ben 4 aydır nişanılıyım 11 aydır tanıorum canım
Amann kızlar valla sunu solıyıp cıkıcam bundan sonra dogum gununde sunda bunda sıres yapmıcam yanı 4 senedır her sevgılılr gununde kolye kupe takımmı alır bı ınsan ya :)) bırı altın kalp kolyeytı taslı ıcı acılıyo senı sevıyorum yazıssı vardı bı baska segvgılıler gununde yıne aynı kalp savaroskı taslı kupe takım sımdıde ıncılı kolye takım kupesıyle
bundan sonra kasmıcam kendımı bunu ogrendım artık aman onu aldım almıyım flan yok ınce dusunuyorum o gıttı 3 sevgılılr gununde kolye :)) hay allahım ekrek mılletını yontmak zor :)
canım biliyorum demesi kolay diyceksin ama boşver takma bu kadar sağlık olsun.işte erkekler(her erkek diyelim)bayanlar kadar düşünceli olmuyo ama şöyle düşün siz yine şanslısınız hiç görüşemeyenlerde var hele asker yolu bekleyenler varki onlar için çok daha zor sesini bile duyamayanlar üstelik nişanlın pişmanda olmuş tabiki geri gelmez ama bundan sonraki özel günler için akıllanmıştır boşver üzme artık kendini canım siz mutlu olduktan sonra size hergün sevgililer günüopuyorumnanaktanya ben nşanlıma bunları yaparken br karşılık bekleyerek çıkarı olarak yapmadım hani bana en basit bir kolye alıp yada ne bilim ufacık birşey alıpta gelseydi yada hediyeyide geçtim kutlasaydı ve güzel hatrlanıcak bişi yapsaydı...
ben onun yernde olucam neler yapmam ya
plan yapamamış bahane ya bahaneeeee
isteyen insan herşeyi yapar ben buna inanıorum
çok kızgınım onaaaaaaaaa
canım benmde balıklarım vardı iki tane birisi benmde yan yan yüzüodu hep ve son günlerde artıkhep diplerde yüzmeye başlamıştı fazla dayanmadı öldü.inşallah sennkine bişi olmas.
canım tuzlu suda yaşıomuş balıklar benm aldıklarım ben bilmiodum mesela alırken hiçte tuz atmamıştım içine o yüsden öldü benm ikiside.
çok güzel düşünmüş canım ömür boyu mutluklar dilerim...:lepi:
ay canım ya çok üzüldümm balıklara.
kızlar akşam benmkisi kendini affettrmeye çalışıo aklı sıra aldığı hediyeyi getrmiş senin için artık önemli değil ama benm için hala önemi var çnkü ben svgimi bir güne sığdırmıorum dedi.ve aylardır çok beğenipte alamadığım kapşonlu bir kazak vardı onu almış aşkım bana.geç oldu ama napalım
ama hiçbirşey değilde çoçuk pazar gecesi uyuma die yalvarmasının sebebi meğersem gece bizim evn önüne gelcekmiş hediyeyi vermek için niyeti sırf beni meraktan çatlatmakmış onu anladım.gece tam 11 den 2 ye kadar camının önünde bekledm kaçkere aradım camına vurdum ama sen beni duymadın diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?