Popüler Konu Sevgili günlük...

aşkım yanımda..hiç gitmese keşke.. çok güzel bir haftaydı.. :asigim: 18 eylülde gidiyo..mafoldumben

ŞAFAK 342
BİTEN 114

turkbayragi

akerliğin dörtte birini yedik günlükcüm:lepi:

dün akşamüstü kızım babasıyla parka gitti.
her akşam gidiyorlar zaten.
bi baktım ağlayarak girdiler içeri.
fındığım içini çeke çeke ağlıyordu.
düştü falan zannettim.

parkta mızıldayınca eve gelmişler.
inan 3 saatten fazla aralıksız ağladı :bbo:
neye uğradığımızı şaşırdık.
huysuzluk zannettik,inadı tuttu heralde dedik.
yine ağlaya ağlaya zor uyudu yavrum.

gece alev alev uyandı.
ateşler içindeydi yavrum
sabahı ettim yanında.

kızmıştım inat ediyor,yok yere ağlıyor diye.
meğer hastaymış bebeğim,kim bilir neresi ağrıyordu da anlatamadı minik fındığım
çok kızdım kendime çok.

henüz öyle minik ki,
zaten hangi cocuk annesinin gözünde büyüyebilir?

çok zor büyüyorlar günlük..
hepsi bi yana Allahım acılarını göstermesin

ve ayrıca şu içimizi döktüğümüz günlük,
hesaplaşma,ona buna sataşma,siyasi kinimizi vs kustuğumuz bi yer olmasın.
bari burası kalsın,lütfen..

4 senedir görmediğim yakın bir dostu görmenin verdiği mutluluk nedir bilrimisin günnükkkohaoldumsmile...hiç beklemediğim anda karşıma çıkan eski dott beni çok mutlu etti anlatamam sana...daha birinin mutluluğundan deli olurken bir de ikinicisni gördüm katmerlendi vallaazemuszemus...ne güzel günlermiş on günler be günlükk...geçti bitti artık ama o günlere bir daha geri dönmek imkansızz..mafoldumben...günlük 20 gündür iyileşmeyen gözüm beni delii edior yaa ben kör mü olcam acep ne dersinn..bilmiyorumkismile.2o gündür aralıksız ilaç kullanıyorum yahuu...gözlerim zatenn çekikttii minnacıklardıı şimdi sol gözüm iyicee küçüldüü..gözümün rengini görebilene 1 milyon vericem günlük sempatiksalakcinni

slm günnüş alış-veriş dolu bir gündüüüüüü
Güya dişçiye gidecektim dimibilmiyorumkismileaklinialirimsmile
Yarın Canım dostum Şevvalime gidiyorum bebiş görmeyeolumunekankayizsmile:ecrin_bebek:
Tubiğimle beraber gidiyoruz
Önce onun haftasonu yapacağı organizasyon için Eminönünden bişeyler alıcaz vapur sefası yapa yapa geçeriz karşıya artık:lepi::lepi:
Özledim denizi vapuru
Yetişirse Lyre kafada gelecek inş.olumunekankayizsmile
Neyse ben kaçar hediyelerimi hazırlıyıp yatıcam erken kalkmam lazımkaydirigubbakcemile2

Günnüş;
İnsan bu kadar mı çekememezliğini belli eder yahu anlamıyorum walla.....
Ne yapsam bi kulp buluyolar illa.Onların yüzünden yine üzüldüm ağladım kırıldım....
Allaha havale ediyorum:gitme:
Arada annem olmasa ben biliyorum ne yapacağımı ama neyse
Günnüş uzun bir aradan sonra saçımı yine siyaha boyamayı düşünüyorum.Yarın saç boyasını alıp ablama boyatırım.Sevgilimede söylemeyeceğim sürpriz olsunaklinialirimsmile Hiç istemiyo ama siyaha boyamamı napim benim çok hoşuma gidiyooopuyorumnanaktan
Herkes beğeniyo bi beyefendiye beğendiremiyorum bence dikkat çektiği için istemiyo gıccık

günlük naber
yastayım bu aralar haftaya okul açılıyor
uyku düzenim de berbat durumda
su an hala ayaktayım görüyorsun di mi
yazın resmen gece yasıyordum
yarasa gibi, düşünsene :|
yarın kuzenim vs gelicekmiş peh peh
vıcık vıcık sevgi gösterileri
aslında olmayan sevgi tabii, bilimum kıskançlıklar
kabul sorunlu bir ergenim
su sıralar kardeşime cok haince planlar hazırlıyorum.
feysbukta eklediği eski sevgilime anlattıklarını duyunca soke oldum
falan filan..
bugün hic almadıgım bir iltifat aldım günlük
feyste bi cocuk bütün tanıdıgım gizemler güzel oluyor sen de bozmadın istisnayı türevi şeyler söyledi
güzeldi ne diim..
yarın kısa bi halamlarla özlem giderme sonrasında günümü güzel gecirmek istiyorum
melis ve hakanla cok daha güzel olacak

gunaydın sevgılı gunluk
dun cok fena bır aksam gecırdım aslında aksam saat 10 a kadar ıyıydı arkadasımla ıyı vakıt gecırdım
bır suru yapılacak ısımı hallettım
alınacak hedıyelerı aldım felan
bı gunde bı daha bu kadar cok ıs halledemem sanırım
esyalarımı hallettım cuma gunu gelecekler ınsallah
ılerıyede yatırım evlenınce alıp gotururum
ya da ıhtıyacım olmasa bıle annemlerde durur sonucta yepyenı esya
gece kotuydu ama ıkı seyı aynı anda yasamak
huzursuzdum hala da oyleyım

mılapa günnüksempatiksalakcinniçok enerjıkım bugun
hiç yorulmadan işe geldımzemuszemusevımın önünden alındım evımın önüne bırakılıyorum:hulyahh
akşam eve gıttım koçiş uyyo
kapıda kaldım baktım açan yok anahtarımla gırdım içerıboshayallersmile
baktım benım herıf 3.uykusunda
gıttım yemeği hazrladım masayı kurdum kaldırdım bebemi:asigim:bulasıkları toparlayıp ütümü yaptım
pıkelerımı yıkamıştım onları kaldrdımbayanssulusmileartık pike zamanı geçti
kış geldı üşüyoruz artık
bugünde yemek yaparım artık:hulya:
eve erken gıtmek gıbısı yokmuş baya iş yaptım bı baktım saat daha 10 sonra uyduksempatiksalakcinni

bakalım bugun nasıl bıgün olcak-tatlicadiarzu-

sevgili günlük aynı gün transferimiz yapılan arkadaşım haftaya bebeklerin cinsiyetini öğrenmeye gidicekmiş bu benim için o kadar acı ki.bebeğimi kaybetmesem bende şimdi onunla aynı heyecanları yaşayacaktım.offffffff offff allahım sabır ne olur sabır

Süper bir tatil geçirdim günlük,fethiye+kaş+kalkan+göcek+dalyan gezmediğmiz yer kalmadı,bu benim 2. gidişim,rehberlik vazifesi yaptım kocaya hehehe,acaip yoğun geçti ve dolu dolu,aklımıza ne eserse yaptık,bir de orda kafa dengi bir çiftle tanıştık,daha da eğlenceli oldu,bakalım telefonlar alındı verildi görüşebilecekmiyiz burda,hayırlısı diyelim. Öyle yüzdüm ki günlük,selülitlerim bile azalmış :roflol: ,bide ilk defa bu kadar yandım,ki ben çok beyazım,marsık gibi oldum,tek yamaç paraşütü yapamadık o içimizde kaldı,o da başka sefere artık.

Nolcak bizim bu gezme sevdamız günlük bilmiyorum,hele ben çok mutluyum böyle,yanlış meslek seçmişim yanlış,rehber falan olmalıydım,ya da bol bol seyahat edilen bir meslek sahibi falan,gezgin ruhluyum napim,da bu gidişle gidecek yer kalmadı y.içinde o ayrı,Allah bize sağlık ve para versinde gezelim,tozalım,ohh ne güzel hayat.zemuszemus :roflol:

Selam günlükkaydirigubbakcemile5
Uzun zaman oldu görüşmeyeli, ama iki çiziktireyim dedim sana
Ben hep bildiğin gibi, bol atraksiyonlu günler devam, tam bir yalan kaosu içinde yüzüyorum,benim herifle kaldık yalanların ortasında iyimibilmiyorumkismile
Ama benim kereste kararlı çözecekmiş olayı, yalancıları bir bir çıkarıcam diyor hadi bakalımguclubacismile umarım yine kabak bana patlamazlmaz:
Şimdilik bu kadar günlük havadis çok ama anlatmaya sayfalar yetmezkaydirigubbakcemile

günlükcan günaydınn bayramlaşamadık bayramlaşalım opuyorumnanaktan

bayram cok güzeldi günkükcan hemde cokk kocacığımla beraber doya doya gezdik beraber vakit gecirdik allahım bozmasın :Saruboceq: keşke bi dört gün daha olaydı doyamadık yaa valla koceme güzel bir bayram kahvaltısı hazırlıyorum üç bayramdır zevki cok güzelmişş tadından yenmiyor :asigim: inşallah gelecekler gelincede huzurumuz bozulmaz bugunleri aramayız günlük:Saruboceq: çünkü onlar gelince bozuluyor be günlük istekleri hiçbirşeyleri bitmiyor bitmiyor hergün başka şeyler cıkıyor bende sıkılıyorum bakalı gelsinlerde görelim neler olacak hayırlısı olsun inşallah

öyle işte günlükcan ben daha iyiyim tadaviye devam taaa aralıkta gitcem bakalım doktorcuğum ne diyecek tahlillerim nasıl olcak merak diyorum iyi çıkarsa yeğen gelir belki sana günlükcan hadi hayırlısı bakalım inşallah opuyorum seni ıslak ıslak kocamanopuyorumnanaktan

Yine miss gibi bir sabah ....ne ilginc, Subat ayinda,dogum gunumde kahve falima bakan arkadasimin dedikleri bir bir gerceklesir oldu...bir suru uzuntuler, zorluklardan sonra umutluyum, mutluyum,yeni ufuklar,uzaklara bir suru yolarl,bayildigim minik surprizler,bazi saglik sorunlari-ama saglik olsun-, guzel bir kalp, kizimin basarilari...nihayet duze ciktim,cok sukur, daha ne olsun ki???:Saruboceq:

bu gün çok mutlu kızım :)

3 ay önce kreş tatil diye mutlu mutlu bana hava atan kızım. bu gün kreş açılıyor diye hoplaya hoplaya gitti. canım yaaaa :)

Selam şikerim

5 gün izinden sonra valla hiç çekilmiyor iş güç:1no2:
Dün hele ceset gibiydim yeminle. Bugün nispeten daha iyiyim.

Hoooooofff aklımda olsunda reenkarnasyon olursa eğerki bir dahaki kocamı zengin seçiciyim şekerim. Öğretmenle ne işim olur. Şöyle zengin olsun, bir elim yağda öteki balda olsun, çalışmiyim yav, akşama kadar alışveriş yapiyim sempatiksalakcinni, kuaförlerden çıkmiyim, parmaklarım her daim ojeli olsunbayanssulusmile, anlayacağın süs bebekleri gibi dolanayım ortadakaydirigubbakcemile3

sen şimdi diycenki, "olduuu başka isteğin", yok valla ne isteğim olacak.sempatiksalakcinni

Dün gecenin 11'ine kadar domates sosu yaptımya ondan bu söylediklerim. delimiyim la benbilmiyorumkismile, yapmıyorum kardeşim sos mos bundan sonra. Valla şeytan öyle diyor, diğer taraftan melek de"olurmu hiç kuzu kardeş kuzuların kışın organik organik yer" diyor. valla napacağımı şaşırdım heealsanaalsanasmile

Hafta sonuda turşu yapsam, kelebeğim çok seviyor kornişon turşuyu, kışlık işler tamamdır. valla benden bu kadar, peeesss

Meraba günlükkcann

okullar açılcak diye çok heyecanlıyım günlük yaa :smiley-cool:
Okula yeni başlayan çocuklar gibiyim sanki :dance:
9 senedir okuyorum hala alışamadım ilk gün heyecanına :icecream:

İlk gün çok güzel olmam lazım şimdiden başlıcam haazırlıklara yaa :sm_cool:

Hadi sonra yine uğrarım günlük can a.s.

bayağıdır uğramıyodum

zaten canım sıkkın olunca endişelenince geliyom saa günlük

geçen geldiğimde de kardeşim üniv . kazanacak mı bilmem ne açresizliğiyle geldiydim.

kazandı geçen sene emme gidemedi. yurda yerleşemediğinden ötrü.

bu sene de afidirsin süperzeka bubam yurt başvurularında kafamı karıştırdı... illa not düş şuraya bilmem ne dedi , ben de bi kutucuk buldum o kutucuğu işaretledim (öncelik belirtmek isteme kutucuğu) içine de geçen yurda yerleşemediğinden okula gidemedim. bu sene yurda girmezsem okuluma devam edemeyeceğim falan yazdım.

fakat o kutucuk direk babamı malulen emekli göstermiş. Allah ım yaaa başvuruda normal emekli gözüküyor kutucuk malulen işaretli.. böyle olunca zart diye yurt çıktı tabi. bizimki gitti kayda , orda öğrendik ne yaptığımızı.... müdürle görüştük falan ...

arife öncesinden beri yurtkur müdürlüğünü arıyorum bi allahın kulu açmaz mı be kardeşim hey be kardeşim.... aklıma gelen bütün iyi niyetlerimi saydım hepinize.. hey sen kadın, adam hepiniz... hepinize saydım...

kazandığı yurdu tekrar aradım böle böle diye... adam yardım etmeye çalışıyor bakalım ne olacak... 5 dak sonra arayın dedi..

kardeşimin saat 2 de eski iş yeri ile mahkemesinin son celsesi olacak büyük ihtimalle inşallah kazanır...
kazanır da alamadığı tüm mesai ve maaş ücretlerini alır, okul için kullanır heç olmazsa...

iyi haber foto makinam geliyormuş tamirden garantisinin bir gün geçmesine rağmen garanti kapsamında tamir ettiler sağolsunlar:))) pek sevindim.,

işler güçler aynı yoğun aslında ama nedense ben girişemiyorum bi türlü sinir oluyorum kendime vaktim az yapacak çok... bu hafta kesin bitimem lazım.

iki hafta sonra pazartesi de yüksek lisans savunmam var, hoca takma o kadar kafana diyor ama ona da çalışmam lazım yaa.... bi bittiğini görsem...bi kurtulsam şu yüksek lisanstan.... sülalemi yemee götürecim....

diğer iş olayı da oradaki hocam aradı konuştuk bayramda, bi gelişmeler olacak sanırsam hadi bakalım:)))
iş olana kadar yüksek işini halletmiş olmam lazım....

yarim de böğün iki iş görüşmesine gidecek inşallah güzel haberler verir bana:))) umutluyum...

ayakkabılar geri döndü daha firmayı arayıp kavga edecem... du bakalım:))

günlük ben bu tırnağı ne yapsam ya telciye gidip, doktoruma gitmesem mi acaba bıktım bu tırnaktan vallahi billahi, biri bitmeden diğeri başlar, fuarda ne yapacam bilmem....

akşam bursa maçı var, sülaleyle parkta izlicez çok heyecanlı:)))

neyse ben kaçtım gelirim kafam karışınca baaayy

Bugün ciciler aldım kendime sevindirik oldum çünkü uzun zamandır istediğim ama bulamadığım bir alta denk geldim...
Şimdi gidip hazırlanıcam günlükcüm çünküm aşkım kardeşi ben arkadaşı 101 oynucaz :roflol:
Hem bu bahaneyle sevenler kavuşacak:asigim:
Hergün neredeyse görüyorum amma doyamıyorum kiii :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…