Sevgililer Günü Yaklaşıyor Kızlar Hadi Hediyelerimize Beraber Karar Verelim...

hehe sizinkide iyiymiş canım :))
ya bizim evliyken ilk sevgililer günümüzz güzel bişiler yapmam lazmm

biz tatilde olcaz ogünopuyorumnanaktan
artıdan tatilde ne yaparım onu bilmiyorum ama
havalimanında bu ne demiyecekleri bişeyi anımda götürüp o gün ona verebilirm ama ne
muzur bişey olmalıbilmiyorumkismile

bak bi günlüğüne bi yere kaçmak ii fikir olabilir canmm du bakalm bunu da düşünem :)))

Ya kızlar bu bizim 3.sevgililer günümüz olucak,herbir şeyi yaptım aklıma hiçbir şey gelmio :1no2:
Daha önceleri kazak,gömlek,pantolon,parfüm aldım,atkı ördüm,kalp şeklinde bi kutu aldım,küçük kağıtlara seni seviyorum çünkü.. ile başlayan güzel şeyler yazdım,bu kağıtları katlayıp kutunun içine koydum.Bir de içine kalpli jelibonlar koydum.Birlikte mideye indirmiştik cokacimcoook yaşadığımız güzel anıları yazıp,önüne bir de fotoğrafımızı koyup defter haline getirip hediye etmiştim :asigim: Bunlar size fikir olabilir.
Ee şimdi ne yapayım :uhm:

bende askere giderken atkı örmüştüm. çok beğendi alıp götürdü. ama sevgililer günü için ne alıcam bende bilmiyorum. inşallah sevgililer günün de askerim izinde olcak, inşallah bende onu görmeye gidebilirim.

değişik bişeyler olsun yaa... boshayallersmile

Bizim ilk sevgililer günümüz olacak.21 Şubatta doğum günü bidee..Gerçi doğum günü hediyesini aldım ama yinede özel bişeyler yapmak lazım.
Resmimiz çok yok olanlarıda o beğenmiyor.Bide öyle puzzle,resimli bardak,çerceve gibi şeyler istemiyorum.Küçük küçük notlar yazıp çukulata içinemi koysam..
Ne yapsam ne yapsamm

yha benimde aklımda hiç bişey yokeyvahedigeldismile ben en iyisi çiçek göndereyim hep omu göndericek hahahahyy üstünede bi kutu çikolata içinede not hep bu çikolata tadında geçsin tüm günlerimizaklinialirimsmile takipteyim bu topiçi inşallah şöle güzel değişik fikirler çıkar

biz sevgili degiliz ki ,diyip geçiştirmeyi düşüünüyorum :1ninca:

tabi o benden önce diyip geçiştirmezse kaydirigubbakcemile3

ayyy vallahi hiç bişi yok aklımda, bu yıl bi değişiklik yapıp almamayı düşünüyorumkaydirigubbakcemile3

kızlar hani şu eski çalar saatler oluyor ya tepesinde iki tane şapka gibi bişey oluyor. onun kalplisini yapıyolar, saatin arka kısmına da istediğiniz fotoğrafı koyuyolar.
saatin renkleri de var. aslında hoşuma gitti. hani eski bişey ama güzel bence. hem zaman geçtikçe hep beraber olalım der gibi. ben bizim fotomuzu koydurmayı düşünüyorum. nasıl olur sizce?
kötü bi fikir mi acaba? bi sitede rast gelmiştim de.

of simdi aklıa geldi biraz basit bişi ama, ahşap çerçeve boyayıp içine fotomuzu koyayım gitsin ya:)
sanki o daha güzl bişi alcak bana hıh

of simdi aklıa geldi biraz basit bişi ama, ahşap çerçeve boyayıp içine fotomuzu koyayım gitsin ya:)
sanki o daha güzl bişi alcak bana hıh

erkekler bu kadar düşünüyor mu acaba?
gerçi onlar bir gülle gelseler bile hemen eriyip gidiyoruz da olumunekankayizsmile

valla ben pek bişey almayı düşünmüyorum.16 aydır çıkıyoruz bana ala ala bir tahta tarihi değişen masa saati bir de içinde sadece üç tane gülü olan çiçek.ben ona cüzdan mont kemer parfüm traş losyanu neler aldım.yaşım gelmiş 28 o 32 kaldıki ben öğretmen o doktor yani yaş küçük değil para da var.ama bana verilen değer bu.almayacağım yüz ifadesini merak ediyorum.kusura bakma aklımdan çıkmış diyeceğim.aldıklarıma saysın.eski ilişkilerimde de hep aynı hatayı yaptım hep düşünceli oldum neler yaptım neler değer bilen olmadı.yapmayacağım artık.

Haklısın canım, onların bizim gibi kara kara düşündüklerini sanmıyorum ahhh erkekler! Onlara en iyisi kaktüs almalı kaydirigubbakcemile3

Kızlar ben de kazak örüyorum gerçi biliyo ama 14 şubata ancak bitiririm..Amaç 14 şubat değildi içimden gelip başlamıştım baktım 14 şubat gelio o zaman vereyim dedim..Bi de resmimizin olduğu puzzle düşünüyorum:)

kızlar bende fikir vermek istedim.ayrıldığım nişanlıma geçtiğimiz senelerde yaptığım hediyelerden:
1.fikir
bir masa takvimi:her yaprağında fotoğraflarla anılar.üzerlerine çok güzel yazılar.
2.fikir
bir slayt:yine fotoğraflar sevdiğiniz müzikler.aşk sözleri.cd üzerine foto.müzik albümü gibi oluyor.
3.fikir
bir fotoğraf albümü:her sayfaya bir fotoğraf yan sayfasına o fotoyu ve duygularınızı anlatan yazı
4:fikir
yeteneğiniz varsa karakalem portre
5.fikir
iki kutu hazırlanır.birinci kutuya sevdiği küçük spor oyuncak araba.üstüne bir not.herkes seninle lüks bir arabaya binmek isteyebilir
ikinci kutuya.oyuncak dolmuş.fakat önemli olan seninle lüks araban olmadığında seninle dolmuşa binecek kişiyi bulmaktır.ben herzaman yanındayım sevgilim gibi bir not yazılır:)
6.fikir
5 duyu organı hediyesi(benim ona verdiğim son hediyeydi)
bir kutu hazırlanır.içine görme duyusu için bir foto,çerçeve,albüm olabilir(ben takvim yapmıştım)
tat duyusu için sevdiği bir şey(ben eti puf koymuştum)
koku duyusu için parfüm(ben kendi parfümümü koymuştum)
işitme için:müzik cdsi olabilir.(ben deniz kabuğu koymuştum.kulağına dayadığında ses gelenlerden)
dokunma duyusu içinde herşey olabilir.(ben saçımdan bir parça koymuştum.saçlarımı okşamayı çok seviyor diye)
en son kutunun üzerinede şu not:seni bütün duyularımla seviyorum

seçenekler çoğaltılabilir.yaptıklarımdan aklıma gelenler bunlar.umarım işinize yarar.

14,02,2010 Pazarr
Güzeller hadi fikirlerimizi paylaşalımm ve unutulmaz bi pazar günü yaşayalım
Sevgilimizle,Sözlümüzle,Nişanlımızla,Eşimizle...

yeni topiğin hayırlı olsun canım. güzel fikirler var,daha da çıkacaktır. aklınla ve aşkınla bin yaşa.

benim aldıklarım. kravat, hırka , doğal taşlardan oluşan minik tesbih, bir sürü anahtarlık, pasta çok yaptım. bayramda minik draje çikolata almıştım. mini slayt hazırladım.
hattat a anahtarlığa ismimzi yazdırdım(biri bende, biri onda) ayrıca desenli bir kağıda isimlerimizi güzel yazı sanatıyla yazdırdım.

bu sefer pembe kalp şeklinde kurabiye düşünüyorum. hatta çilekli puding tozuyla yapacağım krabiyeleri. şık bir kutu bulmam lazım şimdi. bir de ilham perim gelince bişeyler yazarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…