Popüler Konu Sevgili günlük...

bugun hava bozuk ama keyfımm ıı sadece canım sıkılıo bos oturmaktann bebeımde ıımıss ona da sewındırıkk oldummm 10.10.10 da dogurcam nasıpsee safakk 26:)

selam günlük ben geldim opuyorumnanaktan
uzunnnnnnca bir aradan sonra işte geldim burdayım
insan bir kırmızı halı neyin hazırlar bee evlendikte geldik:asigim:
şimdi sen nasıl evlilik dersin çok iyi şekerim bilseydim teeee 10 sene önce evlenirdim sempatiksalakcinni
benim bir sorunum yok Allaha şükür herşey yolunda da sabah sabah üzüldüm yavv
Müge Anlı nın programını hiç kaçırmıyorum yaklaşık bir 15 gündür...
memleketlim kız 11 gündür kayıptı ölü olarak bulundu bugün çok üzüldüm günlük ya
nasıl bir dünya da yaşıyoruz artık kapı dışarı çıkmaya korkuyorum vallaeyvahedigeldismile
ortalık sapık dolu 11 yaşındaki kızdan ne istedinde öldürdün:kızgın::mymeka:
birde sinem var günlük ya üniversite öğrencisi o da 51 gündür kayıp
ayy onada bişey olmadan bulunur inşallah :Saruboceq:
offfff neyse ben gidiyom seninde içini kararttım ama paylaşmak istedim
herkes çok dikkatli olsun kimseye güvencek devirde değiliz günlük
hade öptüm seni kocaman Şeniz

Sözümde durmadım. Attım yine bir mesaj.
E adam beni seviyor. Nolcak ki sanki dedim...
Hem onun için az bile yapıyorum.
Bilmiyorum bu işin sonu nereye varacak.

kalabalık bir bayramdan sonra güzel bir haftaya başladık. ne çok seviyorum soğuk soğuk esen havayı anlatamam. 2 gün önce aşkımla pikniğe gittik çok güzeldi başbaşa dolaştık yedik içtik. kısacık şort giymiş bi kız gördüm, aaaa kıza bak bacaklarını uzatmış yatıyo dedim. benimkide atlamasın mı hani bakim nerde diye :eek:lmaz: bak aşkım bak ordaaa, aldınmı koluna en şiddetlisinden ısırığııı sositososito mosmor oldu kolları ohh baktıkça suçunu hatırlasın :mymeka: ehh günlükçüğüm malum arkadaşım kankam olmadığı için her günüm aşkımla geçiyo anlatıcak başka şeyim olmuyo malesef :çok üzgünüm: ama olsun dost kazığı yemekten iyidir heralde

yaw bi dünya şey yazdım çıkmamış hiçbirisi iyi mi bence hiç iyi değil :kızgın:

uzun uzadıya anlatamıcam tekrar günlük kusura bakma valla :umursamaz: çok canım sıkıldı ya
iş yerindeki elektrik panosundan birisi gümledi
artık patlamadı mı alev mi aldı çok kafam basmıyo ama bayağı kıvılcım falan çıktı
allahtan bütün dükkanın elektriği bi yere bağlı değil ama allah korudu ya
çay ocağının yanında ordaki abla görüp çığlık atmasa anlamazdık bile
verilmiş sadakamız varmış

napıcam ben yaaa.. 1 yıldır almak için uğraştığım formasyonu kazandığımı öğrendim biraz önce.. artık tam analamıyla bir öğretmen sayılırım! hem de eskişehirde ama sevinemiyorum ben kendi okulumu istiyorum ya :KK43: ogüyü kazanmışım son kayıt 17 eylül,anadolu 18inde açıklıyo kazanıp kazanamadığımı,, napıcam ben napıcam bi akıl ver bana :KK43::KK43:

Kiz günlükcüm naber
beni sorma ben cok kötüyüm
belim yine tutuldu ve yamuk yumuk bi sekilde dolaniyorum daha dogrusu dolanamiyorum bile
hastaneye gittik igne yedim bi kutu ilac ama hala gecmedi bugun yine gidicez
off bitmiyo bu dertler be günlük
cok sükür kocisimle aram cok cokk iyi onu ve oglusumu cok seviyorum
asiri derecede mutluyuz
sanirim göz var üzerimizde
Allhim biktim bu fesat insanlardan yüzüme gülüpte beni cekemeyenlerden
Allah sorsun insallh onlara
kimseye güvenmiyorum artik
kimseylede isim olmaz artik .....

Günnüş
Canım çok sıkkın dün nasıl üzüldüm yaa bu akşam da onlar bize gelecekler bende onların bana yaptıklarının aynısını mı yapsam.Zaaflarıyla dalga geçsem aşağılasam.Birazda onlar canlarını sıksınlar ne dersin bu kadar kötü olabilir miyim sencebilmiyorumkismile
Nefret ediyorum hepsinden :nazar:
Birazdanda saçımı boyatıcam ablama gerçi şimdi onada bi laf söylerler:umursamaz:
Takmamaya çalışıyorum ama nereye kadar Allahım sabır versin bana bu akşam:Saruboceq:

yaşlanıyorum pirimbenneyaptımki
eski resimlerimede bakıyorum,eski tazeliğim,su gibiliğim kalmamışbenneyaptımkikartlaşmışımbenneyaptımki
anamada söyledim bu gün..ee tabi o çocuksuluğun kalmadı dedi böhüüüü:a015: sümkürerek ağlamak istiyorumsenağlama
bu herif beni yaşlandırdı diyim sanagamyoncuiremsucabbardan önce,cabbardan sonra diye hayatım 2'ye ayrılıyor-tatlicadiarzu-
çok düzensizleştim yine..uyku hak getireboshayallersmilenerdeyse 2-3 saat uyuyorum günde..uykumu düzene sokmam lazımÇok üzgünüm çoook
aslında benim çalışmam lazım ama nerdeeboshayallersmilediplomalı ev hanımıyım şu an-tatlicadiarzu-evde oturmak için bayıldık o kadar paraları okula..okul günlerim aklıma geliyodaakannehirbenim gibi okumayı sevmeyen biri üniversiteyi bitirdi ya..inan herkes bitirir:smiley-cool:
ortaokuldayken okulu bırakıcam,çalışmak istiyorum ben derdimsempatiksalakcinnisonra liseyi okumak istemedim..sonra üniyi-tatlicadiarzu-ailem benden neler çekti vallahi ya:hulya:ama şükürler olsun,çok rahat bi okul dönemi geçirdim.hatta aşırı derecede:smiley-cool:ama bazen keşke rahat geçirmeyip,zorluk çekseydim diyorum biliyomusunboshayallersmile
sonbahara doğru gidiyoruz günlük:asigim:yağmurlu,bunalım,depresif havaları seviyorum..daha bi mutluyum:asigim:heleki yağmur yağarken sıcacık yatağımda uyumak,ve o yağmurun sesini duymak bambaşka bi haz benim için:asigim:
ne o lan,beğenemedinmi:mymeka:hödük birimi sandın beni:dilcikar:bende ormantik olabiliyorum arada coneeem:icecream:
bu arada seninle bişey daha paylaşmak istiyorum..kk'dan çok ama çok sevdiğim bi kankamla öyle bi ortak yönümüz çıktıki:))nasıl mutlu oldum anlatamamolumunekankayizsmilecan o ya:asigim:cann...seviyorum seni x kankam:asigim:

Kaç gündür hiç havam yok günlük.
İyi değilim hiç. Kötü de değilim. Hiçbir şey değilim.
Sadece şu anda yaşıyorum.
Yine geçmiş ve gelecek yok benim için.
O kadar dingin bir hal ki bu...
Ama bir yandan da çok heyecansız mı desem ne desem bilemedim...
Değişik bir durumdayım.
Neler olabileceği konusunda hiçbir düşünceye sahip olmayışıma şaşıyorum.
Önceden böyle değildi oysa...
Okulmuş, aşkmış, yeni yerler görmekmiş... Umrum değil. :nazar:
Bilmiyorum.

:nazar:

Yarın alışveriş günüm. Dişçiye de gideceğim.
Ama yine diyorum ki hiç havamda değilim.

Bir de bir meraksızlık aldı başını gidiyor bende.
Hep 'bana ne' diyorum...

Dizimin diğer bölümlerini indiremiyorum ve çok üzülüyorum bu duruma. mafoldumben
O güzel suratlıyı görmezsem olmaz. :KK43:(
Bir yolunu bulurum inş.

:sinifsinif:

gunlukcan nabersın
yemegı yenı yedım
bugun annemlerle sonunda hedefledıgım alısverıslerı almak ıstedıklerımı tamamladım
dunde oyleydı yarında baya gundemım dolu olacak
sevgılımı gormuyorum ıkı gundur
ya yarın ya persembe gorusuruz sanırım
cuma gunu ınsallah gelır benımle
cumartesımız guzel gecer ınsallahhhhh
artık lıste yaptım yapmam gerekenlerı

Sevgili günlük,
İnsanlar paralarını bize emanet etti gitti,evlerinde dizi seyrediyo belki de ama ben hala bankadayımmmmm bu tempoya daha ne kadar dayanırım senağlama

Evde kafa dinlemekle geçen bir gündü günlükkk

2 gün önce telefonuma hiç beklemediğim bi mesaj aldım
Sanırım akıllanıyo ve vicdanı ağır bastı
Söylediklerimi önce ön yargıyla karşıladı, o yüzden tepki verdi
"dost acı söyler ama kötülüğünü istediğinden değil"Sanırım bunu anladı
Bazı şeyler dank etti kafasına belkide
Hak verdi bana kim bilir
Bakalım tekrar mesaj atıcak mı?
Herşey belli olur yakında :)

Hafta sonu çok sevdiğim bi arkadaşıma gitmeyi düşünüyorum
Yusufla ilk defa yalnız otobüs yolculuğuolucak bu :))
Havaya da bağlı
İnşlh yağmurlu olmaz :)

Neyse ben şimdilik kaçar bloğumlaçok meşkulüm :KK3:

Huh! ne acayip bi gündü gene.

Ruh halim saat başı değişti bugün bi ara çok yorgundum sonra acayip dinçleştim bi ara bi baktım ki ağlayacak haldeyim acayip bunaltı bastı,biraz hüzünlendim derken çenem düştü kıkır kıkır sürekli güldüm.Yarın annem ameliyat olacak bu yüzden işe gitmiyorum bakalım hayırlısı ,çaktırmıyorum ve eminim umrumda değil sanıyor ev ahalisi ama korkuyorum ya elimde değil:KK43:

Başım da çatlayacak sanki acayip ağrıyor,iyi değilim kısacası :KK43:

hayatımdaki herkes birer birer gidiyor..bir anda değil..yavaşça..bir kısmında benim hatam var mı diye düşünüyorum..bilmeden birşeyler mi yapıyor bu kız::::::::::::KK43:((((((((((((( eylülde yok..onu özlüyorum..ama bencilce düşünmemeliyim..eşiyle ailesiyle mutluysa bununla mutlu olmalıyım:KK43: bazen bencillik yaptığımı düşünüyorum sana bile günlük:KK43: içim sıkılmasa seni bile unutacağımı düşünüyorsun..haklısın mutlu olduğumu hatırladığım günler çok uzak bana..hani uzun zaman önce mutlu olduğum günler vardı ozamanlar içim içime sığmazdı..içimden gelerek gülerdim..insanların dertlerini dinlerdim ama sevincimi anlatmaktan korkardım nazar değerim diye kendime bile:KK43: sadece yaşardım..ozaman seni unuturdum değilmi günlük:KK43: ama genede öyle düşünme..hayatımda değeri olan herşey hep kalbimde..böyle çok ama çok derinlerde...bazen okadar yoğun bir kalbim olduğunu düşünüyorum ki:KK43: yoruluyorum...genede bencilce ama eylülü yazdıklarını yorumlarını bakış açısını özlüyorum ..bir çıkış vermesi önemli değil ki önemli olan o zor bayırdan çıkarken terlerken bana terlememin normal olduğunu hatırlatması yada terlememen için benle konuşmasıydı:KK43:
ozana gelince..hiç sesi yok..artık onun hakkında bişeyde duymuyorum..sanki hiç var olmamış gibi:KK43: sanırım bu şekilde aylar yılları kovalayacak..ve ben penceremde kalbimi düşüneceğim:KK43: neden sanki hep kendimden çok başkalarını düşünüyorum ki:KK43: yaşamak istemiyorum günlük..hayatın güzel olduğunu biliyorum bunu iliklerine kadar hissetmiş biri yazıyor sana..ama artık istemiyorum..Allah bana kızmasın:KK43: bana bişey olsa annem ve babam çok üzülür diyorum..şu dk nefes alma sebebim bu..ama yaşamıyorum..ölüyüm sanki..etrafımdaki herks bunu çok iyi anlıyor..ama her birine başka bişey diyorum..hocama ailemle problermlerım oldugunu,asistan abime kadrom ve maaşımın olmamasının zorluklarını,sekreter ablaya bu şehirde hiç akrabam olmadığını,her gün gördüğüm kadına
b-12 vit eksikliğimi..söylüyorum...oysa gerçek denen şey her gün saqbah kalktığımda ve gece yatağa girdiğimde yüreğimde aşikar..
bana bakışını özlüyorum..yada biriyle konuşurken onu izlemeyi..ama onun bu sessizliği..birini buldu ve hayatını birleştirmeyi düşünüyor bana söyledikleri yalandı diye getiriyor aklıma..herkesten uzaktayken ben,,herkes hiç bişey olmamış gibi hayatını yaşadığında daha mutlu..ben geldiğimde aralarına ozan ben mevzuğu geliyor..benim giden belkide namusum..ve sorunlar..insanların hayatlarında bir can sıkıntısı oluyorum...kimse içimi bilemez..artık kimseden yardım beklemiyorum..bana iki kişi yardım edebilir..biri o..asla dönmeyecek ve kimse ona bazı şeyleri göstermeyecek kılını kıpırdatmayacak oda ona gösterilenlere inanacak çünkü bunlara inanmak bir erkek için en kolayı..ve o şuan kimleyse bilmiyorum onunla olmak benimle olmaktan daha kolay olacak:KK43: diğer kişide kendimim..ama ben kendimden vazgeçtim..bu değişik bir şey ama..öyle işte:KK43:

X