Sevgililer Günü Yaklaşıyor Kızlar Hadi Hediyelerimize Beraber Karar Verelim...

slm arkadaşlar
bizimde sevgililer günümüz çok güzel geçti
geçmiş sayfalara yazmışdım tura katılacaz diye
sabah 8'den akşam 8'e kadar sürdü ılgaz kayak merkezine gittik
teleferige bindik kızak kaydık çok eylendik
umarım herkesin iyi geçmişdir
ncakır89 arkadaşım sanada çok üzüldüm

Amann kızlar valla sunu solıyıp cıkıcam bundan sonra dogum gununde sunda bunda sıres yapmıcam yanı 4 senedır her sevgılılr gununde kolye kupe takımmı alır bı ınsan ya :)) bırı altın kalp kolyeytı taslı ıcı acılıyo senı sevıyorum yazıssı vardı bı baska segvgılıler gununde yıne aynı kalp savaroskı taslı kupe takım sımdıde ıncılı kolye takım kupesıyle
bundan sonra kasmıcam kendımı bunu ogrendım artık aman onu aldım almıyım flan yok ınce dusunuyorum o gıttı 3 sevgılılr gununde kolye :)) hay allahım ekrek mılletını yontmak zor :)

demekki buradan cıkacak sonuç su biz kızlar maddi seylerden degil daha cok manevi seylerden..düşünlmekten(bizim için çaba sarfettiğini düşünmek,uğraşmış olmak)hoşlanıyoruz.gözümüz yükskelerde değil ufacık bişeyde bizi mutlu eder aslında.ama işte haftalarca kafa yordum.evet sevdiğim insan için yordum uğrastım ama yinede insan bişeler bekliyo beyaaaaa.sağlık olsun.

ya ben nşanlıma bunları yaparken br karşılık bekleyerek çıkarı olarak yapmadım hani bana en basit bir kolye alıp yada ne bilim ufacık birşey alıpta gelseydi yada hediyeyide geçtim kutlasaydı ve güzel hatrlanıcak bişi yapsaydı...
ben onun yernde olucam neler yapmam ya
plan yapamamış bahane ya bahaneeeee
isteyen insan herşeyi yapar ben buna inanıorum
çok kızgınım onaaaaaaaaa

canım biliyorum demesi kolay diyceksin ama boşver takma bu kadar sağlık olsun.işte erkekler(her erkek diyelim)bayanlar kadar düşünceli olmuyo ama şöyle düşün siz yine şanslısınız hiç görüşemeyenlerde var hele asker yolu bekleyenler varki onlar için çok daha zor sesini bile duyamayanlar üstelik nişanlın pişmanda olmuş tabiki geri gelmez ama bundan sonraki özel günler için akıllanmıştır boşver üzme artık kendini canım siz mutlu olduktan sonra size hergün sevgililer günüopuyorumnanaktan

kızlar yaa
ben dedm ya kocacm balıkları çok seviyo diee
iki tane balık almştm
sabah benm adımı verdiğimz balık bi tuhaf yüzüyodu yamuk yamuk ölecek gibi dedi eşim ((
bişi olmas dimi yaa

canım benmde balıklarım vardı iki tane birisi benmde yan yan yüzüodu hep ve son günlerde artıkhep diplerde yüzmeye başlamıştı fazla dayanmadı öldü.inşallah sennkine bişi olmas.

canım benmde balıklarım vardı iki tane birisi benmde yan yan yüzüodu hep ve son günlerde artıkhep diplerde yüzmeye başlamıştı fazla dayanmadı öldü.inşallah sennkine bişi olmas.

(((( :sinifsinif: yaa bişi olmasın onaa:sinifsinif::sinifsinif:
bi eve gitsem de içim rahatlassaa

canım tuzlu suda yaşıomuş balıklar benm aldıklarım ben bilmiodum mesela alırken hiçte tuz atmamıştım içine o yüsden öldü benm ikiside.

canım tuzlu suda yaşıomuş balıklar benm aldıklarım ben bilmiodum mesela alırken hiçte tuz atmamıştım içine o yüsden öldü benm ikiside.

canm balıkçıya sordum ama öle bişi demedi ki bana sadece taşları yıkamadan koyma dedi onları yıkadm koydm yemi de günde bi tane dedi bi tane verdim hatta bu akşam suyunu değiştirmemiz gerekiyordu eşim ne olur ne olmaz dedi sabah evden çıkmadan değiştirdi temiz suyu da (( bişi olmamştr inşş

banada arkadaşım vermişti balıkları demiş sözde ama ben anlamadım yada duymadım sonra akaryum için balıkçıya gttm oda bişi demedi balıklarım ölünce arkadasım tuz attın demi suya demesmi şaştım kaldım arkadaşım benm tam br balık ve kuş hastasıdır ve evnde inanırmısın 100 ü geçik balık var

Kizlar benim yaratici bi nisanlim var...:asigim:
Sevgililer gunu icin facebooktaki arkadaslarimiza dugun tarihimizi duyurmus bi de karisik resimlerimizden olusan bi cerceve almis..

Son düzenleme:
kızlar ben de bitaneciğime o yaptığım karneyi verdim.Ben de sana böyle bişey yapıcam görürsün sen dedi (süprizleri 15 puan görünce kaydirigubbakcemile3) bir de gömlek almıştım onu verdim.O da bana (daha doğrusu annesi ve babasıyla almışlar kaydirigubbakcemile3) mor elbise ve kırmızı boğazlı kısa kollu bi badi almış.Bir de kırmızı gül :asigim:
Bu 14 Şubat'ı da kıyafetlerle geçiştirdik kaydirigubbakcemile3 ama çok romantik bi geceydi, boshayallersmile zaten bize her gün sevgililer günü, çok aşığımmm :asigim:

kızlar akşam benmkisi kendini affettrmeye çalışıo aklı sıra aldığı hediyeyi getrmiş senin için artık önemli değil ama benm için hala önemi var çnkü ben svgimi bir güne sığdırmıorum dedi.ve aylardır çok beğenipte alamadığım kapşonlu bir kazak vardı onu almış aşkım bana.geç oldu ama napalım

ama hiçbirşey değilde çoçuk pazar gecesi uyuma die yalvarmasının sebebi meğersem gece bizim evn önüne gelcekmiş hediyeyi vermek için niyeti sırf beni meraktan çatlatmakmış onu anladım.gece tam 11 den 2 ye kadar camının önünde bekledm kaçkere aradım camına vurdum ama sen beni duymadın diyor.

ay canım ya çok üzüldümm balıklara.

bende çok üzüldüm yaa(((
ayy canm benmm bak dışarda beklemiş :))
ama bundan sonraki tüm özel günleriniz emin ol harika geçecek canmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…