• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgililer Günü Yaklaşıyor Kızlar Hadi Hediyelerimize Beraber Karar Verelim...

he he güzelmiş vallahi :9:
ya birlikte olsak yapar kendim verirdim tepkilerini de direk görmek güzel olurdu.
ama nişanlım yeni atandı atandığı şehre göndericem ondan hediye denizini sordum.
bir dahaki sevgililer gününe düşünebilirim ama :27:
nasılsa önümüzde uzun yıllar var :64:

kendin de aldığın hediyeyi kargoyla gönderebilirsin cnmm
hediyedenizine baktım da çok pahalıı
bu karne için mesela 30 TL diyor sanki çok masrafmış gibi:63:

kendin de aldığın hediyeyi kargoyla gönderebilirsin cnmm
hediyedenizine baktım da çok pahalıı
bu karne için mesela 30 TL diyor sanki çok masrafmış gibi:63:

evet pahalıymış cidden ama ben ordan bu karneyi almayı düşünmemiştim.
kararsız kaldım bak şimdi :26:
peki sadece bu karneyi mi hediye edeceksin canım?
başka sürprizlerin de var mı? :66:

evet pahalıymış cidden ama ben ordan bu karneyi almayı düşünmemiştim.
kararsız kaldım bak şimdi :26:
peki sadece bu karneyi mi hediye edeceksin canım?
başka sürprizlerin de var mı? :66:

yanında başka bişi de alırım kazak gibi vs. ona karar vermedim
her şey pahalı orda. evde bilgisayar var karne bana masrafsız gelir :9:
sen bilirsin cnm kendin yapsan sadece kargo parası verirsin
aslında güzel de olur bi gömlekle kazakla parfümle vs karne:52:

yanında başka bişi de alırım kazak gibi vs. ona karar vermedim
her şey pahalı orda. evde bilgisayar var karne bana masrafsız gelir :9:
sen bilirsin cnm kendin yapsan sadece kargo parası verirsin
aslında güzel de olur bi gömlekle kazakla parfümle vs karne:52:

haklısın canım :13:
ben bi düşüneyim karne yapmaya karar verirsem senden yardım isteyebilirim belki..
olur mu? :17:

bizim 4. yılımız. ben aşkıma geçen sene miydi daha evvel ki sene miydi yoksa daha da evvel ki sene miydi hatırlayamıyorum ama havlu kenarı örmüştüm:DD bir kenarına ''seni seviyorum'' yazıp renkli ve simli iple işlemiştim. diğer kenarına da isimlerimizi yazıp yine aynı şekilde işlemiştim.. aşkım tabi bekar evinde kaldığı içinn havluyu korumak adına hala kullanmadı. başkasına yem etmem diyor... çeyizimize saklıoooo :DDDDD kayınvalidem de çook beğenmiş..

Hayatımda ilk defa sevgililer günü hediyesi aldım hem de çok özendim... :31:
Çok hoş bir paket hazırladım... :69:Kırmızılı kabı :98:
Montuna uyumlu renklerde bir atkı ördüm... :6:
Güzel bir gömlek mavili çizgili Spor tarz... :82:
Bir de mektup yazdım romantik bir yazı buldum internetten Can Yücel'in... (Seninle yaşlanmak istiyorum adı... dileyen aratsın baksın çok hoş sözleri... ) :123:
Bir de Beyoğlu çikolatası koydum... :108: Fıstıklı bir paket... :86:

Hayatımda ilk defa sevgililer günü hediyesi aldım hem de çok özendim... :31:
Çok hoş bir paket hazırladım... :69:Kırmızılı kabı :98:
Montuna uyumlu renklerde bir atkı ördüm... :6:
Güzel bir gömlek mavili çizgili Spor tarz... :82:
Bir de mektup yazdım romantik bir yazı buldum internetten Can Yücel'in... (Seninle yaşlanmak istiyorum adı... dileyen aratsın baksın çok hoş sözleri... ) :123:
Bir de Beyoğlu çikolatası koydum... :108: Fıstıklı bir paket... :86:

ne güzel yaa
biz kızlar çok inceyiz
erkekler de böyle olsa keşke:31:

ne güzel yaa
biz kızlar çok inceyiz
erkekler de böyle olsa keşke:31:

Bir gün bu hayatı bırakıp giderken,
Sadece mutluluk olmalı yüzümüzde
Birbirimiz sevmenin gururu olmalı :69:HERŞEYDE :69:

ÇOK GÜZEL ANLAMLI BİR ŞİİR EVET KULLANILABİLİR... ama sanırım benim için artık çok geç kocişin hediyesini daha dün aldım ve yoğun isteği üstüne dünde verdim:1:

spor ayakkabı, şapka, ve parfüm...

sanırım benden daha çok sevgilim daha ince..öyle ince ve romantik şeyler düşünüyor ki...ben yanında resmen odun kalıyorum hemde yontulmamışından:5:
ne alsam ne alsam diye kara kara düşünüyorum...o kesin aylar öncesinden planlamıştır herşeyi...
ben sevgililer günü hediyesi olarak manşetinde cebinde isminin baş harfleri olan bir gömlek ve kol düğmeleri düşünüyorum belki yaka kısmında anlamlı birşey yazabilir onun yanın da da kazak gibi birşey düşünüyorum sizce nasıl olur ?
çok yaratıcı değilim sanırım ama aklıma da başka bir şey gelmiyor ki:14:

kızlar ben saat aldım çok güzel kutusu torbası falan ama
dün çarşıda gezerken bi mağazadagördüm çok güzel kutular vardı sevgililer günü için
kalpli kalpli harikaydılar :69:
bende 1 tane aldım saati o kutuya koydum
akşama resmini çeker eklerim buraya çok heycan yaptım :52:

buarada aşkımda bana altın kolye almış :1:

kızlar ben saat aldım çok güzel kutusu torbası falan ama
dün çarşıda gezerken bi mağazadagördüm çok güzel kutular vardı sevgililer günü için
kalpli kalpli harikaydılar :69:
bende 1 tane aldım saati o kutuya koydum
akşama resmini çeker eklerim buraya çok heycan yaptım :52:

buarada aşkımda bana altın kolye almış :1:

Merhaba o kutulardan ben de gördüm çok şıklar bir de içine not koyarsanız süper olur. Not olarak ne yazmayı düşünüyorsunuz hatta reklamı bile vardı bir ara Saate baktınca yanındayım mı,her zamn yanında mıyım güzel bir sözdü.Ben de o sözü arıyorum hatırlıyor musunuz yada hatırlayan var mı? Lazım da:1:

Fotoğraflarımızla videoklip hazırlamak istiyorum fonda sevdiği müziklerle, sonra bunu bir cd haline getirip o akşam salonda hazırlayacağım yemek sırasında tvde açacağım, tabi hediye de alacağım. Becerebilirsem.(küçük bebeğim va) bu fikir güzel de ben nasıl hazırlanacağını bilmiyorum. Adım adım öğreneceğim biryerden, hem öğrenip çaba harcadığım için de çok kıymetli olacak. Seveceğinden eminim:69:

özel gül hediyesi yapmadım hiç bir zaman
o da yapmadı
genelde içimizden geldiğinde, 'bu aşkımın olmalı' dediğimizde hediyeleşiriz
böyle olunca daha anlamlı olduğunu düşünüyorum şahsen:61:
misal; bi gün telde konuşurken biz,annem beresiz dışarı çıkma diye bağırıyordu bana
aşkım da duymuş bunu telin diğer ucundan
bir kışlık şapka bir de atkı alıp 'ben alırsam takarsın :69:' diyerek yollamıştı:21::21:

sevgililer gününden tam 1 ay sonra yıl dönümümüz
tam gününde yollamak istemiyorum,içimden geldiği bi anda yolluycam
şimdilik sadece bvlgari traş losyonu aldım
yanına komik,esprili hediyeler istiyorum
romantik istemiyorum:53:
puff:44:

bugün sevgilime düşündüğüm hediyeyi aldım.Beyaz manşetli bir gömlek siyah düğmeli ve ince 2 tane kravat...
Bir terziyle anlaştım ve gömleğin bir manşetine sevgilimin adını ve soyadını diğer manşetine isimleriniz baş harfini yazıcak:16:
inşaallah güzel olur ve sevgilim beğenir:17:

biz birbirimize ihtiyacımız olan sseyleri söledik zaten sıksık bişşiler alırız birbirimize oyüzden cok anlamlı bişi almadımmm cünkü zamanında yeterince aldık anlamlı seyleri

Ben eşofman takımı aldım adidastan. Hem kullanabileceği birşey. Eşofmanları eskimişti.
Hem de çaktırmadım hiç. Bu akşam bebeğimi babasına bırakıp dışarı çıktım koluma da kocaman çantamı taktım ki hediyeyi içine saklayayım da eve geldiğim de farketmesin diye.:1: Eve gelince de kanepenin altına sakladım.:24::1:

Back