Popüler Konu Sevgili günlük...

Bak yine Geldim Görüyomusun Senn Mutfakya yemek yaparken aklıma geldi kendi kendime güldüm eğlendimm .. Bak Şimdi Hani Ben Büyüyünce evlencem yaa ( bu 4 sene sonra 30'umdayken olur)
İşte Aday şöyle Olsun "esmer olsun, kesinlikle FENERBAHÇELİ olsun, eğlenceli olsun, sempatik olsun, yeri geldiğinde kılıbık yeri geldiğinde maço olsun, çok esmer olmasın çokta beyaz olmasın şöle çikolata tenli kumral olsun kaşlı, gözlü, döşü kıllı, karizmatik,
animasyon bilgisi olsun, gida zehirlenmesine karsi özel sigortası olsun, benimle birlikte yemek yapmama yardımcı olsun, birlikte devamlı tatil yapacak biri olsun, olsun olsun böyle biri varsada benim kocam olsun :roflol::roflol::roflol:
Allah Beni Nasıl Biliyosa Öyle Yapsın İlahi ben ne matrak ne sempatik bir hatunum yaaa kaydirigubbakcemile3
Neyse Hadi Bugünlük Bu eğlence Yeter Sana Günnüş, Bak bayram süresince delirttiler beni sonunda.. Amaaa Çok Mikeemmmeeel Planlarım Var O kişiler Hakkındaaa Kurban Bayramında kaydirigubbakcemile3 Hadii beni görürsen selam söyle buyrunnnnnnnnn

Yoruldummmmmmm Günlük...akannehir
Annemle alışverişe gittik...Aslında onun için gittik ama devamlı bana bişeyler almaya çalıştı akannehir
Benimse hiç bir şeye ihtiyacım yok, alasım da yok zaten...:umursamaz:

Nişanlıma 2 T-Shirt, kendime de 1 kemer aldım.
Annemler yarın tura çıkıyorlar, onun alması gerekenler vardı, aldık...hihoyyyt
Ben de sevdiceğimin yanına gidiyorummmmmm yaşasın! :lepi:
Çok özledim çok! Neyse ki yine kavuşuyoruz...:içelim:

Hava serinlesin artık ya bıktım yazdan Günlük...:sinifsinif:

Yarın akşam 11 saatlik yolum vaar bakalım uyuyabilecek miyim...bilmiyorumkismile
Allahtan tek koltuklu otobüsle gidiyorum bu sefer. :lepi: Yanıma oturamayacak hiç bir soyka teyze sempatiksalakcinni

ahahhahaha :roflol:

Haydi görüşürüz şimdilik...

yalnizim günlük.bu bazen hüzün yasatirken bazen huzur veriyor..ne verdigi ne yasattigi degil onemli olan gercek su ki yalnizim..
yalniz..

Sevgili günlük, bu sana ilk yazışım Şu ara bunalımdayım Saçalrımı değiştirdim moralim biraz düzeldi Dili geliştirmem lazım A.ö ye başlamam lazım Yediklerime dikkat etmem lazım Yeni ciciler almam lazım Kozmetiği azaltmam lazım Lazım da lazım:ecrin_bebek:

mrb pembik sayfa
buarayya gelınce dınlenıyorum sankı.
sıcaklarla dolu guzel bır ramazan gecırdık bu sene
cok şukur bır ramazanada elveda dedık
rabbim bır daha tutmayı nasip etsin
bayram tmzligi telası derken
canım ailem sonunda arefe gunu geldıler
eve nesşe geldı onlarala bırlıktee
aslında ufak bır kırgınlıgım vardı onlara ama kıyamıyorum ıstee
bayram bayram bayramda geldı gectı
bugun bahceye goturdu dedemız bızıı
cocuklar caillu ya okadar adaptelerkı her yasadıklarını onla karsılastırıyolar
fıdanlar susuzluktan kurumuz bızım 3 kuzuda annananneyı mutlu etmek ıcınn sana yenı fıdanlar dıktık dıye yaptıklarını gosterıyorlar

günnük hiç bulaşma bana.tartıştık dün gece..
gerildim teli kapadım yattım..uyandıgım an ilk aklıma gelende oydu.offf...
2mizde de deli inadı :)) bakalım kim arıycak ilk :hulya:

Günlükk,naber yivrum:))
Beni soracak olursan iyiyim işte bitirdik bayramı hiç fena geçmedi
Az önce başka bi kadın sitesine gireyim dedim aman o neydi öyle nasıl bi düzen nasıl bi forum ya böööğhh sadece 5 dakika dayanabildimkafamçokkarıştı
Gözünü seveyim kk'nın yaa baya baya alışmışım ben buraya:1hug:
Odun'um da iyi günlük ne yapsın gezdi tozdu geldi,sinirimi bozuyo:umursamaz:
Ama hemen yumuşuyorum ya hiç süründüremiyorum böyle durumlarda
Kınıyorum kendimi günlük

Şizoya bağlıcam yakındır günlük

baş ağrılarım artık hayatımı felç etmeye başladı. pazartesi nörolojiye gideceğim.

bikaç gündür de gözlerimde batma var. geçmezse onun için de bi doktor faslı beni bekler

ama psikolojim çok da sağlıklı sayılmaz.

bugün gezdik gezdik gezdik...

eve geldik çok yorulmuşum yürümektenn bi sürü kola içtim durdumm

bide bayram ziyaretleri falan filan ama ben ecde değildim kimler geldi gitti bilmiyorum ben gezdimm gezdim gezdim sadece..alışveriş yaptım işte böylee

:)))

gezerken de bişi bulamadık kotona girdikk..bide baktım tam bana göre bişi karşımda duruyo 45 liradan da 15 e düşmüş hiç kaçırmadım aldım tabi :))

çok güzel bi bayram daha geride kaldı..gelecek günlerimiz de inş.çok güzel olur günlükk

sevgili günlük...herkes için sevdiği özeldir biliyorum...ama o benim tarafımdan sevilmeyi haketmiyor...ona dönmemi istiyor...yaptıklarını unutuyor...nasıl dönerim ona ben günlük...çok fazla özledim onu..çok...ama nasıl dönerim...aynı şeylerin tekrar yaşanma olasılığı çok yüksek...ona egoları yüzünden dönmemi istiyorsa...döndüğümde işte bak nasıl döndün gibi şeyler duyarsam...nasıl katlanırım buna...hiç bir zaman bana öyle söylemedi aslında... ama bu duyarsam ne yaparım...
2 ay oldu...onu hayatımdan çıkarmaya çalışıyorum...yeni kişilerden etkilenmeye çalışıyorum... ama başaramıyorum...onu unuttuğuma hayret ederken bir de bakıyorumki aslında unutamamışım...ne yapacağım ben ya...

tam aklım kayıyorken elimden kaydı :)

gene bir sürü soru işaretiyle başbaşa kaldım. biri bitmeden diğeri başladı denilebilir.. ooff ooff.. ümidim vardı son ana kadar ama tamamen kaybettim ve başka yola rotamı cevirdim. mecbur kaldım denilebilir. :)

umarım hatasız acısız atlatıcam bunuda.. allahın izniyle...

Slm günlükcan...
Bayram gelmiş, geçmiş neyime....
Etraftaki bayram telaşını görmesem hiç aklıma bile gelmez bayramın geldiği...
Ben 10 yıl öncesine gitmek istiyorum be günlük, bayramlarım o zaman bayramdı benim, en azından kalbimde yaram yoktu, en azından sevdiklerim yanımdaydı (
Şimdimi? koskoca bir boşluk hakim hayatımda, bazen içine düşüp kaybolmak istiyorum ama ona bile izin yok...

off günlük çok yoruldum misafir misafir canım çıktı valla...ama iyi kide var şu bayramlar yoksa işten güçten tüm aile bir araya gelipte nasıl görüşcez demiyerimseniben

Günnüş;
Dün gece aşkımla tartıştık kuaföre gitmek istemem suç oldu.Pis kıskanç ne olcek.Dünde kuzenim geldiği için onunla ilgilenmemişim hiç aramamışım falan filan offff yaa çok kıskanççç boğuyoo beni ama.
Bugün de alışvriş yaptık.Bana doğum günü hediyesi baktık çünkü kendisi alamıyoo malesef neyse bişi beğenemedim outletlerde.Haftaya bakıcez artık:hulya: Aslında Batikte bir ebise beğendim ama neyse ayrıca 4 yıldır ilk defa aşkımın elini öptüm bayramda tabisi bayram harçlığımıda aldımsempatiksalakcinni
Ayaklarım çok acıyo yaa birde bugün topuklu giymiştim offff anam offff sızım sızım sızlıyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…