- 26 Kasım 2017
- 1.500
- 2.172
- Konu Sahibi Eslinameslina
Iyi de adı ustunde sevgililer günü yani kadınlar günu filan degilki sadece siz beklenti icine girmissiniz ama adamcagıza bir sey aldiniz mı sevgililer gunu karsiliklidir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir gül mu sizi değerli yapan bence sacmalamissinizİnsanın morali bozuluyor . Çevremdekiler karilarina güller almış tüm paylaşmışlar . Şu kadar değerim olmadı dedim. Canım çok sıkıldı . Tripliyim suan
Bir erkek olarak o inceligi kendisinin düşünmesini bekledim . Birde herkes paylaşım yapince kendimi değersiz hissettim. Birde onlara layt diye söylenmesi de var
Evet bugünlerde olması muhtemel :)Adam doğum günlerini, yıldönümlerini kutluyormuş. Zaten ezelden beri kutlamadığınız tek gün için neden ağlayarak odayı terk ettiniz? Pms döneminde misiniz? :)
Evlilik yildonumumuzde çok güzel hazırlık yaptım ona geçen gün. Kutlamasa bile insan tatlı dille açıklayıcı bir şekilde eşinin gönlünü almazmi .Bir kadın olarak siz de ince düşünebilirdiniz. Hep derim eşlerinizden beklediğiniz davranışları siz sergilemiyorsanız bir süre sonra çok beklersiniz. Yapsaydınız organizasyon siz de paylaşım yapardınız, hem de herkesten farklı olarak eşime bir kucak çiçek verdim diye paylaşırdınız.
Gurur duymuyordum . İkiside how kelimeler değil aşağılayıcı kelimeler bana göre. Evet Nisbet yapar gibi herkes paylasim yapmış. Bende bakakaldimPeki sizin eşinize light dendiğinde ne hissediyordunuz? Gurur duyuyordunuz heralde :))
Ben de kutlamayan kesimdenim ve açıkçası pek de umurumda olan, özel hissettirecek bigün de değil benim için. Etrafa çok da heveslenmeyin böyle günlerde, çoğu gösteriş için paylaşıyor, nispet yapanların yarışı da diyebiliriz bu paylaşımlara moralinizi bozduğunuzla kalırsınız
Halinize şükredin, özel günlerin özel anlarını sizin kadar bile yaşayamayanlar var... :)
İnsanın morali bozuluyor . Çevremdekiler karilarina güller almış tüm paylaşmışlar . Şu kadar değerim olmadı dedim. Canım çok sıkıldı . Tripliyim suan
Evlilik yildonumumuzde çok güzel hazırlık yaptım ona geçen gün. Kutlamasa bile insan tatlı dille açıklayıcı bir şekilde eşinin gönlünü almazmi .
amann haftaya da belinay günüymüş bak unutma ha de koca kişisine heryere not yaz hatırlat mesaj yağmuruna tut.sevgililer gününü mumla arar bir daha ki seneye mum gibi olur
Kutlamak istemeyen kendisi . Niye hediye aliyimkiIyi de adı ustunde sevgililer günü yani kadınlar günu filan degilki sadece siz beklenti icine girmissiniz ama adamcagıza bir sey aldiniz mı sevgililer gunu karsiliklidir
Ağladım valla :)4 senelik evliyiz bizde hic kutlamayiz. Gerek gormeyiz cunku eşinizin dedigi gibi yabancilarin ortaya cikarttigi bir adet . Ama diger yıldönümlerini asla es geçmez. Bunun icin aglanir mi canin :)
Gurur duymuyordum . İkiside how kelimeler değil aşağılayıcı kelimeler bana göre. Evet Nisbet yapar gibi herkes paylasim yapmış. Bende bakakaldim
Seninki daha iyiymiş :)Biz sevgiliyken de kutlamazdik sacma gelirdi. Evliyken de kutlamadik. Aha bugun almis bi demet cicek. Karakola cicekci geldi, herkes alinca ben de alayim karım eksik kalmasin, onlarin karisi foto atar simdi senin neyin eksik diyor cicegi bile bu sekilde verdi yani saf odun iste Olsun ben boyle kabul ettim seviyorum Ben de karsilik olarak bugun kizimizla sen ilgilen 2 saat uyuyayim bari bana en buyuk hediyen bu dedim sattim bebegi uyudum mis gibi
Bütün. Günün dolumu :)Kk da ne sevgililer günü konusu yaptı ya bu yıl
Başkalarında görünce insan hevesleniyor ama ağlayarak odaya çikmak falan :)
Siz mutlu olmazmisiniz bir gülleBir gül mu sizi değerli yapan bence sacmalamissiniz