boshayallersmileBu çok güzeeelll opuyorumnanaktanaşkım sevgililer gününde bana yazdığı şiirleri kendi sesiyle okuyup cd ye çekmişti.. çok duygulandım dinlerken herkesin içinde ağlamıştımmmmmmmsenağlama
Onları da paylaşırız sevgililer gününden sonra :dance:bende kocacmdan romantk bişiler bekliyorum ama bakalımmm
tamam talım yaparsam eklerim ama bu aralar armız limoni o zamana kadar düzelmezse bir şey yok ona..kendisi yapsın bişeyler gönlümü almak için...
kızlar benim aklıma şöyle bir fikir geldi bakalım beğenecek misiniz? büyük bir sepet alıp sepeti boncuklarla pullarla ve kırmızı tülle süsliycem. sepetin içinde sevdiği şeylerden koycam.fenerbahçeli aşkım fenerbahçe terliği yada peluş almayı düşünüyorum..romantik şarkılardan cd doldurtcam.. onunla gittiğimiz sinema biletlerini koycam içine çikolata falan sevdiği bir çok şey daha..tabi içine gül yapraklarıda serpmeyi düşünüyorum.. birde ikimizin resminden poster yaptırmak istiyorum yengesinden yardım istiyceem uydugunda odasına asmanı söyliycem..ama burası küçük bir yer oldugu için posteri bulabilir miyim bilmiyorum bulamazsam eğer yastığa resmimizi bastırmayı düşünüyorumm.. sizce nasıl başka fikri olan var mı????
İnternette poster basan siteler var, ordan sipariş verebilirsin..kızlar benim aklıma şöyle bir fikir geldi bakalım beğenecek misiniz? büyük bir sepet alıp sepeti boncuklarla pullarla ve kırmızı tülle süsliycem. sepetin içinde sevdiği şeylerden koycam.fenerbahçeli aşkım fenerbahçe terliği yada peluş almayı düşünüyorum..romantik şarkılardan cd doldurtcam.. onunla gittiğimiz sinema biletlerini koycam içine çikolata falan sevdiği bir çok şey daha..tabi içine gül yapraklarıda serpmeyi düşünüyorum.. birde ikimizin resminden poster yaptırmak istiyorum yengesinden yardım istiyceem uydugunda odasına asmanı söyliycem..ama burası küçük bir yer oldugu için posteri bulabilir miyim bilmiyorum bulamazsam eğer yastığa resmimizi bastırmayı düşünüyorumm.. sizce nasıl başka fikri olan var mı????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?