amin canım, tşk ederima.s.şahane canım Allah ayırmasınnnnn :)))
bursa Aykar Prestij tatlımnerde çektirdin canım fotoğrafları?
a.s.a.s.a.s.maşallah
canımmm, teşekkür ederim. ne güzel fotoğrafada yansıtabiliyosakopuyorumnanaktankesinlikle çok yakışıyorsunuz eşinizle siz
Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah
acayip pozitif bi enerjiniz var çift olarak nazar değmesin
gülmezmi tatlım, yıllardır beklediğim şey :lepi:çok güzel olmuşsun cnm Allah mutluluğunuzu daim etsin gözlerinizin içi gülüyor kaydirigubbakcemile5
Canım çok güzel olmuşsun maaşallah tüü tüü tütüüü Allah mutluluğunuzu daim etsin :)) Darısı tüm bekarlara :))
Canım benim Allah mutluluğunuzu daim etsin:) yüz hattın fotoğraflarda öyle güzel durmuş ki inan bana hayran kaldım:) içten bir maşaallah diyorum:))) inş böyle dünya tatlısı bi kızınız da olur:)))
teşekkür ederim canım:1hug:Çok güzel görünüyorsunuz, allah mutlu etsin.
ben ona resmen aşığımmmmopuyorumnanaktan2. ve 5. fotoğraflara tek kelimeyle ba-yıl-dımmm!
Aşk var resmen o fotoğraflarda...
Umarım hep böyle güler yüzleriniz. Ama daha da sayınız çoğala çoğala=))...
amin inşallah canım, cümlemiz olalım:Saruboceq:çok beğendiğim fotoğraflarını canım inş hep böyle mutlu olursunuz
teşekkür ederima.s.mutluluklar dilerim. çok yakışmıssınız eşinle.
bebek için dua et yavrucumAmmiinnnn Sevgili'cimm aminn. Sizin de yüzünüzdeki o güzel ışık hiç sönmesin inşaallah. Dularımdasınız :))
canım benim o senin güzelliğin, Allah razı olsun. :1hug:Canim benim, tebrik ederim, Allah bir ömür mutlu etsin,
resimleriniz cok ama cok güzel cikmis...
tabi sizin güzelliginizden :)
Esinle cok yakisiyorsunuz, güzelim mutluluklar dilerim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?