bu kadar fazla özlemde iyi değil...4 gözle bekliorum gelmesini

kızlar bu hediye denizi isimli siteden hediye göndereniniz var mı acaba?
zamanında ulaşır mı?
herhangi bir sorun olmaz değil mi? :26:

ben merak ettimmm :82:

karne veriliyomuş hediyedenizinde vardı.
ama ben kendi karnemi kendim yaptım
süper oldu =)
kendim de öğretmenim aynı zamanda o yüzden anlamlı oldu

zamanında ulaşır mı?

onu bilmiyorum cnm da ben kendim yaptım =)
bence sen de yapmalısın bir öğretmen olarak:86:

karne veriliyomuş hediyedenizinde vardı.
ama ben kendi karnemi kendim yaptım
süper oldu =)
kendim de öğretmenim aynı zamanda o yüzden anlamlı oldu

hımmm, ben de düşünebilirim o zaman, o da ben de öğretmeniz, iyi fikir verdin bana da saol canımm :)

zamanında ulaşır mı?

ben hediyedenizi isimli siteden sürekli alışveriş yapıyorum ulaşımda sorun olmuyor.. yanlız biraz pahalı bide ben önce kendi evime sipariş veriyorum bakıyorum sonra tekrar kendim kargoluyorum çünkü bazen paketleme çok özensiz olabiliyor hem ürünü görmek beeğenmezsem değiştirmek iade etmek içinde kendim görmem gerekiyor :44:

burdan ilham aldım ama benimki daha güzel oldu

he he güzelmiş vallahi
ya birlikte olsak yapar kendim verirdim tepkilerini de direk görmek güzel olurdu.
ama nişanlım yeni atandı atandığı şehre göndericem ondan hediye denizini sordum.
bir dahaki sevgililer gününe düşünebilirim ama
nasılsa önümüzde uzun yıllar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…