sevgili ve sosyal hesap sorunu

Yemisim merak etmesine yav.
Ne geliyorsa hep bu meraktan geliyor .
Biten ilisikinin neyini merak edipte kiza bakma geregi hissetmis.
Sevgilisi var mi yok mu diye bakmistir baska ne olacak ?

Ha birde su eski sevgilinin ablasina gelince..

Abla kardes olunca , o olan biten haberleri aktariyordur kardesine.

Kusura bakmayin ama bana hic masum gelmiyor.
Mutlaka senin eski erkek arkadasin x,kizla foto koymus sunu yapmis falan filan diye yetistiriyordur..

Bu aslında biraz düşünce yapısından kaynaklı.Ben birinden ayrıldığım zaman,yepyeni bir sayfa açıp hiç birşeye takılı kalmamak adına,ek olarakta ileride hayatıma giricek kişiye saygısızlık olmaması adına eski sevgilimlede akrabalarıylada görüşmem.Bütün bağlarımı koparırım.Ha o dönem onun bir arkadaşıyla bende yakın bir arkadaşlık bağı kurmuşumdur,artık ondan bağımsız olarak bir arkadaşlık ilişkim vardır,onu hayatımda tutmaya devam ederim ama gerisini tanımam.Bu yüzdende ben böyle yaptığım için karşımdaki insandanda aynı şeyi beklerim.
Bu yüzden de benim için bahsettiğiniz iki konuda gerçek bir ayrılık sebebi.Ne merakına peki derim,ne ablasının hala profilinde olmasına.Hayatımdaki insanıda siler atarım böyle bir durumda.Ama mesela siz merak edip bakmasını normal bulmuşsnuz.O yüzden bu durumda düşünmeniz gereken şey,böyle bi durumda sizin ne yapıcağınız.Eski erkek arkadaşınızın herhangi bir akrabasıyla tanışıp görüşseniz,ayrılıktan sonra siler misiniz silmez misiniz? Eğer cevabınız silmem'se o zaman ortada bir sorun yok demektir.Ama benim gibi ''işim olmaz'' diyorsanız o zaman gerekli tepkiyi vermeniz gerekir.Benim gerekli tepkiden anlayışım hayatımdaki kişiyi düşünmeden silip atmak.Ve o kişiyi silmeden,hatta eski sevgilisiyle ilgili herkesle tüm bağlarını koparmadanda oturup dinlemem bile.Sizin gereken tepki anlayışınız neyse,sizde onu yaparsınız.

Senin yaşın küçük daha böyle saçmaliklarla yorma beynini. Ben eski sevgilimi aramam, merak etmem sevgilin merak ediyorsa vardır bir sıkıntı. ilişkinin başında güven yoksa sonrası iyice beter oluyor bu sefer zaman geçiyor ayrilamiyorsun. İki aylık yol verir gits i n. Senin gibi aklı, yüreği temiz biri çıkartır Allah karşına.

Yemisim merak etmesine yav.
Ne geliyorsa hep bu meraktan geliyor .
Biten ilisikinin neyini merak edipte kiza bakma geregi hissetmis.
Sevgilisi var mi yok mu diye bakmistir baska ne olacak ?
karı kılıklı arkadaşları. X bak bak senin ex aşkın manita yapmış demiş. Buda girmis bakmış merak etmis. Ayni dediginiz gibi. Suan o kadar berbat hissediyorum ki kendimi.

Sende sevgilini ikna et senle olan fotolarını yüklesin feyse. Dost düşman çatlasın eski sevgilisini merak etmesi sıkıntı ama..
Merak etmesi derken yukarda anlattigim gibi arkdaslari laf yetistirmis. Ki bende ara ara bakarim exime merak edip. Deger verdigimden degil. Ama bu iki olay ust uste gelince şüpheye düştüm. Eğer barisirrsaak isticem ama bu olayi koyacaksın dicem

İnsan önemsediği, değer verdiğini birini merak eder. En azından ben de böyle bu. Önemsemediğim insanın nesini merak edip de bakayım ki ordan burdan?

Fotoğraf beğenme olayına takılmadım açıkçası. Ama şu eski sevgilisini aratması üzerine detaylıca konuşmalısınız. Ayrılmak için sebep değil ama üzücü bir şey en nihayetinde.

2 senelik iliskimde yasamadigim seyleri 2 aylık iliskimde yaşadım. Mutluluk huzur el ele dolaşma gülme eğlenme vs. O yüzden bana bitirmesi o kadar ağır geliyor ki. Onun da dedigi gibi "sanki onla yillardir beraberim"

Suna şöyle bi açıklama getirebilirin kendi çapımda. Ben bu ex sevgili bakma olayına pek takilmiyorum çünkü ayni merak daha düne kadar bende de vardı. Hayati yine boktan mi diye gibisinden. Ama insan sevgilisinden görünce kiriyolurmus. Ust use iki olay gelince bi ne oluyoruz dedim kendi kendime. Ama olmayacak bi is gibi. Uzulmekle kaliyorum sadece. Bu sacma sapan olaylar olmasaydı o kadar iyi giden bi ilişkimiz vardı ki birden bocaladim.

Ve güzel giden ilişkileri yıkan küçük küçük olayların birikmesi oluyor. Bu daha acı değil mi?

'Facebookta o onu beğendi, bu bunu beğendi' kavgaları yaşayan ilişkilerin bitmesi daha hayırlı oluyor. Çünkü genellikle sığ oluyor bu ilişkiler. Burda da dıdısının dıdısı fotoğraf beğenmiş. İki kere okudum 'kimin kimi beğenmiş' çıkaramadığım için zaten. Ne zaman böyle incir çekirdeğini doldurmayacak basit mevzular aşılır, güven gibi bazı şeyler oturtulur, ilişkinin temeli sağlamlaşır, o zaman o ilişki umut vadeder benim için. Böyle tırt konuları aşın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…