sevgili ve sosyal hesap sorunu

Ahh hayatta gelemez beyfendi öyle seylere. Zaten gezginci motor tutkunu. O gezdiği yerleri motorunu sergileyecek herkese. Benden vazgeçer o hayattan vazgecmez

Niyemis? Kendini kime begendirecek sen begendikten sonra. Valla ben de sevgilimde kiskanciz. Bastan soyledik, anlasarak ikimiz de kapattik. Onun bunun yorumu, begenmesi... kafa agritir. Ama seninki bunu goze alamiyorsa salla gitsin. Daha iyisine layiksin.

Ben olsam sevgilimin eski sevgilisinin ablasının fotoğrafı beyenmesine değil eski sevgilisini aratmasına tepki gösterirdim merak edicek kadar önemsemiş ama tabi ikiside ayrılıcak sebepler değil bunun dışındada proglemleriniz varsa bi düşünürüm

Ben olsam sevgilimin eski sevgilisinin ablasının fotoğrafı beyenmesine değil eski sevgilisini aratmasına tepki gösterirdim merak edicek kadar önemsemiş ama tabi ikiside ayrılıcak sebepler değil bunun dışındada proglemleriniz varsa bi düşünürüm
Kadın her seyi tek tek didik didik begenmis ya. Bu ne rahatlık çıldırmak üzereyim

Sevgilimin fotoğraflarını kim beğenmiş diye bakıp incelemeyen, kimi aratmış incelemeyen bir ben miyim? Beğenmişse ne olmuş ki. Bende sevgilimin kuzeni ile görüşüyorum mesela. Kardeş gibiler, aynı evdeler ne oluyor ki. Hiç adını dahi anmıyoruz. Bilmiyorum bana abartı geldi. Aratmasına gelince belki merak etmiştir ne bileyim. Sonuçta sizinle birlikte onunla değil. Güvenmek önemli.

Sevgilimin fotoğraflarını kim beğenmiş diye bakıp incelemeyen, kimi aratmış incelemeyen bir ben miyim? Beğenmişse ne olmuş ki. Bende sevgilimin kuzeni ile görüşüyorum mesela. Kardeş gibiler, aynı evdeler ne oluyor ki. Hiç adını dahi anmıyoruz. Bilmiyorum bana abartı geldi. Aratmasına gelince belki merak etmiştir ne bileyim. Sonuçta sizinle birlikte onunla değil. Güvenmek önemli.
Bilemiyorum. Bu da sizin düşünceniz. Bende fazla paranoyak bi insanım gerçi ama bu bana biraz fazla geldi

Kuzenimin eski erkek arkadaşıyla hala görüşüyoruz ilk başlarda kuzenimde tavır almıştı ama sonuçta bizimde arkadaşımız.
Kuzenimin eşi sinir oluyordur ama napim banane :110:

1. durum çokda ayrılmak için bir sebepmiş gibi gelmedi bana.. Fakat eski sevgilisini araması durumunda bende devam edemezdim, hala merak ediyosa demek ki :110:

X