Sevgililer Günü Yaklaşıyor Kızlar Hadi Hediyelerimize Beraber Karar Verelim...

126299.jpg

bu çok hoşuma gitti kızlar yaaa

şubat ayında 3 yözel gunumuz var yahu..
10 şubatta aşkımın doğum gunu
14 şubatta sevgililer gunu
20 şubatta sözlendik
ben bittim yahu.. ne hediye alcam onu bile bilmiyorum..
fikir verin kızlar lütfen..
dogum gununde marka bir hırka suveter cinsi bişey almayı dusunuyorum..
diger gunlerde ne alcam onu hiç bilmiyorum..

kızlar bende bişi sorucam fikirlerinize ihtiyacım var.nişanlım askerde,12 şubattada yemin töreni olucak.yani 14şubatta beraber olucaz nasipse.sizce nasıl bir hediye almalıyım?askerde olcağı için kılık kıyafet olmaz.kullanamaz yani.ustabirliğindede işine yarıcak bir hediye varmı aklınıza gelen????

mrb kızlarr bende karneyi çok beğendim ondan yapıcammm :dance::dance:

geçen senede ilaç kutusu hazırlamıştım içine bonibon doldurdum ve reçete yazdım oda güzel bir hediye olur

karneye bende bayıldım ama evlilik yıl dönümümüzde yapcam inşş dönem sonu karnesi gibi olsun diyee

ne alacagız hediye fikri olan yokmu ya şöle hoş alımlı kimsenin akıl edemicegi bir hediye bulan yokmu paylaşsın

ben nişanlıma gri kazak aldım ama 14 şubattan sonra gelecek izmire o zaman hediyesini vericem.

Son düzenleme:
Kızlar ben kazak örüyorum ve biliyor ama onu versem olmaz mı ayrıca bişey almalı mıyım??

Kızlar ben kazak örüyorum ve biliyor ama onu versem olmaz mı ayrıca bişey almalı mıyım??

Dayanamadın söledin mi kazak ördüğünü kaydirigubbakcemile3Bence en değerli hediyelerden birini vereceksin..El emeği, emek..İçine de "Ben olmadığım zamanlarda seni bu kazak ısıtacak aşkım" tarzında birşey yazıp, üzerine kendi parfümünü sıkabilirsin boshayallersmile

off off bizim bide 11 şubatta yıl dönümümüz var
ee tabi 14 şubatta var bu yıl farklı bişeyler yapayım diyorum ama karar veremedim daha :çok üzgünüm:

arkadaslar benim nisanlimin da once dogum gunu vardi 29 ocak ta yani bu cuma gunu,oncelikle dogum gunu icin bir seyler bulmaliydim ben de cumartesi gunu siyah ip aldim ve bere ordum,cuma gunu aldigim hediyelerinin yani sira bereyi de verecektim ama sonra dusundum kar yagiyor hava cok soguk bu havada kullansin neyse iste ben de beresini dun gorustugumuzde verdim kendisine cok begendi neyse iste bugunde bir gomlek onun renginede uygun bir suveter aldim onlari da cuma gunu bir mektup esliginde verecegim

arkadaslar benim nisanlimin da once dogum gunu vardi 29 ocak ta yani bu cuma gunu,oncelikle dogum gunu icin bir seyler bulmaliydim ben de cumartesi gunu siyah ip aldim ve bere ordum,cuma gunu aldigim hediyelerinin yani sira bereyi de verecektim ama sonra dusundum kar yagiyor hava cok soguk bu havada kullansin neyse iste ben de beresini dun gorustugumuzde verdim kendisine cok begendi neyse iste bugunde bir gomlek onun renginede uygun bir suveter aldim onlari da cuma gunu bir mektup esliginde verecegim
Güle güle kullansın.Üstünden büyük bir yük kalkmıştır, darısı başımıza kaydirigubbakcemile3

kızlar ben patik örüorm ve kendi elimle kutu yapıcam içine koyucamguclubacismile kendisi pek bi duygsaldr bebek olaylarında pek bi hüzünlenr

kızlar sevgilim bana siir defteri hediye etmişti 3 aylık ayrılık donememiz olmuştu o sırada yazdiği siirleri gunluğunu falan bana kitap seklinde yapıp vermişti tabi 3 sene onceboshayallersmile
bugunde doğum gunumde kendisi eliyle yuzuk kolye ve isimlerimizin basharflerinin yazılı olduğu kupe yapmış bide ayı onu hediye verdi.
belki fikir olur sizede bi deftre şiirler duygularınızı yazabilirsiniz yada kendi elinizle baka bişe

Dayanamadın söledin mi kazak ördüğünü kaydirigubbakcemile3Bence en değerli hediyelerden birini vereceksin..El emeği, emek..İçine de "Ben olmadığım zamanlarda seni bu kazak ısıtacak aşkım" tarzında birşey yazıp, üzerine kendi parfümünü sıkabilirsin boshayallersmile

Çok önce üzerimde bi kazak görmüştü kendi ördüğüm..Bana da ör dedi söz dedim.Sonra ip aldım başladım o da bu yüzden bilio sonra bi baktım sevgililer günü gelio:D olmaz mı onu versem bişidaha almalı mıyım:hulya:

aslında şöyle bir şey aklıma geliyor siz ne dersiniz ;

şimdi biz evimizi aldık ya yani kendimize ait boş bir evimiz var :) Bu geçtiğimiz salı günü oturma odası için aldığımız kanepemiz geldi,daha önce de yemek odası takımımız gelmişti.Yani oturacak bir kanepe bir de sehpa takımı masa vs. var diyorum ki sevgilime şu net te sayfaları olan siteden kitap yazırayım hediyesi bu olsun,cumartesi gecesinden tiramisu yapayım yılbaşında yaptığımda çok beğenmişti :) işte bunları pazar günü sabahtan evimize götüreyim masanın üzerini biraz süsleyip bunları yerleştireyim.Romantik yazılar yazıp kapılara yapıştırayım,mumlar koyayım.Daha sonra onu eve getireyim.Romantik bir şey olur mu ki?

bu fikri geliştirecek fikirler de yazabilirsiniz kızlar

14.01.2010 da bu mesaji yazmisim,dogum gunu icin hediye faslini hallettigime gore sevgililer gunu icin dusundugum bu plan icin hazirlik yapmaya baslayabilirim artik :)

Back