- 12 Eylül 2014
- 3.790
- 6.952
-
- Konu Sahibi noclearmind
2 aylık bi iliski ne kadar guvenebilir ki insan canım. Bana pek sey gelmedi gıcık olduğum durum arkadaşlarının kari gibi gelip sevgilime bak bak senin eskisi manita yapmış denmesi. Bunun üstüne merak edip bakıyor. Sonra yeminler falan icinde bi sey olmadığına dair. Çünkü bizim 2 ay degilde sanki yıllardır sevgiliymisiz gibi bi iliskimiz vardi dile getirirdi sürekli bunu ama cok kırgınım..Bence gereksiz begendiyse begenmis
Sevgilisini aramasi ilginc
Guvenilecek biri olup olmadigini sen bilirsin aka 2. Durum biraz sakat kizi merak etmesi
diyorum ya aslında pek takılmam böyle seylere ama o sevgili aratma mevzusundan sonra baya kavgalar oldu. Cok temkinli davranmasi gerekirdi. Gozume soka soka oldu sanki. Canım sıkıldı. Mukemmel bi iliski olarak goruyodum ben en ufak seyler gözüme batmaya başladıEski sevgilisini aratmasina takilmaniz normalde eski sevgilinin ablasinin sevgilinizin fotolarini begenmesinde sevgilizin bi sucu var mi sizce...niye beni begendin diye kadini facebooktan cikaracak degil heralde..sacma geldi yani..
Yaaa zaten paranoyak bi insanım beni kuruntuya düşürdün şimdiBu yüzden dağ gibi adamı terk mi ettin kizzzzz,gerçi eski manitayı aratmis daha önce aman iyi etmişsinbelki ablasının hesabindan kız begeniyodur resimleri
Sen anlama diye ablasinin hesabindan gizli gizli konuşuyor olmasinlarYaaa zaten paranoyak bi insanım beni kuruntuya düşürdün şimdivalla her sey olabilir bu hayatta
kırıldım biraz alttan almasını beklerdim. Ama kestirip attı. Sanıyor ki sinirim gecince yine donucem ona.bence ıkısıde ayrılınacak kadar büyük sebepler değil
Bak benle resmen dalga geciyosun gibi hissettimSen anlama diye ablasinin hesabindan gizli gizli konuşuyor olmasinlar
Yok valla ciddiyim. Ben olsam direk bu gelirdi aklimaBak benle resmen dalga geciyosun gibi hissettim
Evet güvenimi yıktı. Bakalım sanmıyorum da yıllık izne çıktı köyüne gitti kafası rahat geziyor. Yanliz kaldığında belki aklına gelirim.Belli ki guvenini sarsmiş sevgilin..biraz sūrūndūr bakalim ne yapacak...cok ugrasirsa döner daha temkinli devam edersin cok ugrasmazsa donmek icin salla bosver...
Sanmıyorum. Çünkü o hesap aratma olayından sonra her seyi anlatacaksin dedim. Anlatmassan biter bu is dedim. Iliskileri baya problemli bitmis zaten uzun yıllar çıkmışlar boku çıkmıştı felan dedi ama erkek milletinin ne yapacağı belli olmazYok valla ciddiyim. Ben olsam direk bu gelirdi aklima
Ne gibi anlayamadımBiraz izleme moduna geçseniz ya?
Hepsi ayni deyip genelleme yapmak istemiyorum ama çoğu ayni bunlarin. B.ku çıkmış iliskiymis madem niye aratiyomusSanmıyorum. Çünkü o hesap aratma olayından sonra her seyi anlatacaksin dedim. Anlatmassan biter bu is dedim. Iliskileri baya problemli bitmis zaten uzun yıllar çıkmışlar boku çıkmıştı felan dedi ama erkek milletinin ne yapacağı belli olmaz
Bakalım sabahı bekliyorum olay gününün ertesi sabaha mutlaka ben yazmasamda yazar. Sakinlesmemi bekler. Yarın yazmassa hic yazmaz zatenHepsi ayni deyip genelleme yapmak istemiyorum ama çoğu ayni bunlarin. B.ku çıkmış iliskiymis madem niye aratiyomus2 aylık iliskiymis sizinki,kestirip atacağı yere pesinizden koşması gerekiyordu. Hiç gözüm tutmadi bu oglani