Popüler Konu Sevgili günlük...

offffffffffffffffffffffffff...

Evet sevgili günlük;2 gündür tembellikte tavan yaptım hiçbir şeye elimi ssürmedim ayrıca hayvan gibi çikolata da yedim tebrikler banakaydirigubbakcemile5

birazdan pc başından kaykılarak odama seyirticem ve yarın için ne giyeceğimi seçip erkenden dışarı atıcam kendimi madem iş/güç olmayacak gezeyim etrafı istanbul ne halde göreyim ben de sositososito

ama önce biraz kitap okumak da iyi gelir sanırım.neyse ya battı balık yan gitsin yine alıştım :hih:

bu akşam gonzales cinsi hamsterım öldü..
uzun zamandır hastaydı zaten..3 ayrı veterinere götrümüştüm ama aptallar ilgilenmedi
hamsterlara bakmıyorlamış..hatta biri 'ayyy çıkarma çıkarma kafesinden' demişti
veteriner bu insan düşün..hayvan doktoru..
hamster hayvan değil sanki..canı yok ya onun..sadece kedi köpek hayvan..sadece onlar tedaviyi hak ediyo
o kadar moralim bozuk ki..bahçeye gömdük..yavrum kıyamam aylardır ne acılar çekti
eskiden nasıl da canlıydı çarkında deliler gibi koşardı sabaha kadar
bugün başında bekledim..can verirken de başındaydım..insan gibi içini çeke çeke öldü
onun can vermesi bile saatler sürdü..nefesi yavaşladı zamanla ve gözleri açık gitti
ağla ağla bi hal olduk bugün..Allahım neden şifasını vermedin ki küçücük hayvanın
bi tane daha hamsterım var o daha eski..ona daha bi düşkünüz
bi o kaldı şimdi bize..o da ölürse naparız..off..iyi değilim günlük bugün

Selam günlüğüm yine ben geldim,
Üç gün kaldı şunun şurasında salı günü burda olucakboshayallersmile. Birbirimizi gördüğümüzde yine eskisi gibi mi olucaz biz? nolacak bize geleceğimize? bunların cevapları nerde günlüğüm... mafoldumben Ama şunu çok iyi biliyorum birbirimizi gördüğümüzde birbirmizi tutamicaz yine sevgili moduna girecez. Sonra yine ayrılık malum şehirler ayıracak bizisenağlama. Yaa bu ayrılıktan sonra bizi neler bekliyor?. Gözyaşı gözyaşı gözyaşı... Şimdiden ayrılığı düşünüyorum daha kavuşmadan nasıl bişey bu Allah' ım:Saruboceq:. Bu nasıl bi sevgidir ona karşı olan. onu her düşündüğümde gözyaşı döküyorum şu anki gibi. Niye böyle oluyorum ooffff güçlü olmak istiyorum birazcık bile olsa ama söz konusu o olunca bütün güçlü yanım kayboluveriyor...​

hihoyyyt
Slm günlükkk
Varya yusuf doğdu doğalı ilk defa bu kadar eğlendimkaydirigubbakcemile3
Günlerce Üst üste yanisempatiksalakcinni
Kaç gündür geziyoruz,eğleniyoruz kaydirigubbakcemile2
Bugünde önce evin ihtiyaçları için markete gittik
Sonrada 3D filme gittik :smiley-cool:
Yarın yada öbür günde İstinye Park a 5D sinemaya gitmeyi düşünüyoruz

Eşime bir parfüm aldık şahane bir kokusu var yaabayanssulusmile
Orjinal parfüm alıyorum diye bana söylenirdi
Parfüme okadar paramı verilir diye (ki ben strawberry den yarı fiyatına getirtiyorum)
Bu akşam kendisi de farkı gördü şakkıdı

Nasıl bir kokudur öyle mest ediyo insanı sempatiksalakcinni
Koklaya koklaya bi hal oldu eşim sempatiksalakcinni

Neyse, bu aralar eğlenmekten başka yaptığım bişey günlük
Çok uzatmayacağım

Avatarımı değiştiremiyor oluşum canımı çok sıkıyor günlük.
Sıkıldım ben bu avatardan artık.
Site bakımda yazısını görmekten de sıkıldım.

Sln günnüş
2 gündür klasik bir bayra geçiriyoruz dün keyfimize göre takıldık gezdik bugün biraz akraba ziyareti birazda arkadaşlarla vakit geçirdikkaydirigubbakcemile5
Adapazarına taşınmışlardı üzülüyordum alışmışlar sevmişler bile
Onları görmek iyi geldi açıkcasıopuyorumnanaktan özlemişim
Bu aralar oburluğum üzerimde malum dönemden dolayı mı acaba:kedi:boshayallersmile
Güya spora başlayacaktım
Bu arada hava nasıl rüzgarlıydı bugün saçlarım karman çorman olduuuuuuuaklinialirimsmile kış mı geliyor yaaaaaa:umursamaz:
Neyse kaçtı ben günnüş kocikle film izliyordukboshayallersmile:asigim:

zor zamanlar günlük..ilk kez yazıyorum sana..ciddi imtihanlardan geçiyoruz..ölümler,boşanmalar,gözyaşları..rabbım beterınden esırge demekten baska bırsey cıkmıyor dıllerımızden ... gececek bılıyorum..her acı gecmeye ve bıtmeye mahkumdur..

Güünnüş Gel Bayramlaşalım Seninleeee hadi iyi bayramlar muck muck :) 2 gündür bu modda olmaktan sıkıldım yahuuuuu , Neyse Bayram Dolayısıyla zaten yoğunluk var ayyy bu bayram mide fesatı geçirmessem hiç birzaman geçirmem.. inan bana kuzenime iniyorum çikolata baklava ne bulursam yiyiyorum eve çıkıyorum sakızlı şekerlerden yiyorum tekrar kuzenime geçiyorum masada gördükçe yine didikliyorum :) en sonunda kendi ellerimle kaldırdım gözümün önünden :) ama az önce eve çıktım ve buseferde kolayla büyük boy cips'mi aldım :) eyvah eyvah'ı izleyememiştim şimdi onu takıp izlicem Keyif moduna geçicem...
Ayy bugün Bi ara kuzenimle bakırköye çıktık Wınn faturamı ödicektim aman tanrım o ne rüzgardı yaa birde ben artist gibi çıkıncaa offf fena dondum fenaaa Kışmı geliyor ne ('',) Neyse cicim Ben Keyif Moduna Geçim Yerime Kurulim Hadi Öptüm Herbikescikleri Paii paiii....

Not: Gülçinimi Çoook Özledimmmmmmmmm Bennn Öpüyorum Bıldırcınımı Gıdısından :)

Birkaç akraba ziyareti ve ardından yine burdayımmm

13 Eylül'ü sabırsızlıkla beklemekteyim.

eyvahedigeldismile

Sana böyle sık yazıyorum diye bana kızmıyorsun değil mi?

Dizimin 2. bölümünü de izledim.
Çok sevdim. :asigim:

Aslında 3. bölüme geçesim var, sabırsızlanıyorum, ama 14 bölüm ya...
Çabucak bitmesin istiyorum. :asigim:
Hissizlikten kurtuldum nihayet. boshayallersmile

:asigim: :asigim: :asigim: :asigim: Moo-hyuk... :asigim: :asigim: :asigim: :asigim:

Sevgili Gunluk,
Dun cok hos surprizlerle gecti,insallah bugun de guzel gecer. Hersey icin Allahima o kadar cok sukrediyorum ki ...demek ki dogru olan sonunda kazananmis......

1 aydan sonra şöyle gündü vakti Aşkımla baş başa keyifli bir kahvaltı yapıcaz günlük :asigim:
2 gündür annemde yapıyorduk kahvaltıyı
Daha sonrada görümceme geçicez ,oradan da hep beraber eşimin akrabalarına dolaşmaya gidicez
Uyy daha ütü yapıcammm sempatiksalakcinni
Neyse ben gidip sofrayı hazırlıyayım cokacimcoook
Hadi görüşürüz günlük kızan

Rabbime herqün şükrediorum,bana werdiqi herşey için...:Saruboceq:
Hayatımda olan herkesi çok sewiorum:asigim:
Umarım hayatım istediğim qibi şekillenir bundan sonraa.s
bu ara kendimi hep dua ederken buLuorum;dua da bir ibadet nasıL oLsa:1rolleyes:
yüzbinlerce kez şükürLer olsun Rabbim şükürLer oLsun

sevgili günlükcüküm

ben de artık eyeliner sürebiliyorum galiba....

ay o kadar sıkıldım ki otuşmuş buna seviniyorum düşün halimi

kendime bi eyeliner almalıyım.....

sıkıldım artık,ne zaman şu can sıkıntısından kurtulup,sıkılmaya vakit bulamıcam ben? Kocişte dışarı çıktı,kaldım tek başıma,öööffff

Yüreğimi mengeneyle sıkıyorlar dört bir koldan buna rağmen içinden ne sen ne de yaşadığımız iyi-kötü herhangi birşey çıkıp gitmiyor.
Doğru söylüyorlar , sen benden vazgeçmişsin çoktan.Kabul etmek istemiyorum son gücümle inkar etmek istiyorum ama yapamıyorum bu sözü yalanlıycak tek bir kanıt yok hafızamda.
Nasıl yeniden yaşamaya nefes almaya başlarım , başlayabilir miyim?
Belki giderken bana bıraktığın 2 dal sigaradan içerek başlarım diyorum.
Bunu kızıma yaşattığım için kendimi asla affetmeyeceğim.

Nedir Yani Herkeste Beni Evlendirme İsteği Arzusu?? Nezaman Evleniyorsun? Sende Biişiler Yokmu? Bak Yaşının Geçiyor ( Ne geçmesi Yaa 30 Bile Olmadım Ben) Bu Evlendirmek İsteyenlerin Arasına Annemde Dahil Oldu Vatana Millete Hayırlı Olsun akannehir az öncede almanyadan annemin kuzeni aradı diyoki senin bekar kız vardı dimi annemde evet dedi onu burdan evlendirim ben çok iyi biri varmışmış hey allahım yaa bayram şakası gibi bişi bunlar yaa
Artık Yurt İçi Yetmedi Birde Almanyadan Kısmet Çıktı kaydirigubbakcemile3 İstemiyorum Kardeşim Küçüğüm Ben ...Daha Büyüyünce Belki Düşünürüm bilmiyorumkismile

Evlenince başlarımız göğemi eriyorrr??? beyaz gelinlikmişşşş yahu sırf onu giycem diye evlenilirmi yahuuuu?? baba kapısındaki rahatlık varken fatura derdi yemek derdi çocuk derdi yokken neden kendimi bir bilinmezliğe atimki neden evlenimki?? Evlenmicem yaaaa Evlenmicemmmm,Bırakın artık aynı şeyleri demeyi ve sormayıı " hadi sıra sana geldi sen nezaman evleniyorsun darısı başına vb." gibi şeyler söylemeyi bırakınnnn.. ne yanii evlenipte ne oluyoo taçmı giyiyoruz?? evet taç takıyoruz duvak takıyoruz ama oda 3 4 saat sonra çıkıyo ve cicim aylarından sonra başlıyo yok faturaydı yok şuydu yok buydu ve cicim ayından sonra ne ay'ı başlıyo hepimiz biliyoruz.. Sormayın kardeşim bana evlenmiyorum ben SİZE YAKIN bana Uzak olsun evlilik, Şuanki RAHATIMI BOZAMAM BEN BÖYLE İYİYİM.. Bide şöle bişi var, birlikteyken kavga etsek bile direk evlerimize gidiyoruz ve aramasakta oluyor telefonları direk kapatıyoruzz fakat öbür türlü aynı evin içerisindesin altı üstü diğer odaya geçersin ama diğer türlü kapa teli görme yüzünü dinle kendini ve ister barış ister barışma sorun büyükse.. Fakat imzayı attıkmı büyük kavgalar etsek bile kırk kere düşünürüz ayrılsammı die..
Hele birde düğünlerde soran yaşlı teyzelere ben soruyormuyum cenazelerde sen nezaman gidicisin Sıra sana Geldi Diyormuyum? sempatiksalakcinni

Ayyy bayramda bunalttılar beni yaaaa kime el öpmeye gitsem Herkesin oo kızın büyümüş senin bekar kızın varmıydı söz nişan varmı diye sormalarııı ayyy baydı yaniiii Allahtan bitti bayram, Kurban Bayramına Kadar Rahatım Hele Birisi Bir Ara benim eski düldülü Ufuğu Sordu ohaoldumsmile Kabus Gibi Bayramdı Herhalde Bayram Şakasını Bana Yaptılar Bu Bayram alsanaalsanasmile
Ohhh kırdım Dizimi Evimdeyim Sakin bir şekilde Huzur Dolu Bir Ortam Var Şuan Ama Annem Şuan Köçe Bucak Kaçıyor Benden Hele Bi Çıksın Dayımlardan Eve Bak Ben Nasl Döncem Onaaa CADIARZU

Neyse Şekerciğim Ben En güzelinden Bi Patates Püresi Ve Soslu Makarna Yapim En iyisi cokacimcoook

Hadi Gittim Ben Paii Paiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…