- 12 Eylül 2014
- 3.790
- 6.952
-
- Konu Sahibi noclearmind
Ahh hayatta gelemez beyfendi öyle seylere. Zaten gezginci motor tutkunu. O gezdiği yerleri motorunu sergileyecek herkese. Benden vazgeçer o hayattan vazgecmezIliskinizi bitireceginize hesaplarinizi kapatsaydiniz?
Bu Yüzden ayrılmak fevrilik değil mi?Ne gibi anlayamadım
Evet olabilir böyle olduğunu düşündüm o yüzden buraya sormak istedim. Ama o da hic ustelemediBu Yüzden ayrılmak fevrilik değil mi?
Ahh hayatta gelemez beyfendi öyle seylere. Zaten gezginci motor tutkunu. O gezdiği yerleri motorunu sergileyecek herkese. Benden vazgeçer o hayattan vazgecmez
Şimdi bakiyorumda iyice her seyini begenmis kadın sabah paylaştığı fotoğrafları. Özellikle profilini didik didik ediyor heraldeBu Yüzden ayrılmak fevrilik değil mi?
Kadın her seyi tek tek didik didik begenmis ya. Bu ne rahatlık çıldırmak üzereyimBen olsam sevgilimin eski sevgilisinin ablasının fotoğrafı beyenmesine değil eski sevgilisini aratmasına tepki gösterirdim merak edicek kadar önemsemiş ama tabi ikiside ayrılıcak sebepler değil bunun dışındada proglemleriniz varsa bi düşünürüm
Elbet çıkar kokusu diyorum...Şimdi bakiyorumda iyice her seyini begenmis kadın sabah paylaştığı fotoğrafları. Özellikle profilini didik didik ediyor heralde
Konussam mı? Yoksa ondan mı beklesem bi hareketElbet çıkar kokusu diyorum...
Ben de merak etmeye başladım.
Bilemiyorum. Bu da sizin düşünceniz. Bende fazla paranoyak bi insanım gerçi ama bu bana biraz fazla geldiSevgilimin fotoğraflarını kim beğenmiş diye bakıp incelemeyen, kimi aratmış incelemeyen bir ben miyim? Beğenmişse ne olmuş ki. Bende sevgilimin kuzeni ile görüşüyorum mesela. Kardeş gibiler, aynı evdeler ne oluyor ki. Hiç adını dahi anmıyoruz. Bilmiyorum bana abartı geldi. Aratmasına gelince belki merak etmiştir ne bileyim. Sonuçta sizinle birlikte onunla değil. Güvenmek önemli.
Demekki hala kardeşine düşünüyo kötü ayrılmamışlarsaKadın her seyi tek tek didik didik begenmis ya. Bu ne rahatlık çıldırmak üzereyim
İşin kötü tarafı iliskimiz yeni olduğu icin kimseye dallanıp budaklandirmadik öyle hesaplarimizda boy boy fotograflarimiz yok yani bi iliskisi yokmus gibi gözüküyorDemekki hala kardeşine düşünüyo kötü ayrılmamışlarsa
Hesabına isminizin baş harfini falan koydurun mesaj yerine gider benceİşin kötü tarafı iliskimiz yeni olduğu icin kimseye dallanıp budaklandirmadik öyle hesaplarimizda boy boy fotograflarimiz yok yani bi iliskisi yokmus gibi gözüküyor
19 25 canım. Guven saglayacak hareketler yapmadiIki aylık ilişki, guvenemiyorsan bitir baştan. Yaşlar kaç bu arada