teşekkür ederim yavrucum. sen daha da mükemmellerini yaşarsın inşallah :1hug:ayyy mükemmel yaaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ederim yavrucum. sen daha da mükemmellerini yaşarsın inşallah :1hug:ayyy mükemmel yaaa
çok teşekkür ederim canım güzel yorumun için. :1hug:Çok yakışmışsınız Allah ağzınızın tadını bozmasın a.s.
Fotoğraflarda inanılmaz bi uyum gördüm büyüleyici gerçekten
çok yakışmıssınız hem de çoook..Allah daim etsin..:asigim:
canım benim teşekkür ederim. yıllar sonrada taş gibi kalırım inşallah :lepi:ya çok güzelsin maşallah taş bebek gibisin pozlarınıza bayıldım tatlım hep mutlu ol
amin canım, teşekkür ederim. :Saruboceq:maşşallah hayatım çok hoşsunuz ikinizde
bir ömür boyu mutluluklar
:1hug:
amin canım benim çokkkk teşekkür ederim. a.s.Bebek gibisin canım ya fazla söze gerek yok allah mutlu etsin
sağolasın tatlım, o topu için az uğraşmadılar. hele içinden çıkan tokaları bi görsen :bbo:canım topuzun çok süper bayıldım nişanlıkta süper gelinlik tarzım değil mutluluklar
:1hug: o sizin tatlılığınız efem bayanssulusmileçok tatlısınız :)
teşekkür ederim canım, RAbbim hiç birimizi ayırmasın inş.:Saruboceq:çok yakışmışsınız maşallahhh Mutluluklar :)
kıs maşallah porselen gibisin Allah mutluluğunuzu bozmasın.
teşekkür ederim canımcım, darısı başına olsun inşallah :Saruboceq:Ömür boyu mutluluklar dilerimmm cok yakisiyorsunuz ALLAH mesut etsin ayrica fotograf cekimleri cok ho$ cok begendim :))
aminnnnn:lepi: sağol bebem yerimsenibencok güzel kızmıssın canım barbi gibi olmussun ALLAH cirkin sansı versin ALLAH agzınızn tadını bozmasın canım mutluluklar..
o sizin güzelliğiniz efemçok güzeller maşallahhh