Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:mymeka:görümceciğimm valla vururum senii yeter kızzzz süper olduuuuu vallla baakkkk:sm_cool:
ne biliyim canm benm böyle hediyeleri nasl desem begnmeynler oldu ya hani.acaba basit mi oldu diye düşndm.neyse artk canm zatn son 1 günde yapamam yeni bşe
walla benimkinin dogum gününde karakalemini cizmiştim onu hediye ettim.biraz kendimi ağırdan satacagım ama bişey yapmayacak eminim biraz ruhsuz kendisi.şimdi ben uğraşıp bişey yaparım ondan karşılık göremezsem üzülürüm senağlama neyse cumartesi onun tiyatro oyununa gideceğim sonra bide yemek yeriz o kadar işte :içelim:
walla benimkinin dogum gününde karakalemini cizmiştim onu hediye ettim.biraz kendimi ağırdan satacagım ama bişey yapmayacak eminim biraz ruhsuz kendisi.şimdi ben uğraşıp bişey yaparım ondan karşılık göremezsem üzülürüm senağlama neyse cumartesi onun tiyatro oyununa gideceğim sonra bide yemek yeriz o kadar işte :içelim:
zaten millet beğensin diye değil, sevdiğimiz adam için değişik sıradışı herzamanki gibi kalıplaşmış şeyleri tercih etmemek için radikal olmak için yapıyoruzz.. ama bu hafif kız olarak adlandırılıyor olsun hafiflik böye ölçülüyorsa hafifin en önde gideniyim görümceciğim takma sen gayet güzel bence...sengözlerimebaksanab
ya kızlar hepinizin cooooooooook tatlı oldugunu söylememe gerek var mıııŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
biz aşkımla 14 şubatı kutlamıyoruzz ama bölee okuyorum yazdıklarınızı flnn cok hoşlarr yaa bende yapcam aşkıma dogum gününde ya da herhangi bi günde.. hihoyyythihoyyyt
yalnızzzzz kalpli cikolataları nerden buldunuzz bende istiyorum aşkıma alcam :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
daha önce resimli zippo çakmak yaptırmayı düşündüğümden bahsetmiştim. çakmağın ön izleme resmi geldi geçenlerde gerçekten çok güzel olmuş.:asigim: bugün yarın elime ulaşır diye düşünüyorum çünkü netten sipariş vermiştim.kaydirigubbakcemile2
ayrıca süprizime ilave olarak aşkımla fotoğraflarımızdan oluşan çok güzel bir slayt hazırladım.
biz cd aracılığıyla film paylaşıyoruz. slaytı cd ye çekip vereceğim. aşkııım sana çok güzel bi film çektim bu akşam mutlaka bak diye de ekleyeceğim. açtığında süprüzzzz:1ninca: olacak:icecream:
canlarım ben aşkıma bi gömlek ve bi pantol aldım kombine yaptım bu benim ona ilk hediyem old. için bide kullanıcağı şeyler olsun diye ama sizin fikirlerinize dayanamadım bende yaptım AMA;
kutum büyük oldu çok yerim var daha
kutuyla çikolata yaptırdım.içine orta boy nazarlık koydum bi kart postal yapcam kendim başka ne koyayımmm
:sm_confused::sm_confused::sm_confused::sm_confused:
kurabiyede yap yarınn... Sonra mektup yazz onuda koy
kurabiyede yap yarınn... Sonra mektup yazz onuda koy