Sevgililer Günü Yaklaşıyor Kızlar Hadi Hediyelerimize Beraber Karar Verelim...

kesinlikle çok şanslısın bitanemm
artk da bu sevgililer gününü kötü hatrlama tamam mı çok güzel gidio çünkü devamı :)))

inşş evlendiğinizde de en az bizim mutluluğumuz kadar mutlu olursunuzz:1hug:

inş canım benim inşş en çok korktuğum şeyde o evlendkten sonra değişmesi böle etrafımda mutsuz evlilkler yalanla yürüyen evllkler gördükçe soğuorum evlilkten

inş canım benim inşş en çok korktuğum şeyde o evlendkten sonra değişmesi böle etrafımda mutsuz evlilkler yalanla yürüyen evllkler gördükçe soğuorum evlilkten

canmm kimsenin ilişkisiyle kendinizi kıyaslama ilk başta düğünden sonra zaten tuhaf bi dönem oluyo eşin ama gözüne bazen kötü görünebiliyo ben çoook severken bana bile böle gelmişti yani :)) mesela evini aileni özlüyorsun ondan soğur gibi oluyorsun ama bunlar anlık oluo ve kendine geldiğinde daha da çok seviyo olarak buluyorsun kendini
evlilik bizi değiştirdi ama olumlu yönde daha da çok seviyoruz daha da çok özlüyoruz paylaşm çoğaldıkca sevgide büyüyo özlemde...
kocacımı ösledim yaff:kedi:

bende yazayım bari :)

tuttuğumuz eve gidip temizlik yaptık sevgililer gününde kaydirigubbakcemile3 ne yapalım düğün tarihi yaklaşıyor, eşyalar gelecek yakında.

başka bişey alsa bi kere künyeye şartlanmışsın ya...beğenmeyedebilirsin kaydirigubbakcemile3

ben burayı unutmuştum geçmişe göz atınca aklıma geldi evet bilmişim dediğim künyenin daha güseli geldi kenarında kelebek ortada 4 yapraklı yonca arasında nazar boncu canım kocam bilir yaaa
hatırlıosanız ben tişört yaptırmıştım erken verdim sevgililer gününü bekliyemedim sevgililer günündede 30 tane kırmızı balon aldım birde kazak aldım yatak odasını süsledim hedieyide ortaya koydum çok beğendi

evli olarak ilk sevgililer günü kutlamasını heyecanla bekliyorum :)))

bir sürü balon ve içerisine yazılmış minik notlar...bir de pasta...ve mumlar...
daha ne olsun :)))

aşkımcım yanımda olmayacak kim bilir hangi ülkede olacak... telefonu çekerse inş mesaj atarım Seni seviyorum diye ama zor...:gitme:

benim eşime geçen sevgililer gününde cd hazırladım beraber ılk tanıstıgımız gunun tarıhınden evlılık tarıhı ve o aradakı tarıhlerden resımlerde ekleyerek muzıklı bır slayt hazırladım ve bunu cd yaptım. çok hozuna gıttı. simdide aklımda aslında takvım var yıne bu tarzda her sayfasına ıkımızı ekleyecegım ve bu sure zarfında bıze neşe kaynagı saglayan bırıcık kızımızında resımlerını eklyerek hazırlamak ıstıyorum. fakat bılgısayardan bır program lazım ama nasıl yaparım bılmıyorum

ben eşime geçen sevgililer gününde cd hazırladım beraber ılk tanıstıgımız gunun tarıhınden evlılık tarıhı ve o aradakı tarıhlerden resımlerde ekleyerek muzıklı bır slayt hazırladım ve bunu cd yaptım. çok hozuna gıttı. simdide aklımda aslında takvım var yıne bu tarzda her sayfasına ıkımızı ekleyecegım ve bu sure zarfında bıze neşe kaynagı saglayan bırıcık kızımızında resımlerını eklyerek hazırlamak ıstıyorum. fakat bılgısayardan bır program lazım ama nasıl yaparım bılmıyorum

kızlar geçen yıl burdan aldığım fikirlerle karne yapmıştım sevgilime, bu yıl da o karnenin 2. dönem kısmını tamamlayıp vericem ama onun yanında bi hediye daha almak istiyorum, ne alsam karar veremedim yaa :44:

birlikte çekilen fotoğrafın karakalemini yaptırıp çerçeveye koyup hediye etmek ? nasıl sizce? ben bunu düşünüorum ama kararsızım

birlikte çekilen fotoğrafın karakalemini yaptırıp çerçeveye koyup hediye etmek ? nasıl sizce? ben bunu düşünüorum ama kararsızım

güzel ama onun yerine bence sizin için anlamı olan bir film varsa onun film afişini yaptırabilirsin sizin fotolarınızı montajlatıp kocaman bir çerçeve ile. oyuncularda sizin adınız vs... bana sevgilim yapmıştı çok hoşuma gitmişti. tabi koyabileceği uygun bir odası var mı ailesi ile mi yada siz evli misiniz bilmeden bir fikir vermiş oldum ama:)

birlikte yaşıyoruz ve evimizin salonunda çok sevdiğimiz filmin afişi vr aslında yapılabilir böyle bişi güzel fikir sevdim gerçekten =)) saol

birlikte yaşıyoruz ve evimizin salonunda çok sevdiğimiz filmin afişi vr aslında yapılabilir böyle bişi güzel fikir sevdim gerçekten =)) saol

bence aynısını sizin fotonuz olanı yapabilirsin, biraz zahmetli bir iş galiba sevgilim bilmem kaç fotomuz arasından uygun olanı seçmek için uğraşmış, bizim film afişindeki ile bakışlarımız bile aynı yöne. nerede yaptırdı bilmiyorum, söyleyeceğini de sanmıyorum:) ağzını ararım, asker sevgilim şuan telle konuşunca bi sorayımmm...

allah kavuştursun benimkide yurtdışında gelicek haftasonu işalla..fikir güzel öğren bakalım faydası olur belki =))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…