Kacmak istiyorum buralardan, kaybolmak...
Hayatimda hicbir zaman bu kadar caresiz olmamistim. Ailemden, sözlümden, isimden, arkadaslarimdan, etrafimdakilerden s1k1ldim, biktirdilar bezdirdiler beni. mafoldumben
Üzerime gelinmesinden, üzerimdeki baskidan, herkeze laf anlatmaktan, iki arada bir derede kalmaktan s1k1ldim artik. Hicbirini görmek, duymak dahi istemiyorum. Rahat biraksinlar artik beni günlükcüm. Niye beni düsünen kimse yok, niye bu kiz kendinini nasil hissediyordur diye düsünen benim icin endiselenen yok, herkez kendi derdinede...
Yok artik istemiyorum hic birinini. Ben bunlari yasamak zorundamiyim ya..mafoldumben
Evet farkindayim ki ben bir yol ayrimina ulastim sonunda hayatimla ilgili en zor en önemli en aci veren karari vermek zorundayim. Önümde iki secenek var hangi yolu secersem seceyim biliyorum cok canim yanacak cok aglayacagim hayatim bastan sonra kaybolacak ve en önemlisi her iki haldede birilerini kaybedecegim.
NIye hep kaybeden taraf ben oluyorum..mafoldumben
Bazen diyorum acaba 3 secenegi mi secsem, gitsem mi buralardan, hepsinin hayatindan. KImseye inancim ve güvenim kalmadi. Hayatimdaki tanidigim hicbir kimseye...
Beni düsünen bir allahin kulu yok su dünyada...mafoldumben