Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol canım, teşekkür ederim.a.s.bir sonrakı konuda tekrar sen varsın kına fotoların da var orada baktım nısanda sacın yarım topluymus burada öle gözükmüyordu o yuzden öle dedim..şimdi oldu iki sacın da cok güzel olmus
amin canım sağolasın. cümlemizi inş. :1hug:Çok duru bir güzelliğin var, maşallah.
Allah mesut etsin canım.Mutluluklar a.s.
ayyyyy, canım benim çok teşekkür ederim. benimde içime sindi her pozum. hiç biri içinde keşke bu olmasaydı diyemedim hatta aklımın kaldığı o kadar çok pozum varki :kaydirigubbakcemile35. foto aman allahım benim hayalimdeki foto hepsi ayrı güzel ama o apayrı güzel çıkmış
fotoğrafçınız gerçekten çok kaliteli pozlar çıkarmış ortaya
ee gelin ve damatta bu kadar mükemmel olunca doğaldır yani
canım benim acayip çok beyendim ya kırk bin kere maşallahhhh
ender beyendiğim stüdyo fotolarından yani sizinkiler
ayyyyy, canım benim çok teşekkür ederim. benimde içime sindi her pozum. hiç biri içinde keşke bu olmasaydı diyemedim hatta aklımın kaldığı o kadar çok pozum varki :kaydirigubbakcemile3
ama çok pahalıydı ve o anki durumumuz buna müsait değildi. Canımız sağolsun hem, aldıklarımda çok güzel bence:lepi:
aminnnn, tez zamanda inşallah canım:Saruboceq:çok tatlısın ve muhteşem gözüküyorsunuzopuyorumnanaktandarısı benimde başıma:) mutluluğunuz daim olsun tatlım
o kadar içten dua ettin ki canım, içim eridi. Allah razı olsun. Cümlemizin hep yüzü gülsün inş.:Saruboceq:prenses gibisin maşallah cnm allah mutlu etsin cennete kadar hemde ogüen yüzünüz hiç solmasın çok yakışmışsınız
aminnnn, tez zamanda inşallah canım:Saruboceq:
o kadar içten dua ettin ki canım, içim eridi. Allah razı olsun. Cümlemizin hep yüzü gülsün inş.:Saruboceq:
[
ASLIHASAN' ım, teşekkür ederim tatlım.
AMİN CNM BNM SİZ FİDANININIZI TOPRAGINIZA ÇOK GÜZEL EKMİŞSİNİZ SEVGİNİZLE AŞKINIZLA SULAYARAK İLERDE MEYVECİK HABERLERİNİZİ ALMAK TEMENNİSİYLE CNM opuyorumnanaktan
hadi evlendirelim senide tatlım olumunekankayizsmile
teşekkür ederimmmmm...2.ci pozun çok güsel..begendimmmm
teşekkür ederim canım, beğenmenize sevindima.s.Çok değişik ve hoş fotoğraflar güzel çıkmışsınız mutluluklar dilerimmm...
amin inşallah canım, cümlemize :1hug:hepside birbirinden güzel sizde öylesiniz allah bir ömür boyu mutluluk versin...
canım benim, teşekkür ederima.s.canım allah mutlu mesut etsin inşl çok güzel bir gelin olmuşun resimlerinin hepsi harika
canımmmm, çok teşekkür ederim. cümlemizi inş.:1hug:Özellikle ilk fotoğrafına bayıldım.
Ama hepsi birbirinden güzel :)
Allah mesut etsin...
:1hug:harikaaa
TEŞEKKÜR EDERİM CANIM :1hug:Kartpostal gibisiniz maşallahhhh