Sevgililer Günü Yaklaşıyor Kızlar Hadi Hediyelerimize Beraber Karar Verelim...

bunuda yine doğum gününde yaptım.
genelde dikiş üstüne gibi durabilir hediyelerim ama bana demiştiki senin bir gün bir şeyler dikitiği görebilecekmiyim acaba demişti bende kanıtlamak istemiştim. onu şaşırtmak istemiştim. bir pike aldım kumaşa fotolarımızı bastırttım ve dikttim. bekar evinde çekilmiş br fotosu bu onu ekliyorum...

Son düzenleme:

buda ilk sevgililer günü hediyemdi. üstündeki bizim kendimize ait olan alfabemiz

bu gecenin sonunda bana evlenme teklif etti....

arkadaşlar belki ilginizi çekebilir bi çoğunuz bilir kek çiçekleri kurabiye çiçekleri falan var
bende kendi ellerimle aşkıma yapıcam muffın kaplarında kek yapıp şeker hamuru ile süslicem ve güzel bi sunumla hediye edicem.zemuszemus

Kalpli yap :hulya:

geçen alışveriş merkezinde bi bujiteride beşiktaş ablemli yüzük gördüm çok karizmada duruyordu beşiktaş hastası olaran beyfendiye onu almayı düşünüyorum ayrıca geçen akşam netten bana uğur aslanın hoşgeldin gülüm şarkısını gönderdi hediyem olsun sana dedi ve şuan gözlerimi kapatıp bu müzikle senle dans ettiğimi düşünüyorum dedi resimlerimizi bi cdide slayt yaptırıp üzerinede bu şarkıyı okutmayı düşünüyorum ona dinletirkende dans ederiz belkiboshayallersmile

hangi alışveriş merkezinde gördün cnm benim nişanlımda fanatik bjklide ek olarak almayı düşünebilirim

günaydın kızlarr harika fikirlerr çıkıyoo
hadi bakalım gelsin artık sevgililer günü de ne oldu ne bitti onları paylaşalmm

burcu özgecim harika ya yastığın.nasıl yaptın acaba biraz anlatırmısın bize rica etsem :kedi:

kızlar fikirlere bayıldım benim sevgilim yok ama kardeşimin sevgilisine yapıcaz bizde atkı örücek kardeşim bide kırmızı bi kutuya seni seviyorum çünki ile başlayan notlar yazcaz güllerle boncuklarla süslüycez kutuyu :))))bide ilaç kutusu yapıcaz bonibonlu oda çok güzel :)) bide mektup yazar foto shopla resimlerini birleştiririz onuda koyarız kutuya olur dimi kızlar??

Karne yaptım bugün çok güzel oldu.Bide küçük kağıtlara sevdiğim ve sevmediğim yönlerini yazacam.Bide jelibon alacam (çok sever kendisi) çakmak ve bide patlayan sigara alacam.(Amacım bir taşla iki kuş) alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…