- 27 Kasım 2018
- 263
- 71
- 31
-
- Konu Sahibi Eslinameslina
Haklısınız ama herkeste görünce bütün gün çiçek gördüm :)Elalemin dediklerine, yaptıklarına ve yaşadıklarına çok takılmayın derim. Evliliğinizi ,ilişkinizi ve eşinizin verdiği değeri onlarınkiyle kıyaslamak da hoş değil bence..
doğum günlerinde yıl dönümlerinde sizi mutlu ediyor hediye alıyor yemeğe vs çıkarıyorsa,Merhabalar 5 yıllık evliyim. Şu 5yildir hiç sevgililer günü kutlamadik . Eşim sevginin günü olmaz bunu yabancılar kutlar . Biz onlardan değiliz dedi. Ve hiç kutlamadik. Ama bugün baktım herkesin eşi güller hediyeler almış . Özellikle bir yakinimin eşi 50 tane gül almış çok hoştu. Daha 25 yaşındayım . Heveslendim. Eşime gösterdim vayy harika degilmi dedim. Oda onayladı başıyla . Sonra dedim bana hiç böyle değer vermedin. Ağlayarak odama çıktım. Aslında doğum günü yildonumler unutmaz
Çiçekler hediyeler alir. Ama neden böyle bir ruh haline girdim bilmiyorum. Çok değişti gibi geliyor eşim bana. Diyorki layt bunların hepsi Eskiden herkes ona derdi layt diye Şimdi bu onlara diyo. Odunlasti ne yapmalıyım bilmiyorum . Çok üzülüyorum bu halimize .
Bazı günlere bu kadar anlam yükleyip sonra da bu tür günler yüzünden hem kendinizi hem de sevdiğinizi üzmek o kadar gereksiz ki... 50 tane gül nedir yaaa o güllere de, güllere verilen paraya da çok yazık gerçekten. Doğumgünleri dışında yok ırt günü, yok dırt günü, ilk bilmem ne günümüz çok komik ve gereksiz geliyor bana. Ben şahsen çiçek almaktan da hoşlanmıyorum, boş şeyler bunlar.Merhabalar 5 yıllık evliyim. Şu 5yildir hiç sevgililer günü kutlamadik . Eşim sevginin günü olmaz bunu yabancılar kutlar . Biz onlardan değiliz dedi. Ve hiç kutlamadik. Ama bugün baktım herkesin eşi güller hediyeler almış . Özellikle bir yakinimin eşi 50 tane gül almış çok hoştu. Daha 25 yaşındayım . Heveslendim. Eşime gösterdim vayy harika degilmi dedim. Oda onayladı başıyla . Sonra dedim bana hiç böyle değer vermedin. Ağlayarak odama çıktım. Aslında doğum günü yildonumler unutmaz
Çiçekler hediyeler alir. Ama neden böyle bir ruh haline girdim bilmiyorum. Çok değişti gibi geliyor eşim bana. Diyorki layt bunların hepsi Eskiden herkes ona derdi layt diye Şimdi bu onlara diyo. Odunlasti ne yapmalıyım bilmiyorum . Çok üzülüyorum bu halimize .
Çok doğru yazmışsınız, bir de niye kadınlar hep bir kıyaslama, rekabet halinde anlamıyorum illa herkes bir diğerinden önde olacak, olma arkadaş ölmezsinKarı koca olarak böyle saçma bir günü kutlamak yerine zamanı gelince evlilik yıldönümünüzü kutlasanız.
Keşke herkesin hayatı dışarıdan göründüğü kadar güzel olsa, o Gül alan koca belki ne naneler çeviriyor nereden bileceğiz.
Kimsenin hayatına özenmeyin, İnanın göründüğü gibi değil.
Eş ilişkinizi başkalarına göre yaşamayın.
O tarz günlerde hayır çünkü herkes o gün alıyor yoldan geçen 3 kişiden birinin elinde gül var bu sizi nasıl mutlu ederSiz mutlu olmazmisiniz bir gülle
Gerçekten çok mantıklı ve guzel tespitMidem bulandı sevgililer gününden ya. Baya baya kapitalizm düzen, böyle bi gün mü var yahu? Sosyal medyadan etkilenmeyi engelleyemiyorsanız kullanmayın bence.
Sonra dedim bana hiç böyle değer vermedin.
Gercekten mi bu yıl sıkıntılı yilmi oluyor. :) evet bende bıktım görmekten. Gösterişten başka birsey değil.Evliliğin sıkıntılı yılına girmişsin :)) bugün o aşk dolu fotoğraf,şiir bilmem ne sacma sapan bir sürü sey paylaşanlara şöyle bir baktım...çoğunun eşinin arkasından ne dolaptan çevirdiğini biliyoruz ama yanyana geldiler mi aşk böceği...burdan da beyan edeyim internette sürekli milletin karısını,kocasını görmekten bıktımneyin reklamı yani halka açık hiç etik bulmuyorum
Evet diğer günleri unutmaz. Yrmegede çıkarır. Dedim oda layt bunlar diyor. Odunca bir cvp degilmi. Açıkça böyle söylemedim ama. Belli ettim benimde beklentimi.doğum günlerinde yıl dönümlerinde sizi mutlu ediyor hediye alıyor yemeğe vs çıkarıyorsa,
pardon da sevgililer gününde bi çiçek almadı diye mi ağladınız?
ha heves ediyorsanız bunu açıkca söyleyin ayıp değil suç değil.
ben böyle özel günlerde küçük de olsa sürprizlerden çok hoşlanıyorum başka çiftleri görünce içim burkuluyo dersiniz, seneye o da kutlar.
Evet beklentiler adamı yaralı :) gorumc ektim kocaman buketle paylaşmışlar gözüme sokarcasina :) eşimde neymiş görümce yeni evliymis normalmiş. Peki eltidemi yeni evli :)Kadın olarak hiç değer vermem hiçbişeyde beklemem eşimden 14 şubatta, o da sadece çiçek alır her sene kendi bilir. Bence sende bir beklentiye girme sonuçta size özel bir gün değil
Sosyal medya kullanmıyoruz. Sadece WhatsApp ve snapchat kullanıyorum oda görmeme yetiyor :)Midem bulandı sevgililer gününden ya. Baya baya kapitalizm düzen, böyle bi gün mü var yahu? Sosyal medyadan etkilenmeyi engelleyemiyorsanız kullanmayın bence.