- 27 Kasım 2018
- 263
- 71
- 31
- Konu Sahibi Eslinameslina
Bir süredir düşünüyorum,:)boşan bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir süredir düşünüyorum,:)boşan bence
birsry almadım aslında ondanda beklentim yoktu Yine kutlamaz diyordum. Fotoları görünce film koptu bende :)Sen kocana ne aldın sevgililer gününde?
Bir süredir düşünüyorum,:)
Whatsapp durumlarına hiç bakmıyorum ben. Snapi de kapatın bence. Bir ara baktım whatsappa, millet hem oraya hem instagrama aynı fotoğrafı atıyor. Şaka gibi ya. Hadi birine anı diye attın, paylaşmak istedin. Her ikisine birden görmeyen duymayan kalmasın diye mi atıyorlar? Aynı sırada, aynı düzenle birde. Düşmeyin böyle gösteriş tuzaklarına.Sosyal medya kullanmıyoruz. Sadece WhatsApp ve snapchat kullanıyorum oda görmeme yetiyor :)
Aynen çok doluyum . Sanki sevilmiyorum değer verilmiyorum gibi hissettim. Sabahta bana sarılıyor. Dedim kuru kuru sarılmanı napim :) tabi icimden :)Yasin cok genc hemen hemen ayni yastayiz,
Ama bole ozel gunlere hem esim.hem ben cok onem veririz ve esimi kilibik yapmaz, eşine veerdigi degeri gosterir.
Ben bu sevgililer gununu cok dolu dolu yasadim, Hediye ve buket gül almis Supriz yapti, 13 Şubat gecesinde verdi.
Bugunde gezdirdi sinema, aksam yemegi falan.
Ve dedigin gibi heryer insagramda guller ve hediyeler kaynior.
Bende senin yerinde olsam bozulurdum bole alistirmamak gerekiyor.
Gözümüze sokuyorlar. :) baakk eşim beni nekadar çok seviyor gibisinden :) bizde beklenti içine giriyoruz. Aynen kendimi üzdüğüm kadar kimseyi üzmedim hayatta :)Çok doğru yazmışsınız, bir de niye kadınlar hep bir kıyaslama, rekabet halinde anlamıyorum illa herkes bir diğerinden önde olacak, olma arkadaş ölmezsin adamın biri karısına çiçek almış vay efendim benim ki bana niye almadı, buna üzülecek kadar basit mi hayat ya da canınızın hiç kıymeti yok mu aptalca şeyler yüzünden üzülecek ne var, anlamıyorum bazı hemcinslerimi.
Dun akşam öyle kötü hissetimki sabahta bana sarılıyor. Akşam niye öyle davrandın aşkım diyerek. Bu adam şaka gibi ya :)Whatsapp durumlarına hiç bakmıyorum ben. Snapi de kapatın bence. Bir ara baktım whatsappa, millet hem oraya hem instagrama aynı fotoğrafı atıyor. Şaka gibi ya. Hadi birine anı diye attın, paylaşmak istedin. Her ikisine birden görmeyen duymayan kalmasın diye mi atıyorlar? Aynı sırada, aynı düzenle birde. Düşmeyin böyle gösteriş tuzaklarına.
Evet herkesin elinde gül vardı dün. Bir benim elim boş kaldı.O tarz günlerde hayır çünkü herkes o gün alıyor yoldan geçen 3 kişiden birinin elinde gül var bu sizi nasıl mutlu eder
Merhabalar 5 yıllık evliyim. Şu 5yildir hiç sevgililer günü kutlamadik . Eşim sevginin günü olmaz bunu yabancılar kutlar . Biz onlardan değiliz dedi. Ve hiç kutlamadik. Ama bugün baktım herkesin eşi güller hediyeler almış . Özellikle bir yakinimin eşi 50 tane gül almış çok hoştu. Daha 25 yaşındayım . Heveslendim. Eşime gösterdim vayy harika degilmi dedim. Oda onayladı başıyla . Sonra dedim bana hiç böyle değer vermedin. Ağlayarak odama çıktım. Aslında doğum günü yildonumler unutmaz
Çiçekler hediyeler alir. Ama neden böyle bir ruh haline girdim bilmiyorum. Çok değişti gibi geliyor eşim bana. Diyorki layt bunların hepsi Eskiden herkes ona derdi layt diye Şimdi bu onlara diyo. Odunlasti ne yapmalıyım bilmiyorum . Çok üzülüyorum bu halimize .
İyi de niye gözünüze sokulduğunu hissediyorsunuz ya da öyle olsa bile eşleri onları çok sevsin ne olacak yani onlarınki çok sevince sizinki eksiliyor mu ya da onlar çok seviliyor diye siz niye üzülüyorsunuz, eşinizin sizi ne kadar sevdiğini başkalarının sevgi derecesiyle mi ölçüyorsunuz, bırakın bu kıyaslamaları ve başkalarının hayatlarını bu derece umursamayı.Gözümüze sokuyorlar. :) baakk eşim beni nekadar çok seviyor gibisinden :) bizde beklenti içine giriyoruz. Aynen kendimi üzdüğüm kadar kimseyi üzmedim hayatta :)
Romantik adamlara layt demesi zoruma gidiyor. Artık kendisine odunsun diyorum gurur duyuyor sanki böyle olmak istiyorağlayarak odaya gitmek nedir yahu kaldı ki adam bişey de dememiş. hayatı kendinize zehir etmekten ne anlıyorsunuz bilmiyorum
Bacım Allah başka dert vermesin takılma böyle şeylere küçücük bişey için eşini kırmaya gerek yokEvet herkesin elinde gül vardı dün. Bir benim elim boş kaldı.
Romantik adamlara layt demesi zoruma gidiyor. Artık kendisine odunsun diyorum gurur duyuyor sanki böyle olmak istiyor
Bizde kutlamıyoruz alışmıştım ama dün. Herkeste mutluluk pozları görünce kendimi eksik hissettim.aman kuzum çiçekler hediyeler alır diyorsun hem de üzülüyorsun. benim eşim de asla sevgililer gününü kutlamaz. ama doğum günümü evlilik yıldönümümüzü unutmaz. doğum günümde büroma çiçekler gönderir, yemeğe çıkarır. geçen doğum günümde paramız azalmıştı borcumuz vardı, yine de çiçek göndermiş. yemeğe çıkarmazsam üzülür müsün dedi. saçmalama canın sağolsun durumumuzu biliyorum boşver evde yeriz dedim :)) sevgililer günü çok da fifi bizim için :)
düzeltmek gibi olmasın da layt değil light :)Bilmiyorum bizde kutlamıyoruz ama herkes gözümüze sokarcasina paylaşmışlar Bende kendimi kötü hissettim. Değer verilmemiş gibi. Ama eşim normal hayatta değer verdiğini belli eden birisi. Ama romantik adamlara layt demesi odunca degilmi . Kendi onlarda da laytti . Odunlastin iyce dedim
Hayır sevgililer günü kutlamiyorduk ok ama çok romantik sevgisini ilgisini daha çok gösteren adamdı. Şu sıralar göstersede okadar değil. Bende mi soğudu aceba . Odun gibi olmak istiyor. Ve bunu bilinçli yapıyor farkındayım.hep böyle değil miydi zaten?
şu sosyal medyaya bu kadar takılmayın nolurBilmiyorum bizde kutlamıyoruz ama herkes gözümüze sokarcasina paylaşmışlar Bende kendimi kötü hissettim. Değer verilmemiş gibi. Ama eşim normal hayatta değer verdiğini belli eden birisi. Ama romantik adamlara layt demesi odunca degilmi . Kendi onlarda da laytti . Odunlastin iyce dedim
Onların mutlu olmasını kıskanmıyorum . Ama esiminde değerli hisdettirmesini beklerdim. Dün gorumcem eltim buketler eşleriyle fotolar paylaştılar bir benim WhatsApp boştu . Kendimi değersiz hissettim. İnsan demezmi belki eşim üzülür onların içinde bir gülde olsa bende karımı mutlu edeyim diye. Kendimi bu yüzden kötü hissettimİyi de niye gözünüze sokulduğunu hissediyorsunuz ya da öyle olsa bile eşleri onları çok sevsin ne olacak yani onlarınki çok sevince sizinki eksiliyor mu ya da onlar çok seviliyor diye siz niye üzülüyorsunuz, eşinizin sizi ne kadar sevdiğini başkalarının sevgi derecesiyle mi ölçüyorsunuz, bırakın bu kıyaslamaları ve başkalarının hayatlarını bu derece umursamayı.
Hayır sevgililer günü kutlamiyorduk ok ama çok romantik sevgisini ilgisini daha çok gösteren adamdı. Şu sıralar göstersede okadar değil. Bende mi soğudu aceba . Odun gibi olmak istiyor. Ve bunu bilinçli yapıyor farkındayım.