Sevgililer Günü Yaklaşıyor Kızlar Hadi Hediyelerimize Beraber Karar Verelim...

ben yıldönümümüzde sandık şeklinde bir kutu almıştım.
üzeri eskitilmiş gbi görünen küçük bir not defteri alıp 15-20 gün öncesinden içine her gün duygularımı anlatan notlar yazmıştım.sandığa koymuştum.bir hırka almıştım, çakmak, bir de sevdiği bir aşk filmi vardı onun kitabını alıp koymuştum sandığa.
belki fikir olur size de...yerimseniben

bu 2. sevgililer günümüz ama ben ona hiçbir şey almayı düşünmüyorum.ohaoldumsmile
eğer bana bir şey almış ya da yapmış olursa da kendsnn geçen sene sunduğu bahanelerden birisini seçip söylerim olur biter.:dilcikar:klava:

slm güzellerr naptınız bakalım hediye işinii
benm işlerim biraz hafifledi gibi kitaba devam ediyorumm
25. sayfadayımm

ben daha belirlemedim bile yaw.
aslında resimli çakmak istiyorum ama çok pahalı en kötü ihtimalle
kol düğmesi yapıcaz

bende bi tur firmasıyla görüşdüm o gün ılgaza dagına günübirlik tura katılacaz teleferik falan hayalimiz
masraflar benden olacagı için benim hediyem bu şekilde
ama süpriz deil çünkü beraber karar verdik Şeniz

Ohhh, en doğrusu..Göze göz dişe diş klava:

geçen sene 14 Şubat da sözlenmiştik.. Hem sevgililer günü hemde 1 yıl olmuş olacak resmiyet içinn.. daha geçenlerde hem doğum günü hemde yılbaşı için aldım.. bu sefer ne alacağım konusunda kararsızım.. birkaç arkadaş fikir vermiş kendi elleriyle bişiler hazırlanabilir..küçük notlar falan hoş.. :))

bir kalpli kutuda küçük çikolatalar alabilirsiniz (veya kutuyu kendiniz de yapabilirsiniz) ve çikolataların hepsinden bi parça ısırıp yerine koyup üzerine gül yaprkları ve küçük bir not koyabilirsiniz. mesela; hiçbiririsinde senin tadını bulamadım! zemuszemus

Karne çok hoş bir hediye olmuş ne güzel. Sevgililer gününde düğünümüze 1 hafta kalmış olacağı için ferferek yılanı gibi bir oraya bir buraya koşturuyor olacağız sanırım. Bu yıldan umudum yok seneye bakacağım. gerçi o zaman da yıl dönümü ve sevgililer günü arası gene bir hafta oynayacak ama bakalım. Benim hala umudum var :)

karnemi yaptım çok cici olduuu
ama bu haftasonu vercem ben hhe:)
14 şubatta da günü birlik gezideyi zaten belki bişi daha yapar o vakit veririm

vakti zamanında bir internet sitesinden boxer sipariş verdim. o site işlemede yapıyordu.
bir bacağına şöyle yazdırdım. rus kızlar avcunu yalasın serhat burcuyu seviyoooo:asigim:
o dönem yeni tayini çıkmıştı marmarise gidiyordu çok hoş ve espirili olmuştu buda resmi...

sonra yine vakti zamanında böyle bir kutu hazırladım içinde şunlar vardı

böyle bir cd hzırladım içinde slayt vardı

ve çikolatasız olmaz

daha önce eklemiştm geçen sene sanırım ama baktım ki gene fikir arayanlar gene çırğınanlar var yine ekliyim dedim
görenler için affolaakaydirigubbakcemile3
bu sene yapacağım şeyide önümüzde ki hafta eklerim yerimseniben

burcuözge bayıldım cd kabına ya çok orjinal olmuş :asigim:
Ben de bu zamana kadar hep el emeğimle kutular hazırladım..İyiki de hazırlamışım, evlenince osüslü kutular bana kaldı sempatiksalakcinni
Bu seneki hediyeni merakla beklicem..Ben de eklicem buraya yaptıklarımı :kedi:

balım hakılısın bende yukardaki kutuyu dikiş kutusu yaptım kaydirigubbakcemile3
ayrıca evimin fotolarında da yatak odamda ki komidinin üstünde görünüyor kaydirigubbakcemile3

bu senekini ekliycem benimki yine el emeği içeen bir şey... :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…