Popüler Konu Sevgili günlük...

günlük bu sana ilk yazışım;
içimi birilerine dökmeme öle ihtyacım var ki...
canım çok sıkkın çoktandır böle.. neden mi..? off aslında çook uzun zamandır sevdiğim birisi var 10 aydır falanda çıkıyoruyz.. onu o kadar çok bekledim ki.. şimdi elde ettim işte beni dünyadaki herşeyden daha çok seviyor bnde öyle.. amaaa.. aması günlük bn sıkıldım.. ! neyden sıkıldımğımı bnde bilmiyorum ondan mı..? hayr aslında ondan değil yanındayken çok mutluyum o zamn ondan sıkılmış olamm.. ilgisinden galiba biraz.. o kadar çok ilgi gösteriyorki boğuluyorum biraz bni kendi halime bıraksın istiyorum oda ben bunu istedikce daha çok üstüme düşüyor..

Ne ilğinç bi durum değil mi.. tüm kadınlar ilgisizlikten yakınır bn ilgiden.. belkide sorun bndedir...?? off bilmiyorum günlükcüm tek bildiğim mutlu olmadığım.. :/

Günlükcüm bugün koptum gülmekten ya kaydirigubbakcemile3
Şu faceteki arkadaşlar nereden bulurlar böyle resimleri, böyle yorumları gül gül bir hal oldum :roflol:
Tahmin edeceğin üzere dün ile ilgili (maç değil he diğer önemli olayla ilgili :KK70:) bir sürü geyik dönüyor ama ne geyikler delikafadulden
Allah'ım sen çok büyüksün ya Rabbim...

lan günlüksempatiksalakcinni
alman okulunda sonum belli deil acik ögretime kayit yaptirdik insalllah kabul ederler.gecen sene geldiugmizde imam hatipliyim diye haksizlik yaptilar almadilar .insallah bu yil alirlar bende su gibi calisip 2 yilda bitirecegim okulu 1 yilda bitirp üniye gderim insallah
benim ask durumlari nolucek ya cok karisik bi cözümde olmuyo kaldim öyle sap gibi ask istiyorum mutlu olmak istiyorumm

pembiş heyecan had safhada :asigim::asigim:
hadi bakalım hayırlısızemuszemuszemuszemuszemuszemus

bıktım günlük bu bekleyişten bıktım

yeter artık ben bile kendimi tanıyamaz oldum

mutlu bile olamıyorum azıcık

Derslikler, kampüs havası, akademik yayınlar, danışman hocaların kapısındaki bekleyişler, harika üniversite kütüphanesi, yönetmelikler, ders kaydı....

Unutmuşum üniversite yıllarını 1.5 senede. Öğrencilik uzaklaşmış hızla benden bugün kampüste içimde karıncalar gezindi. Çok acemi hissettim bakalım tekrar düştü yolum öğrenciliğe, inşallah akademisyenliğe uzanır hayırlısıyla...

Başarabilecek miyim acaba ?

Yazılarımız silinmiş. Siyaset meselesinin buraya aktarılmaması gerektiğini bilmiyordum. Neysee...

Sabahtan beri ders kaydı konusu kafama takılmış durumda. Neden böyle oldu bilemiyorum.
Bir türlü kendi bilgisayarımdan kayıt yapamıyorum yaaa... Üfffff... mafoldumben mafoldumben
Seçmeli dersleri denedim önce, onlar olmadı. Dedim ben yapamıyorum belki; arkadaşım halletti... Sonra akşam eve gelince zorunlu derslerimi seçeyim dedim yine olmadı. Meğerse sorun bende değilmiş. mafoldumben Canım sıkıldı bu duruma. Elbet hallolacak tabi ama ben hemen olsun istiyordum. mafoldumben mafoldumben Umarım yarına bir problem kalmaz bu konuda. :KK43:((((((((((

Annemin nazı, niyazı sonucu istediğim yere gidemedim alışveriş için. :kızgın: 12 civarı uyandım, annem de 2de çıkmazsak ben gelmem deyince yattı o iş. Sinir oldum. :kızgın: Hiç sevmiyorum böyle zamanı sorun eden tipleri. Hele ki bu kişi annem olunca, benim durum vahim. El mahkum biz de evimize daha yakın olan bir yere gittik bugünlük. Ertesi gün kapsamlı bir çıkış yapacağız. Siyah bir kot aldım sadece bugün. :nazar: Başka da bir şey yoktu doğru dürüst zaten. Demiştim işte alışveriş olayı beni strese sokuyor diye.
Umarım bir dahakine adamakıllı şeyler bulabilirim gönlüme göre. :nazar: :nazar:

So Ji'ye de hepten abayı yaktım ve yeminle 'o' eski şahıs aklımın ucundan geçmiyor yaa...
Nasıl da kurtarıcım oldu So Ji'm benimmm... :asigim: :asigim: :asigim:
:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:
Unuttum günlük, unuttum. Bitti. :nazar: :nazar: :nazar:

Hadi ben gittim.

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

selaaam günlüük:)

Bugün çok tuhaftı yahu, sabah erkenden uyandım arkadaşımı uyandırdım ve yola koyuldum çok şirin giyinmiştim ayrıca dasengözlerimebaksanab neyse tam iş yerime geldim inmem lazım ama bi, 25 dk erken vardığım için ve yol boyunca da uyuduğumdan :KK70: :KK70: inmedim duraktan sen çapa'da ineceğine teee git güngörene ve geri gel ahahaha tembelim yahuben.neyse sonra kahvlatı yaptık işte rutin ziyaretler felan derken bir sürü iltifat aldım daha da bir mutlu oldum.bu arada kıl deniz kapıdan el sallayıp gittim diye söylenmiş insan bi sesini duyurur demiş, hadisin ordan geçen hafta bize resmen gidin der gibi davrandı ben unuturmuyum o tavrını hiç, canıma değsiiin uyuzzz.neyse sonra gittik parfümlerimizi aldık gucci rush dönemi başlamıştır çok soğuk kış günlerine kadar.bu kokuya bayılıyorum resmen. bir de telefon beğendim 2 gün sonra alıyorum vereliniortakonu da rengi pembealkisalkisalkis şimdi geldim sayılır eve yarınki kıyafetlerim de hazır .kahve keyfimi yapıyorum.

yarın ki planlarım;

kan tahlili yaptıracağım.
hastaneden randevu alacağım.
bugün öğrendiğim hastaneye iş için gideceğim.

çok şükür geçenki listemi tamamladım-tatlicadiarzu-

mucxxxx.

Ders kayıt işlemini yapamama nedenime bakar mısın günlükk...
Google Chrome kullandığım için... :bbo: :bbo:
Bir de explorerda deneyeyim dedim, oldu.
İnanamıyorum yaniii... Artık bu işlemleri de chromeda yapabilemliyiz bence.

İçim rahatladı. Kendime geldim. Bu işi de çözdük. :)))

Sana Harika Şeyler Yazıcam Eğer Gülme Krizinden Kurtulabilirsem :kedi:
Esmer Kendine Gel!.. Anlattırıcam Ben Sana Merak Etme Sen!.. Bana Kızıyosun Kendin Koyuveriyorsun! :umursamaz:
Bak Ben Sana Neler Anlatıcam Sen Bi Gel Msn!..
Ayrıca Günlükcan.. Seviyorum Çok Seviyorum Kankalarımı :asigim:

:nazar::nazar:
çok mutluyum günlük
bugün nişanlım geldi 7.30 da karşıladım onu. gittik nikah günümüzü aldık. 7 kasımda evleniyoruz günlük.
çok mutluyuz.
ondan ayrı olmak zor ama bida ayrı olmucaz hiç kavuşucaz.
çok seviyorum onu.

Offff günlük bugün istem dışı bir şekilde bi kızın kolundan çekip ittirdim .İstemeyerekten oldu aslında bilmiyorumkismile yanımdan geçerken torbalarımı düşürdü bir torbada da ekmek vardı üstüne basacak diye korkttum .Eğer kolundan kolundan tutup ittirmeseydim üstüne basacaktı .Kızın canını biraz yaktım ama sonradan özür filan diledim tatlıya bağlandı =)))))))

slm günlük

bgn yine paso evdeydim biara çıkıp yapıcam kür için havuç aldım okadar yani...

umarım ilk defa denicem bu kür bana rabbimin izniyle güzel kapılar açar inşallah...

kaynımda vardı bgn yemekte ayyy o haşladıgım tavugu şöleeee elime alarak kemire kemire yiyemedimya

en çok ona gitti içim..

ayy nebilim çekindim galibaa...

sonra mutfakta halletim işimi...
kaydirigubbakcemile3

şimdi eşim ve kaynım konya yolundalar..

yaklaşık 5 dak. sonra başlıcak yolculukları ...

internetten sahibiyle görüştükleri takayı almaya gidiyolar...

araba olmadan yürümüyo be günlük işleri...

ii kötü bi araba almaları lazımdı..

kısmetse yarın halledicekler..

bende yarın dışarı uzuuuun bi aradan sonra dışarı çıkım dedim...

saçlarımı kestirim diorum..

uçları çok fena kırıldı..

hem iş ilanlarına bakıcam,artık işe başlamak istiorum günlük yaaa...

olmuo böle evde otur oturrrr...

hooofffffff.....

bu gece yalnızım eşim korkarmısın dio..yokk beaaa dediiimm bende....

uyuyamam galiba bu gece..

sabah ola hayrola.....

slm gunnus bu satte :gitme::gitme:
offf gunnus offff
ne desem bılmıyomm cabalıyorum cabalıyorum
ordan oraya savuruyorum salaga yatıyorumm
ammamm olmuyor ıste
canımsız olmuyorr
herseyını cok ozledımmm,
naısl gecekk bu ne zmn bıtecek bu hasret ne zor ısmıss
ne zorrrrrrr
onsuz hıcbıseyın tadı ,anlamı yok gunnus yokkk
Rabbım dermansız ayrılık vermesın dıyorum her seferınde
ama gel gece oldumu yalnız kaldımmı derın bı huzun kaplıyor ıcıcmıııboshayallersmileboshayallersmile
gece muhabbetlerımızı ozledım
soz valla gecenın bı vaktı tost ıstesen bıle yaparım sana yeterkı gellll
bılıyorum onun ıcın daha zor o 3 kişiyi ozluyor
canımın içi napsınn
sen bu parcayı cok seversın
sana bana gelsınnn sevdıcegım
'''elbet gececek bu gunler gelecek guzel gunlerr^^^

Uçup gittin buralardan, canımın canı nerdesin
Uçup gittin buralardan, gözümün nuru nerdesin

Gittiğin yol çokmu uzak, dönülmeyen yerdemisin ) 2

Gel yağmur ol gel, gel rüzgâr ol gel
Bulutlar yoldaşın olsun, allahım seni korusun