Bu aslında biraz düşünce yapısından kaynaklı.Ben birinden ayrıldığım zaman,yepyeni bir sayfa açıp hiç birşeye takılı kalmamak adına,ek olarakta ileride hayatıma giricek kişiye saygısızlık olmaması adına eski sevgilimlede akrabalarıylada görüşmem.Bütün bağlarımı koparırım.Ha o dönem onun bir arkadaşıyla bende yakın bir arkadaşlık bağı kurmuşumdur,artık ondan bağımsız olarak bir arkadaşlık ilişkim vardır,onu hayatımda tutmaya devam ederim ama gerisini tanımam.Bu yüzdende ben böyle yaptığım için karşımdaki insandanda aynı şeyi beklerim.
Bu yüzden de benim için bahsettiğiniz iki konuda gerçek bir ayrılık sebebi.Ne merakına peki derim,ne ablasının hala profilinde olmasına.Hayatımdaki insanıda siler atarım böyle bir durumda.Ama mesela siz merak edip bakmasını normal bulmuşsnuz.O yüzden bu durumda düşünmeniz gereken şey,böyle bi durumda sizin ne yapıcağınız.Eski erkek arkadaşınızın herhangi bir akrabasıyla tanışıp görüşseniz,ayrılıktan sonra siler misiniz silmez misiniz? Eğer cevabınız silmem'se o zaman ortada bir sorun yok demektir.Ama benim gibi ''işim olmaz'' diyorsanız o zaman gerekli tepkiyi vermeniz gerekir.Benim gerekli tepkiden anlayışım hayatımdaki kişiyi düşünmeden silip atmak.Ve o kişiyi silmeden,hatta eski sevgilisiyle ilgili herkesle tüm bağlarını koparmadanda oturup dinlemem bile.Sizin gereken tepki anlayışınız neyse,sizde onu yaparsınız.