• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SEVGİLİ' nin Stüdyo Fotoğrafları :)

maşalllah enerjiniz fotoğraftan bile etkiliyor insanı cidden herşey çok hoş olmuş tüm pozlar çok güzel ama ben en çok buradaki ilk nişan fotyu beğendim ikinizde yukarı bakmış ve yüzünüze ışık verilmiş ya hani ona bittimmmm.
hayırlı uğurlu olsun yeni hayatınız. hep böyle güler yüzlü ve mutlu olun...

maşalllah enerjiniz fotoğraftan bile etkiliyor insanı cidden herşey çok hoş olmuş tüm pozlar çok güzel ama ben en çok buradaki ilk nişan fotyu beğendim ikinizde yukarı bakmış ve yüzünüze ışık verilmiş ya hani ona bittimmmm.
hayırlı uğurlu olsun yeni hayatınız. hep böyle güler yüzlü ve mutlu olun...
ayyy, teşekkür ederim hayatım. o nişan fotoğrafı değil bebeğim, kına fotoğrafım:)
orda tavşan gibisin dediler bana :utangac: öylemiyim hakkaten acaba?

omur boyu mutluluklAR DİLERİM
canım benim teşekkür ederim:1hug:

bir ömür boyu mutlu olun tebrikler
teşekkür ederim bebeğima.s.

ne kadar güzel bir gelin olmuşssun allah nazarlardan saklasın canım mutluluklar dilerim:ecrin_bebek:

fotoğraflarını göremiyorum sevgili.üzerini tıklıyorum ama olmuyor.herkez çok beğenmiş mrk ettim ben de.nasıl görebilirim acaba.yardımcı olurmusunuz

arkadaşlar sevgilinin fotolarını göremiyorum tıklıyorum üzerini ama açılmıyor.mrk ettim ben de yardımcı olurmusunuz

ya kızlar bende anlamadım, tek tek resimlerim kalkıyo.
acaba site belli bir süre sonra kaldırıyormu resimleri?
kına ve düğün fotoğrafımda aynısı olmuşohaoldumsmile

maşallah çok temiz yüzlü çok tatlı narin görünüyorsun, resimleriniz de çok tatlı.
ben de nişan olucam sanırım benim de stüdyoda resim çekilmem gerekli.

maşallah çok temiz yüzlü çok tatlı narin görünüyorsun, resimleriniz de çok tatlı.
ben de nişan olucam sanırım benim de stüdyoda resim çekilmem gerekli.

teşekür ederim tatlım, sanada hayırlı olsun şimdiden.
Valla nişan içinde çektir bence. yaşadıklarının telafisi yok nasılsa, hepsini birer anı olarak saklarsın ;)

çok güzelsin canım çok yakışmışsınız Allah mutluluğunuzu huzurunuzu eksik etmesin:nazar:

Back