Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne alacagız hediye fikri olan yokmu ya şöle hoş alımlı kimsenin akıl edemicegi bir hediye bulan yokmu paylaşsın
Kızlar ben kazak örüyorum ve biliyor ama onu versem olmaz mı ayrıca bişey almalı mıyım??
Güle güle kullansın.Üstünden büyük bir yük kalkmıştır, darısı başımıza kaydirigubbakcemile3arkadaslar benim nisanlimin da once dogum gunu vardi 29 ocak ta yani bu cuma gunu,oncelikle dogum gunu icin bir seyler bulmaliydim ben de cumartesi gunu siyah ip aldim ve bere ordum,cuma gunu aldigim hediyelerinin yani sira bereyi de verecektim ama sonra dusundum kar yagiyor hava cok soguk bu havada kullansin neyse iste ben de beresini dun gorustugumuzde verdim kendisine cok begendi neyse iste bugunde bir gomlek onun renginede uygun bir suveter aldim onlari da cuma gunu bir mektup esliginde verecegim
Dayanamadın söledin mi kazak ördüğünü kaydirigubbakcemile3Bence en değerli hediyelerden birini vereceksin..El emeği, emek..İçine de "Ben olmadığım zamanlarda seni bu kazak ısıtacak aşkım" tarzında birşey yazıp, üzerine kendi parfümünü sıkabilirsin boshayallersmile
aslında şöyle bir şey aklıma geliyor siz ne dersiniz ;
şimdi biz evimizi aldık ya yani kendimize ait boş bir evimiz var :) Bu geçtiğimiz salı günü oturma odası için aldığımız kanepemiz geldi,daha önce de yemek odası takımımız gelmişti.Yani oturacak bir kanepe bir de sehpa takımı masa vs. var diyorum ki sevgilime şu net te sayfaları olan siteden kitap yazırayım hediyesi bu olsun,cumartesi gecesinden tiramisu yapayım yılbaşında yaptığımda çok beğenmişti :) işte bunları pazar günü sabahtan evimize götüreyim masanın üzerini biraz süsleyip bunları yerleştireyim.Romantik yazılar yazıp kapılara yapıştırayım,mumlar koyayım.Daha sonra onu eve getireyim.Romantik bir şey olur mu ki?
bu fikri geliştirecek fikirler de yazabilirsiniz kızlar