Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin canım, cümlemizin inşallahsenin gibi çok cici çıkmş resmlern :) ... allah mutluluğnzu bozmasn
teşekkür ederim canım benim.:1hug:ne kadar tatlısınız anlatamam,41 kere maşallah :)
aminnnnn, sağol tatlım benimkaydirigubbakcemile5tek kelimeyle harika çıkmışsınız allah mutluluğunuzu daim etsin
o sizin güzelliğiniz ifemMasallah cok guzelsin...
ağzın bal yesin tatlım benim. :1hug:Bebiş mii :)) Hemen kuzumm hemenn :)) Rabbim gönlünüzden nasıl bir evlat sahibi olmak istiyorsanız öyle bir evlat nasip eder inşaallah canım benim :)) Şöle şirin mi şirin minik minik elleri, yumuk yumuk gözlerii :)) Ayyyy doğurda sevelim azcık yaa :)) sana benzesin şöylee :) bende mıncıklıyım biraz :))
teşekkür ederima.s.çok hoşsun... mutluluklar
teşekkür ederim canım benim. a.s.cok güzel resimler gercektn.ömür boyuu mutluluklar
canım benim, çok teşekkür ederim. keşke yine giyebilsem :kedi:boshayallersmilecanim cok super olmussun.ayrica pozlarina bayildim.esinlede cok yakismissiniz.
mutluluklar dilerim
amin canım, teşekkür ederim. cümlemizin inşallahtek kelimeyle harika bayıldım,ALLAH mutlu mesut etsin inş,,yüzünüzden gülücekler eksik olmasın :)
teşekkür ederim canım :1hug:Mutluluklarr dilerim çok güzel çıkmış fotoğraflar..
a.s. teşekkür ederim tatlım.Çok yakışmışsınız fotolarda çok hoş.
hayırlı olsn mşlh sbhnlh :)
tşk ederim canım:1hug:resımler cok hoş.. ömür boyu mutluluklar
tebrik ederim Allah mesut etsin inşallah. çok güzel çıkmışsınız ve yakışıyorsunuz birbirinize.
Maşallah yaa cok güzel bir çift olmuşsunuz allah bozmasın mutluluğunuz daim olsun canım