Popüler Konu Sevgili günlük...

Bu aralar tadım tuzum yok günlük:sinifsinif: herşey üst üste geliyor daha önce hiç bu kadar karamsarlığa kapılmamıştım kendime gelmem lazım herkes farkında noldu sana diyorbilmiyorumkismile içim sıkılıyor iki dakika gülüyorum sonra yine aynı ruh hali.. Sıkıldım ama ben bu durumdan ne bu böyle damara bağlamama az kaldı

moraliim bozuk.
Geleceğe güvenle bakmama sebep olacak elimde hiç bir şey kalmadı.
Son umut kırıntılarıda 2 gün önce yok oldu gitti.
Her yanı böcekler sardı çığlık atmaya başlarsam ağzımın içine dolup beni hepten boğacaklar diye korkuyorum. Şimdilik dişlerimi sıkmakla yetiniyorum. Ellerimle kör karanlığın içinde üstüme üşüşen böcekleri kovalamaya çabalıyorum. Bu kötü kabustan uyanamamaktan korkuyorum.
Korkuyorum...!
yazık çokyazık oldu.karanlığa giriş başladı...
tek tesellim bu .... bir zamanlar güzel bir ....ydi demek olacak
vicdanım rahat yine de gerekeni yaptm

Ben şimdi ne yapayım günlük, ne???
Çıldırıcam. mafoldumben
Son nokta hamlemi yapmalıyım.
Başka çare bırakmadı bana.

Lanet olsun!

senağlama

yok günlük yok
artık zaptedilemez duruma geldim
dün saçlarımı boyattım. normalde bu beni en azından 1 hafta mutlu ederdi.
yok ben mutluluk özürlüsü oldum iyice.
ayrıca bıktım artık evde olmaktan.
yok günlük ben daha böyle yşamak istemiyorum
depresyona girmeye de korkuyorum.
daha tedavim yeni yeni bitiyor
yok günlük yok
bi daha depresyona giremem

mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

Çok sıkılıyorum. Alışmıştım ne güzel burada olmasına..
Ne güzel zaman geçiriyorduk..
Sınavda ertelendi iyimi oldu kötümü oldu..
İkiside.. Hem iyi hem kötü..
Bir an önce bu şehirden gitmek istiyorum.. Nasıl ne şekilde olur bilmiyorum ama gitmek istiyorum..
Gerçi ben böyle istiyorum ya olucağı varsa da olmaz...
Bakalım her şeyin hayırlısı...

günlükçüm kısa bi cümle yazıp kaçıcam."hazımsızlık ne kötü bişeymiş" biliyomusun.nerden çıktı dersen.2 gündür baya bi hazımsız insanla karşılaştım da.nese cnm görüşürüz byee

Günnüş
Saçlarımı boyattım simsiyahhh ohhh kendime geldim özüme döndüm çok seviyorum siyah rengi yaabayanssulusmile
Bir daha sarıya boyatır mıyım bilemiyorum.zemuszemus
Bu arada bu akşam canım sıkılmadı çünkü gelmediler
Sevgilimede söyledim çenemi tutamadım ne güzel sürpriz olacaktı
Bugünde paso yemek yedim çikolata ve hamur işi ağırlıklı lmaz: napim can boğazdan gelir:1closedeyes:

İş ve aşk. İşte bugün kalbiniz bu ikisi için atacak. İş hayatınızda dev adımlarla ilerliyor ve hayranlık topluyorsunuz. Ancak sizin isteğiniz hep takdir değil; hep daha yukarılara sıçramak. Bunu da başaracaksınız. Hanenize yazılan artılara bakmak yeterli. Duygusal bağlamda da pırıltılı günlerin başlangıcı. Ancak hiçbir şey mali alanda elde edeceğiniz başarıların yerini tutmayacak. Övgüyü gerçekten hak ediyorsunuz. Siz de kendinizi şımartın ve paranızı dilediğiniz gibi harcayın. Tabiki böyle bir durumda sağlığınızın da iyi olmaması düşünülemez.

işte bugünkü burcum günlükcük

ilk defa kendimi ii hissettim bugün

Yine ben geldim günlük
Bu aralar pek takılmıyrm kk ya.Faceden bi oyuna sardım yine.Hevesim geçene kadar oynarım artık.Tatil bitti günlük pazartesi açılıyo okullar az kaldı.Yarın toplantı var yine okulda.Bakalım bu yıl hangi derslere gircem şefimiz yapmıştır paylaşımı.Bu yıl 12lerin dersine girmek istemiyorum hiç.İnşallah yeni gelecek olan bilgisayarcıya verirler o dersleri diycem ama sanmıyorum günlük geçen ben girdim diye yine bana verirler.Çok anlamsız bi havaya giriyolar son sınıflar hiç anlamış değilim.Kendi öğrencliğimi hatırlıyorum da son sınıftayken oturup sürekli üniversite için ders çalışırdık ama bu meslek liseliler hiç öyle değil malesef üniversite gibi bi amaçları yok, çok yazık gerçekten oysa ki kendi meslekleriyle ilgili donanıma sahipler üniversite okuyup kendini yetiştirmek yerine okulu bitirip boş boş gezmeyi planlıyorlar. Akılları başlarına gelsin diye çok uğraştık ama dinletemedik.Artık düz liseleri de kaldırdılar meslek liselerinin öğrenci sayısı artacak, eğitim sistemini de oyuncağa çevirdiler 2 yıl sonrada tekrar düz liseleri açmaya kalkarlarsa hiç şaşırmam.Belki ben de ilerde ilköğretimi seçerim evlenip çoluk çocuğa karışırsam ilköğretim daha az yorucu olur benim için.
Herneyse bunları düşünmek için daha erken.Ben çıkıyım da yatayım günlük yarın toplantıya gitcem erken kalkmam lazım hadi öptüm seni bybyopuyorumnanaktan

günaydın günnükbugün kahvaltı edemedım evde
akşam geç yatınca sabah kalkmaya üşendım desem:tomato:
kocışide kahvaltısız yolladım işe
önemlı değil sen aç kalma yeterkı dedı ama içime oturdu:2:neyse bıdaha geç yatmam ınş

bugün babacım geldı memlekettendelikafaduldenama ben ancak h sonu görebılcem
çok özledım cok
annemın gelmesıne daha 2 ay var nerdeyse
babamda hemen döncekmafoldumben
bıraz gazete okuyam işe başlamadanboshayallersmile

Günlükcan uyku nedir unuttum bu ne hal ya..
1 saat uyuyabildim sadece.. 1 saat!! :sinifsinif:
Dengem iyice alt üst duruma geldi.. Ama şu var mutluyum..
Kahretsinki herşeye rağmen dün gece çok mutluydum halada öyleyim..
Mutluluktan geberebilirim! :lepi:

sempatiksalakcinni

gnydn gunnukkk..
kahvaltımı yaptımm..ay bugunn cokk haraketlı bebeımm cokk korkutuo benııı tırsıommm yafsss

günaydın günlük
sana uğramıyorum ne zamandır..keyifsiz olduğumu fark etmişsindir
tam yazmaya geliyorum amaan ne yazıcam ki herşey aynı deyip vazgeçiyorum
gerçekten de öyle..herşey aynı ve ben yerimde sayıyorum
ne kadar sürüp gidecek böyle bilemiyorum
dün çok yoruldum çok yoğundum..
bugün bakalım nasıl olacak..keza yarın da yoğun bi gün olacak..

hani sırf mantık açısından uygun diye biriyle sevgili olan kızlar var ya bunu nasıl yapıyorlar anlamıyorum
benim hayatımda da öyle biri var ama ben arkadaştan öte göremem onu..aynı meslek+efendi+düzgün aile tüm şartlar tamam ama içimin ısınmadığı adamla ben sırf uygun diye sevgili olamam
ben aşk insanı olduğum için böyle sanırım..ayaklarım yerden kesilmeli benim
bu duyguyu bi daha yaşar mıyım ya da ne zaman yaşarım bilemiyorum
çok ruhsuz hissediyorum kendimi yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…