ewet canım çok mutlu oldum oun uğurladıktan on dk sonra odamın camına birisi vurdu korka korka açtım perdeyi bide baktım aşkım yne.ben hastayım die meyve almış gelmş bana.
kızlar çok şanslıyım ya en azından yaptığı hatayı telafi etmesini bilior.ve beni çok sevior.
kesinlikle çok şanslısın bitanemm
artk da bu sevgililer gününü kötü hatrlama tamam mı çok güzel gidio çünkü devamı :)))
inşş evlendiğinizde de en az bizim mutluluğumuz kadar mutlu olursunuzz
inş canım benim inşş en çok korktuğum şeyde o evlendkten sonra değişmesi böle etrafımda mutsuz evlilkler yalanla yürüyen evllkler gördükçe soğuorum evlilkten
başka bişey alsa bi kere künyeye şartlanmışsın ya...beğenmeyedebilirsin kaydirigubbakcemile3
ben burayı unutmuştum geçmişe göz atınca aklıma geldi evet bilmişim dediğim künyenin daha güseli geldi kenarında kelebek ortada 4 yapraklı yonca arasında nazar boncu canım kocam bilir yaaaboshayallersmileben eşimin de bana ne alacağını duydum hahaha ama haberi yokkaydirigubbakcemile3 geçen amcasının kızına sorarken duydum benim istediğim bi künye var sanş künyesi die de geçi ortada kelebek iki kenarındada nazar boncuğu var pahalı bişi ama uzun süredir istiodum bi denzeride amcasının kızında var nerden aldın filan dio bizimkide istioda dedi bende hemen ordan kaçtım beni görmesin diee.... anam birde başka bişi alırsa bozulurmuyum acabaaaboshayallersmile
Efuli hoşgeldinn
karar vermek için toplandık burda canmm birazdan cin fikirler çıkar ortaya :))
birlikte çekilen fotoğrafın karakalemini yaptırıp çerçeveye koyup hediye etmek ? nasıl sizce? ben bunu düşünüorum ama kararsızım
güzel ama onun yerine bence sizin için anlamı olan bir film varsa onun film afişini yaptırabilirsin sizin fotolarınızı montajlatıp kocaman bir çerçeve ile. oyuncularda sizin adınız vs... bana sevgilim yapmıştı çok hoşuma gitmişti. tabi koyabileceği uygun bir odası var mı ailesi ile mi yada siz evli misiniz bilmeden bir fikir vermiş oldum ama:)
birlikte çekilen fotoğrafın karakalemini yaptırıp çerçeveye koyup hediye etmek ? nasıl sizce? ben bunu düşünüorum ama kararsızım
İyi fikir aslındal.. Bende mi öyle yaptırsam acaba?
Nerde yatırılırki bu?
karakalem yapan yerler vardır güzel sanatlarda okuayn arkadaşlarınız varsa yönlendirebilir ben o konuda şanslıyım ==))
birlikte yaşıyoruz ve evimizin salonunda çok sevdiğimiz filmin afişi vr aslında yapılabilir böyle bişi güzel fikir sevdim gerçekten =)) saol
bence aynısını sizin fotonuz olanı yapabilirsin, biraz zahmetli bir iş galiba sevgilim bilmem kaç fotomuz arasından uygun olanı seçmek için uğraşmış, bizim film afişindeki ile bakışlarımız bile aynı yöne. nerede yaptırdı bilmiyorum, söyleyeceğini de sanmıyorum:) ağzını ararım, asker sevgilim şuan telle konuşunca bi sorayımmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?