Sevgililer Günü Yaklaşıyor Kızlar Hadi Hediyelerimize Beraber Karar Verelim...

ahh canım yaa çok sağol ne kadar düşüncelisin fikri vermen yeter opuyorumnanaktan ben burdaki fotoğrafçılara sorucam yapmazlarsa söylerim azelyacım yerimseniben sana da çok zahmet olucak

Tamam canım yerimseniben Zahmet olcak diye düşünme, bulamazsan söyle ama bulursun büyük ihtimalle.

slmm kızlarr ayy plaket çok güzell mutlaka yaptırcamm ama evlilik yıldonümümüzde yaptırayım ben :)))

slmm kızlarr ayy plaket çok güzell mutlaka yaptırcamm ama evlilik yıldonümümüzde yaptırayım ben :)))
kaydirigubbakcemile3Dün ben benimkinin ağzını aradım, benim romantik olmadığımı düşündüğü için ona yine hırka alıcam sanıyor :dance:

Ben hiç belli etmiyorum Vallahi,
Demek seninkinin senden hiç umudu yok :sinifsinif:laelaelaelaelae
Sorma, halbuki bilirim bu yolları :kedi:
Ama ben de sabırsızlık huyu var,acelecilik.Anneme anneler günü için hediye alırdım 2 hafta önceden.Dayanamaz verirdim, inşallah bu kez dayanabilirim aklinialirimsmile

Sorma, halbuki bilirim bu yolları :kedi:
Ama ben de sabırsızlık huyu var,acelecilik.Anneme anneler günü için hediye alırdım 2 hafta önceden.Dayanamaz verirdim, inşallah bu kez dayanabilirim aklinialirimsmile

aman sende haaa içine ediyorsun
Sabret olmazki zevki kalmaz bekle bak sakın erkenden vermee adama yerimseniben

kızlar bızımde hem sevgılıler gunu hemde nıkah yıl dönumumuz aynı gun oyuzden çok degışık ve özel bışı arıyordum plaket çok hoşmuş gercekten ama burda hayatta bulamam

Esım neguzel yırttı hedıyesını aldı bana gecen hafta gercı esım aldıgı ıçın hedıye beklemedıgımı duşunup suprız yapacagına emınım suprızlere bayılır.offff ben ne alsam yaaa

:roflol::roflol:

laelaelaelaelaelaelaelaelaelae

anam senin içinde önemli gün.vereliniortak

Ayy ne güzel, bir anda iki özel günü atlatacaksın :dance: Ben özel günlerin çoğunda slayt hazırlamıştım hep, hepsi de süper olmuştu..Öyle birşey de yapabilirsin.

sagolun kızlar slayt guzelmış evet daha baska neler yapabılırımkı.

Çocuğunuz varsa ğer şöyle bir fikir verebilirim;
Sabah eşiniz uyandığında ufaklık içeri girer, dolanır, koşturur, üzerinde "Annem babama aşık" yazılı bir t-shirt vardır aklinialirimsmile
Güzel bir uyanış msjı olur diye düşünüyorum.Sonra eşiniz banyoya gider aynada bir yazı; "Çorap çekmecesine bak" yazılı..Çorap çekmecesine yönelir "Dur bakalım, önce buzdolabına bak" yazan bir yazı.Buzdolabına bakar ve kalpli bir pasta, üzerinde "bilgisayarı aç aşkım" yazılıdır..Gider bilgisayarı açar ve slaytı görür opuyorumnanaktan

naaan senin kocan senin kıymetini bilmiyor haaa :roflol::roflol:

Ya fikir aklıma geliyordaaa totomu kaldırıp uygulayamıyorum :roflol: Ama yapıyım bunu ben ya, çocuğum yok ama köpeğime giydiririm t-shirt ü sırnaşık şey

işte kuzum benim çocuğum yok köpeğim var ama canım napalım.
birlikte uyanmıyoruz ki :asigim::asigim::asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…