Popüler Konu Sevgili günlük...

Slm günnüş nasılsın
bugün orucumuzun son günüboshayallersmile
Nasıl hızlı geçti dimi onbir ayın sultanı bereket ayımız
Yarın bayram Ailemin yanında olmak isterdimmafoldumben
Babamla konuşurken dün çok üzüldüm sizde gelemiyormuşsunuz sizi bekliyorduk bayramda dediboshayallersmile
En azından bayramdan sonra çok uzatmayın dedi
İnşallahhhhhh

Taksimi nasıl özlemişim geçen gece baya bir dolaşıp eğlendik
Yeni bir dondurmacı açılmış istiklal de:icecream::icecream:
Yok böyle birşey ben kadar külaha dondurma koyuyorlar gerçek top kadar büyük hemde:roflol: elmalı tarçınlı yedim çok güzeldiiiiiiiiiiiiiiii:icecream:
Sakaryadan arkadaşlarımız gelmiş bizim çok akraba yok istanbulda çok şükürrrrr:1closedeyes:
Bi kociğin dayısı var ona gideriz sonra arkadaşlarımızla takılırız bütün bayram
Kociğin işi olmasaydı kısa bi tatile kaçalım İstanbul çevresine diyecektim ama mafoldumbenmafoldumben

Neyse kısmet bakalım artıkaklinialirimsmile
Neyse kaçtım ben daha erişte yapıcam akşamacokacimcoookcokacimcoook

Günnüş;
Bugün canım çıktı yaa temizlikten dolayı.Kaç gündürde yatılı misafirlerimiz vardı.
Neyseki bitti.Şimdide bayram için tatlı yapıcam.İnş güzel olur eyvahedigeldismile
Bayramı ilk defa ablamsız geçireceğim.Son olarak Kurban Bayramı kaldı.Abliş evlenecek.
Dört gözle ablamın evlenmesini bekleyen ben 1 haftalığına tatile gittiğinde bile hergün ağladım.Özledim ablamı yaamafoldumben
Neyse ben kaçıyım şekerim opuyorumnanaktan

Herkeslerin bayrami kutlu olsun simdiden günlükcümmopuyorumnanaktan

Off yarın bayram ama ben çok gergin ve sinirliyim.Canım hiçbirşey yapmak istemiyor.Ağlıyorum bol bol.Yarın nasıl iyi olacam ben yaa..:1no2:

gunlukkk
gıremıorduk ıkı gundur dogru duzgun sıteyeee
nasılsın
ben dun cokkkkk calıstım aksam geldım uyudummmm
bugunde aslında mudurun gazabı ıle se gıtmek zorunda kaldım
erken cıktım arkamdan tekrar ıs cıktı
ınsallah sorun olmaz
sonra sevgılımle gorustum
hıc ustune gıtmedım
oda benım ustume gelmedı
Allah ona bır duygu fırtınası versın
benım cektıklerımı yasaması ıcın
ama benım ıcın yasasın
benım yuzumden acı ceksın
emınım oda benden ıcın acı cekıyorum dıye dusunuyordur

Merhaba günlükcan ben geldim bikaç günlük aradan sonra
Ramazanı da bitirdik ve benim de reglim bitti çok şükür bu bayram regl değilim(genelde bütün bayramlar regl olurdum da)
Yarın erkenden köye gidiyoruz dedemlerin yanına bütün gün de orda oluruz.
Çok kalamıycim saçımı düzleştirecem daha çok işim var Öncelikle senin ve tüm kk'nın bayramını kutlarım.opuyorumnanaktan

Ayrılan ayrılana...
Evlenme aşamasındaki bir akrabamız düğün hazırlıkları tamamlanmak üzereyken 'Ben o kızla beraber olmak istemiyorum. Evlenmem.'demiş. Bir diğeri de 8 yıllık evliliğini bitirdi, ben bu kadına ısınamıyorum diyerekten... E be gerizekalı dangalaklar ... Şimdi mi aklınıza geldi ayrılmak... Evli olanın bir de çocuğu var.Anlamak mümkün mü insanoğlunu günlük?

Ev temizliğimiz de bitti bu arada. Benim tek düşündüğüm okulum. Bayram temizliği bahane...
Notlarımı toparlayıp, dosyalara yerleştirdim. Daha bakamadığım kağıtlar da var. İyi oldu işte...

Hadi bayy...

günlükcan ne kadar mutsuzuzmafoldumben
bugün alışverişe çıktımm..herkes takmış koluna eşini geziyolar bense yalnızım..
ona kavuşmam için daha 223 gün var :2:
bayramda yalnız olucak çok üzülüyo teselli etmmeye çalışıyorum ama faydası yok..
herkes ailesiyle olurken ben burda nöbet tutucam diyo:gitme:
çok özledimmm onu çook..
neyse iyi olsunda allaahh beterinden korusunn..sayılıı gün sonuçta oda biter..

selam günlükcük

hadi bayram özel makyaj arayalım. bakalım neler bulacağız:)

günnüş seni unuttum sanma
bak sana çikolatada getirdim
seni ziyarete gelenlere ikram et olurmu

İyiki doğdum günlükk :sm_cool:
Ne güzel değil mi
Bayramın 1.günü ve doğum günüm :dance:

gunluk bayram programı bızı beklıyıııı
ılk gun bır ıkı yere gıdılecek işte:S
aman kucuk degılımkı artık gez gez bıtmıyorrr

faceden kahve falıma baktırdım neşem yerine geldi valla

Eveet, sevgili yavrucuğum fincanında 3 tane şekil görüyorum:
Bir tane ALEV var. Demek ki, Büyük bir aşka tutulacaksınız, sakın ola ki onu kaybetmeyin. :lepi:

Bir tane KALKAN var. Demek ki, düşündüğünüz kişi sizi çok seviyor, ona güvenmelisiniz. hihoyyyt

Bir tane SİNEK var. Demek ki, Çevrenizde sizi çekemeyenler var, dikkat. Ne demişleer... Fala inanma, falsız da kalma :))

Bugun bayram :) ben ise ülkemden uzaktayım hiç bir bayram bu kadar zor geçmemişti ailem yanımda değil..eşim yanımda çok şükür ama oda bugun calısıyor ben ise evde oturuyorum sadece yapabildiğim herkesi aramak...herkes birilerine gidiyor sarılıyor gülüyorlar ben ise yalnız evde oturuyorum.bu bayram zor oldu.eger bugun bayramsa tabii ülkemi istanbulu cok özledim burdayız iyi bir gelecek için bazı seylere katlanıyorsun kimseye itiraf edemiyorum özlediğimi agladıgımı bir tek sana yazıyorum günlük senağlamasenağlamasenağlamasenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…