Popüler Konu Sevgili günlük...

ay gunluk ıkıncı gun
gece saat dörde kadar başım ağrıdı bır tam gün boyunca
kıvrandım durdum aslında şu an uyumak istiyorummm

nerden baslasam ki...
dünya üstüme geliyor sanki..bikmisim artik sahte sahte gülümsemelerden...oyunlardan...
diyorum kir kabugunu,söyle icinden gecenleri birer birer,bagir cagir,tükür yüzlerine,cek kapiyi cik...
sonrasinda ne olursa olsun artik..düsünme...yeter icine attiklarin,sustuklarin,söylemediklerin...
kopar tüm baglari bitsin gitsin...
ama yapamiyorum...dilimin ucuna geliyor söyleyemiyorum...
cinneti icimde yasarken disima tasiramiyorum bi türlü...
öyle yorgunum ki...
ama en cok üzüldügüm sey,akittigim her damla gözyasimda oglumun hakkininda oldugu..bile bile onuda üzmek ne aci verici bi duygu...özür dilerim oglum...
keske seninle gidebilseydik bu lanet ortamdan,huzur icinde yasasaydik herkesten uzak..

sevgili günlük..

üniversiteyi kazaandımm ama kazanan ben değilmişim gibi... mutlu olmam gerekirken üzlüyorum... istediğim birşeydi oldu neden böyle üzlüyorum anlamıyorum... hala eksik olan birşey ler var :KK43:ama neeeee

artık iyice ev kuşu oldum be günlük

bari dantel falan yapmayı öğreneyim çeyiz düzeyim falan

bi o eksik

bıktım beklemektensenağlama

Sıkıldım günlük, hemde çok :KK43: ne yapacak bişeyim ne söyleyecek sözüm kaldı.Hayatıma insanları kabul etmekten sıkıldım onların önce arkdaşımmış gibi yapıpı sonra sanki hiç bir şey paylaşmamışız gibi yabancılaşmasından sıkıldım.Diyorum içinde tutma bağır çağır söle..Denedim söylemeyide ama lafı ağzıma tıkıp bide yaptıklarının üstüne çıkıyorlar.Kaçıp gitsem sanki düzelcek mi hayır bende sahte gülümsemelerle oyunun içindeyim.Keşke herşey eskisi gibi olsa diyorum samimi içten dürüst..Erkekler ne kadar dengesizler bide bize diyorlar karmaşıksınız diye.Ya bi adam gibi adam olun korkak olmayın bi cesaret edin ya kaçamak duruşlardan var yok oluşlardan bıktım.Zaten sanmaki hayatımda biri var yok ama normal erkek olan arkadaşlarım bile böyle..ANlamıyorum hiçbirini..Neden sözlerinin arkasında duramıyorlar.Madem duramayacaklar neden konuşuyorlar madem yapamayacaksınız susun bareee :eek:lmaz:

gunlukcum sevgılıme kızgınım
kardesı ıle bırlıkte dun aksamdan berı
ve bugun bızım ıcın onemlı bır gun
ve hıc adını bıle anmıyor
aylarca gorusmezler benım ınadıma bugun gorusesı tuttu gıcıkların
aman uyuzun tekı ıkısı de
aynı bırbırlerıne benzıyorlar

sevgili günlük,
hem tekrar hamile kalmak istiyorum hem de istemiyorum.nasıl birşey bu? sanki kendi kendine oluverse,korunurken yani daha iyi olucak.o zaman çok sevinicem.yoksa bu gidişle cesaret edemiycem ben.aşkım zaten istemiyo,tek çocuklu ailelerden mi olucaz biz de yoksa ? :emir_bebek:

bayramın 2. günü ve sanki bayram değil gibi

artık hiç tadı yok bayramların

bunaldım iyice bitseydi de gitseydim artık
:çok üzgünüm:

gunlukcum sanırım bunu bırtek sana soyleyebılırım
ben hayatımın askı gozumun nuru dıyebılecegım bırıyle beraber degılım sanırım
hıc ıcımden gelmıyor
oylesıne sevdıgım bırı gıbı sankı9

Eğer beraber yaşayamıyorsak, beraber ölelim. mafoldumben mafoldumben mafoldumben

Benim bittiğim an, işte bu andır günlük. mafoldumben
Dün gece izledim.

Allegriacım sağolsun. O olmasa nasıl haberim olacaktı ki bu diziden.

Büyük bir sabırsızlıkla 2. bölümü bekliyorum.
Akşam izlerim onu da.

Adam da nasıl yakışıklı, nasılll... Rüya gibi maşallah. boshayallersmile :nazar:
Eskiyi unutturdu, vallahi de billahi de. :lepi:

Hmmm... 5 civarı da ailecenek dışarı çıkıyoruz bugün.
Bir daha ailece çıkabileceğimizi de sanmıyorum bugünden sonra.
Hala monoton ve sıkıcı taraflarındayız zamanın...
Bayram da bir bitsin de , hareket ve bereket o zaman başlayacak.

Görüşmek üzere. Muck muck.:nazar:

Offf günlükkk şaka olmalı bu yaaa... senağlama
Bir çift gördüm, ki o çiftte erkek olan şahıs benim çok hoş bulduğum bir insandır, bu kadar mı kötü olur yaa... Yani yakışmışlar aslında sanki ama öyle bir çocuk Allah affetsin de nasıl o kadar çirkin bir kızla beraber olur. Nasıl??? senağlama senağlama
Çirkin demeyeyim de hiç güzel olmayan diyeyim, arada fark var. senağlama

Ühüüüüü... senağlama

Ben de istiyorum ama ben de, ben de... mafoldumben mafoldumben mafoldumben

Bak sana 6 aydır yazıyorum, hep bu isteğimden yılmadan, bıkmadan, usanmadan sözediyorum.
Ama yok, yok, yok... mafoldumben

Neyse ben gidip hazırlanayım. senağlama

sana dün yazdım günlük ülkemden uzaktayım yalnızım diye ama eşim var diye hafta bası plan yaptık bugun ve hafta sonu için ama bugunkü gerçeklesmedi bi bayram günü evde oturuyoz o oturmus tv izlio bense pc basında negüzel bi romantizim ve biz yeni evliyiz bilmiyorum bilmiyorum iyiye gitmiyor ben böle düşünüyorum odun gibi yasıyoruz

Konusacak, dertlesecek birilerini ariyorum. Icimdekileri birine anlatmam gerek. Birileri beni dinlesin anlasin istiyorum...

Patlamaya hazir bir bomba gibiyim. Kendimi cok kötü ve caresiz hissediyorum...

Yok iste yok kimsecikler yokmafoldumbenmafoldumben

Yalan söylemeyim gelıp yazmışlıgım yok sana...
Ama bu bundan sonra da yazmayacagım anlamına gelmıyor degıl mı?
Bugun bayram...
Ne kalbım yanımda, ne de doyasıya yasayabılıyorum bugunu mafoldumben
İşteyim...
Sevdicegimden uzakta... :gitme:
Ama şükür yıne de Rabbım sağlık versın değil mi...
Allah'ım berabaer bayrama uyanacagımız gunlerı de gostersın ınsallah :Saruboceq:

günlükçüm çok tuhaf hissediyorum kendimi
öylece bişeyleri bekliyorum.günler boş geçiyor..
dün müstakbel kaynanam,kaynım, eltim beni aradı konuştuk
beni mutlu ettiler.
çok iyiler bence.inşallah ilerde de değişmez..
hımm önce babamın beni vermesi gerekiyodu dii mi =)
versin o da artık yaw razı olsun gitsin nolck
evde hergün bu konuyu konuşmadığımız için bi gelişme yok bekliyoruz hala
ztn şehir dışındalar şu an.gelince belli olck sanırımm..
bi yandan da işi bekliyorum vekaleten öğretmenliğim hangi okula çıkacak diye..
ve bu benim çalıştığım ilk yıl olacak..
düşününce çok heyecanlı, stresli geliyor..
umarım altından kalkabilirim günlüğüm..
artık yeni bir cicikiz var..o kız çalışan ve sözlenmiş bi kız olsun artık :Saruboceq:
bu aradaa günlüğümü tüm okuyan arkadaşlarımın da bayramını kutluyorum..

Birlikte çok güzel 3 gün geçirdik.
Sımsıkı sarılıp uyumak sabah kalktığında ilk onu görmek..
Çok özlemişim onu ve ne yazık ki zaman onun yanında çok çabuk geçti..
Şimdiden özledim.

Günnüş;
Bu sabah ablamın aramasına uyandım.Sonra kapı çaldı bi baktım kuzen.Bizim burda askerlik yapıyo çarşı iznine çıkmış .Biz yarın bekliyorduk.Sevgilimlede görüşemedim ayrıca bugün çok gelen giden oldu.Yaptığım tatlıda çok beğenildi hekes tarafından.
Herkes ne kadar zayıflamışsın diyo 12 kg verdim istem dışı.Ünv 1. sınfta giydiğim pantolonu giyebiliyorum aklinialirimsmile
Yarın aşkımla görüşücez ama ne giyeceğime karar veremiyorum klasik bir etek yada elbise mi giysem çok resmi olur muyum acaba yaa.fisfisfis Bana yardımcı olsana günnüş yaa:nazar:
Neyse datlummm ben kaçar.Türk Malının tekrarını izleyecem eminim gülmek iyi gelecek bana:icecream:

ayy gunler akıp gıdıo gunluk bee raamazann geldı gıttı bayramda bıttıı..
bebeıme kavusömaya az kaldı hayırlısıylaaa..
heycnlıyım..

bı kac gun ıcınde bebeımın besıgını kurucazz..
bugun mutluyum yanııı hamd olsunn

X