Popüler Konu Sevgili günlük...

İyi bayramlar günnüşşşş
Güzel bir bayram sabahında balkonumuzda geç kahvaltının tdını çıkardık kocikle beraber
İşte bizim bayramımız da böyle
Beraber hazırladık kahvaltıyı hiç hissetmediğim kadar bayram sevinci yaşıyorum
Bende hiç ama hiç yok böyle planlamamıştık
Abimler izmire gitmiş Babamla konuştum annemle konuştum şimdi onlarda yalnız geçiriyor bu bayramboshayallersmile
Bugün eşimin anneannesini mezarından başlarız ziyarete sonra gidilecek birkaç yer var çok değil

Kociğin çalışma odasının şeklini değiştirdik gece böyle daha ferah oldu
Ama çok iş çıktı kaydirigubbakcemile3
Neyse evdeyiz zaten uğraş lazımdı bizede:hulya:
Bende takılarımı düzenliyim dedim yani bir düzen oluşturmaya çalışıyorum kullanmadıklarımı abim öğrencilerine versin diye ayırıyorum aslında zevkli iş aklinialirimsmile

Neyse güünş ben kaçar Hadi iyi bayramlarrrrrropuyorumnanaktan

Günnüş;
Bu bayramı sadece annemle geçiriyorum.
Bayramlar artık bana sıradan gün gibi geliyo.
Bu sabah erkenden kalktım hemen gidip annemin elini öptüm.Bayram harçlığımı önce aldım harcadım bilekaydirigubbakcemile3
Offfff yaaa sıkıldımmm günnüş.Yarın olsunboshayallersmile aşkımı görücem aklinialirimsmile

bayramın ilk günü..

erkenden kalkıp sarılmalar kucaklaşmalar öpüşmelerr :))

sora sabah kahvaltısını akrabalarımızla yaptıkk..

tatlı çikolata vs.. :)

şimdi evdeyiz ..bakalım kimler ne zaman teşrif edicek neler olucak

ersincim de yanımda olsaydı şimdi.neyse inşallah birlikte nice nice bayramlarda yanyana olucaz.allah sağlık huzur versin hepsi olur.. :)))))

mutluyum huzurluyumm

öfff çok sıkıcı bi gün,hiç bayrammış gibi değil.Hah sanki daha önceleri öylemiydi?yoo.Her sene aynı şeyler. Yapılacak hiçbişey yok. Ediyle büdü evde vazkit geçiriyoruz,işte akşamda anneme gideriz ve bayram bizim için biter

sevgili günlük...
onu özlüyorum...zor tutuyorum kendimi dönmemek için ama artık geri dönüş yok... artık eski güzel günler sona erdi... geçen sene bu dönmelerde tanışmıştık... ama artık herşey bitti... sağlık olsun...

(hoşçakal (....) en güzel günler senin olsun bir zamanlar sevdiğim...)

Yok günnüş yok, sandığım gibi sönük değildi bugün. :)
Gerçi daha günün bitmesine çok var.
Sevdiklerimizle telefonda konuşmak, mesajlaşmak iyi geldi bana. :)
Bir komşumuz da ziyaretimize geldi bu arada. Tamamıyla yalnız değiliz demek ki.
Babaannecim doktora gitmiş geçen gün, 'Doktor senin gibi ince bir kızdı.' diyor. :KK1:
Valla nereye el atsan kemik tutarsın. İyice eridim ayol. kaydirigubbakcemile3
Zaten kuş kadar yiyordum Ramazan ile beraber daha da az yer oldum.
Çooookkk memnunum şu an halimden. Kadın dediğin zayıf olmalı.
Aynı zamanda da dişi olabilmeli tabi...
Meme yok, popo yok cinsinden de olmasın. :KK1:

Eski sevgilime de bayram mesajı attım. Komik ve resmi bir mesaj oldu.
Son konuşmaları beni şoke etmişti, bi 40 gün haber alamasın benden diyordum ama
boşver dedim. Atayım bir mesaj, nolcak sanki. Arayı soğutmayayım da İstanbul'a gittiğimde görüşelim. Benim neler düşündüğümü biliyor ne de olsa. Hem kendisi de bana olan aşkını saklamakta usta yanımdayken. Bu sebeple bir problem görmüyorum yanında olmakla. :)) Yalnız daha mesajıma cevap gelmedi. O da ayrı mesele. :bbo:

Yau öyle bir duruma geldim ki bana yalvaran ama hareketleri nedeniyle soğuduğum çocuğa bile mesaj atasım geldi bir an. Hatta şimdi bile atasım var da çok gereksiz bir durum olacağından atmayacağım tabi ki de. :KK1:

Görüşürüz tatlışş. opuyorumnanaktan

merhaba günlükümm...

herkese iyi bayramlar...bugün epey yoğun bir gündü... amcamlar, teyzemler, dayı kızı, amca çocukları eşleriylesempatiksalakcinni yemek kur kaldır tatlı çıkar kahve yap...bulaşık makinası bile yetişemedi bizim misafirlere birde bulaşık yıka... anlıycağın epey yoruldukk.. yarın içinde teyze çocukları bugünden rezervasyon yaptılar bizesempatiksalakcinni yarın geliyorlar.. sabah erkenden kalkar gireriz mutfağa... son bir haftada açtığımız böreğin haddi hesabı yok he.. ablama diyorum kendimi gözlemeci kadınlar gibi hissediyorum sofra başından kalkamadık börek aç mantı aç :hulya:ama değdi günlüğüm bir güzel ağırladık misafirlerimizi...şimdi sakin ev bakalım ne zaman çalacak kapımız.. daha bir sürü akraba var çünkü beklediğimiz.. anne tarafından baba tarafından toplam 68 kuzeniz sen düşün artık günlük..teyzeydi halaydı hepsinde beşer altışar çocuk.. en az kardeş olan biziz 3 tanecikbilmiyorumkismile ve bunların çoğuda evli mutlu çocuklukaydirigubbakcemile3 o yüzden bayramlar bol misafirli ve biraz yorucu geçiyor bizim için...olumunekankayizsmile cumartesi günü şileye gidiyoruz sanırım halamlara.. böğürtlen yeriz azcık bahçeye dadanırızguclubacismile gidelimde miss gibi köy havası alalım...

gunluk cok yoruldum
sevgılımde pek bır kalas zaten bugun
bu saate kadar konusmamıstım ıyıkı konusmamısım

slmm gunlukkk

herkesınn bayramı mubarekk olsunnn

cocukken bayramlar daha guseldı yada kucuk oldugumuz ııcınn sorunumuz yoktuu...allah herkese mutlulukk wersınnn su mubarek gunun hatrınaaa

AMİNNN

selam günnüğümüz..
anam bugün bayram ben de memlekete gitmedim
bugün de bayram değilmiş gibi davrandık eşimle eşim namaza gitti geldi az durup tekrar uyuduk
bayramlaşmadık geç kahvaltı ettik
sonra da bu saate kadar temizlik yaptık
cam kapı balkon sil süpür banyo tuvalet perdeler vs..öldük öldük..
anlayacağın millet bayram yaptı biz de temizlik bayramı..:KK1:

Oof Günlük of..
Aşkımsız geçen bir bayram günündeyim :gitme:
Öyle mutsuzum ki dokunsalar ağlarım şu an.
"O" taa Şırnakta ve ben ona birşey olacak diye öyle korkuyorumki. ilk kez böyle yoğun bi korku kapladı içimi. Dayanamıyorum buna. Şu günler geçse ve sağ salim aşkım gelse artık mafoldumben

Yaklaşık 8 buçuk saattir attığım mesaja cevap gelmedi.
Umarım bir nedeni vardır.
Eğer yoksa 40 gün benden haber alamazsa ne olayım... kötükedihüso
İşte buraya da yazıyorum. Hayatta ne bir mesaj ne de başka bir iletişim kurma
durumu olmayacak.
Neysee... :1closedeyes:

Dayım ve yengem de geldiler akşam. Yemekler yenildi, şimdi tatlı ve çay faslındalar.
Benim hiçbir şeye halim yok şu anda. Keyfim de yok, konuşasım da...

I'm sorry i love you dizisini indiriyorum. İlk bölüm indi.
Onu izlerim herhalde yarım saat sonra falan.

Yazasım gelmiyor.

Hadi görüşürüz. :nazar:

günlük yetti artık çok özledim sevgilimi bayram da girdi araya çok yoğunlar telefonda bile görüşemioruz doqru düzgünüffff bunaldım artık gerçekten.içimi sıkıntı basıo.şu bayram da geçsim biran önce gitmem gerek çok sıkıldım çok:a015:

Sevgili günlük:) ömrümüzden bir ramazan daha eksildi göz açıp kapayana dek uçup gitti idrak bile edemeden...bu bayramda her zamanki gibi çok kalabalıktı evimiz bayram yemeği bizde yenir gırgır şamata:) eve giren çıkan belli değil kapının önü araba dolu her oda tıklım tıklım çocuklar cıvıl cıvıl rengarenk:)ellerinde balonlar mantar tabancalar..limon kolonyasi ve ikram edilen kahvenin kokusu bana hep bayramları anımsatır...bi de küçükken ellerimize arefen sürülen kinanin kokusu...nerde o eski bayramlar azizim dedirtip, zevk vermesede eski bayramlar gibi Rabbimizin bi hediyesi sanki bizler için:) hep beraber olup gülüp eğlendiğimiz nadir günlerden...Ahirette gerçek bayramı yaşama duasıyla.hayırlı geceler günlük

mutlu şeker bayramları günlük...

bugün kocacığımla uyandık bayram duşumuu alıp tertemi olup bayramlıklarımızı giydik:) sonra birbirimizin elini öptük:) bayramlaştık:)
köpüşlerimile bayramlaştık,anneme gittik , babaanneme gittik,kayınvalideme gittik ve kocacım beni anneme bırakıp işe gitti. akşam oldu eve geldim evde işlerim vardı kayınvalidem ve annem geldi işlerime yardım ettiler:) kahve içtik fal salladık:) onlar evine gitti.. ben kocamı bekliyorum:)aklinialirimsmile
içimde kelebekler uçuyor günlük...bayanssulusmile
nedendir bilmiyorum ama bugün de kocamı soran herkese kocamın süper bişiyy olduğundan bahsettim adama naar değicek diye korkuyorum. onu çok seviyorum. keşke onu bütün bütün içime soksam kimseler görmese o da yorulmasa:) o da beni çok seviyoo biliyorum günlük:) opuyorumnanaktan
iyi ki evlenmişim ohhh beee oh ohh zemuszemus
bugün ilk defa bayram trafiğinde araba sürdüm çok kötü kullandım kocamı ürküttüm :)

neyse iyi gecdler günlükk. kocacığım gelicek daha köpüşler wc için gezmeye çıkacaklar.. sonra uyuycaaaazz :kahve:

günnük gel la öpçem seniŞeniz
bayramın mübarek olsunnn :harçlık versene la:
özlemişim nan...önce sen arızalandın sonra bayram girdi araya böyle oldu...ne var ne yok nassınn valla ben iyiyim çok şükür
sabahın bu güzide saatinde burda olmamdan, bugün çalıştığımı anlamışsındır heraldee:1ninca: neyse artık büyük ihtimal öğle saatlerinde çıkar giderim hem daha iyi gıı fazla mesai ödüyolar
heheey yarın da maça gidecez inşallah bi de bol bol gezecez...sonra herkes tatilden dönüp iş başı yaprkene, ben tatilde olacaaam zuhahahazemuszemus
neyse bebişim şimdilik benden bu kadar görüşürüzzz

Sevgili Gunluk,
Bugun Ankara'da hava super, icimde ise hos bir heyecan var ... artik eski "ben" oldum yine :dance:
Hepimizin, hepinizin gunu sevdiklerimizle beraber, cok guzel gecer insallah..
a.s.

Kacmak istiyorum buralardan, kaybolmak...

Hayatimda hicbir zaman bu kadar caresiz olmamistim. Ailemden, sözlümden, isimden, arkadaslarimdan, etrafimdakilerden s1k1ldim, biktirdilar bezdirdiler beni. mafoldumben

Üzerime gelinmesinden, üzerimdeki baskidan, herkeze laf anlatmaktan, iki arada bir derede kalmaktan s1k1ldim artik. Hicbirini görmek, duymak dahi istemiyorum. Rahat biraksinlar artik beni günlükcüm. Niye beni düsünen kimse yok, niye bu kiz kendinini nasil hissediyordur diye düsünen benim icin endiselenen yok, herkez kendi derdinede...

Yok artik istemiyorum hic birinini. Ben bunlari yasamak zorundamiyim ya..mafoldumben

Evet farkindayim ki ben bir yol ayrimina ulastim sonunda hayatimla ilgili en zor en önemli en aci veren karari vermek zorundayim. Önümde iki secenek var hangi yolu secersem seceyim biliyorum cok canim yanacak cok aglayacagim hayatim bastan sonra kaybolacak ve en önemlisi her iki haldede birilerini kaybedecegim.

NIye hep kaybeden taraf ben oluyorum..mafoldumben

Bazen diyorum acaba 3 secenegi mi secsem, gitsem mi buralardan, hepsinin hayatindan. KImseye inancim ve güvenim kalmadi. Hayatimdaki tanidigim hicbir kimseye...

Beni düsünen bir allahin kulu yok su dünyada...mafoldumben

X