Popüler Konu Sevgili günlük...

Achhh günlükcüm bugün kendimi cok yalniz hissetim hemde tüm gün...onu cok özledim ve cok ihtiyacim var ona...offff zaman zaman cok canimi yakiyo ondan uzakta olmak:KK43:

Günnüş ;
Sana uğramayalı bayağı oldu daha doğrusu K.K'ya da uğrayamadım.
Artık sık sık uğrarım sana......
Kendine cici bak opuyorumnanaktan

"Tv bence cok egitici bir bulus;ne zaman biri televizyonu acsa,derhal yan odaya gecip kitap okuyorum. G.Marx"

nasil ama, super degil mi???
aklinialirimsmile

Günlüüüük? nabersin bakayim? Evet yarın yarım gün iş olacağına göre toplantı sonrası birkaç görüşme yapayım ve sevdiklerime telefon açıp sms atayım,hepsini arayamam çok gelir fatura:KK70::KK70:

Bayramda iki ziyareti unutma sakın:1- Dayım 2- Serap söz verdin gitmezsen ayıp olur ,kocaman kızsın artık sözlerini tutman lazım :p

nedir bu bendeki umutsuzluk be günlük.
neden şu koca dünyaya sığamıorum....

dün aşkımlarda iftardaydım:) ımmmmmmmm annem nefis şeyler yaptı ellerine sağlık. sonra aşkımla cıktık parka gittik. orda türküler söylüyorlardı '''ramazan güle güle''' die bizde çimenlere oturduk hem dinledik hem sohbet ettik çok güzeldiii yarında bayram inşallah rahat geçiririz bakalım kaç kişi gelicek bize sayıcam. çünkü ananem ameliyat olduğu günden beri bizde kalıyor. küçükler torunlar evlatlar kardeşler dersek baya 50 yi geçer eminim. şimdiden tüüüm kk ' ya hayırlı bayramlar diliyorum

Günlüküm bu sene regl 2 defa yakaladı beni :KK1:
Dün orucumu bozmak zorunda kaldım regl yüzünden... :1no2:
Babam da sabah soruyo oruç musun diye evet dedim, sonradan yemek yediğimi gördü.
Sen bana neden yalan söylüyosun diyor.
Diyemedim ki baba şey regl...
akannehir
Elim kesildi bozdum orucumu dedim, bön bön yüzüme baktı önce babuşkam sonra gitti...
:KK1:
Yarın belki Saroz'a gidebiliriz günnüş yerimseniben
2,5 gün tatil yapcam :lepi:
Çok mutluyum opuyorumnanaktan
Şimdiden herkese HAYIRLI BAYRAMLAR dilerim a.s. a.s. a.s.

Korkuyorum, dökünsan aglarim bugün....

Sanirim doktora gitmekte cok bile gec kaldim. Belkide söyleyeceklerinden korktugum icin bu kadar kaciyorumdur gitmekten, kötü seyler duymak istemiyorum ellim ayagim titriyor...

Bir yildir cekmekte oldugum su mide yanmalari, kramplari iyice arti oldugumdan en kötü durumdayim simdi. Sahurda bir dilim ekmek yedikten sorna öyle tikandim ki midem naisl yanmaya basladi anlatamam bu yaralar bu midemdeki iltihap iyiden iyiye azdi. Kansere mide kanamasina kadar gidiyormus bile...rabbim sen büyüksün yarrabim ne olur iyi sonuclar ciksin..

Günlük yarın bayram neşe doluyor insan hihoyyyt
Şimdiden herkese güzel, neşeli ve hayırlı bayramlar...

İznimi aldım Günlük :lepi: :lepi: :lepi:
Pazar günü aşkıma gidiyorummmmmmmm alkisalkisalkis hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

Ula var ya, :nazar: okurken hiç bir şey için izin almayan April, mezun olup nişanlanınca izin almaya çalışır oldu ya hayat tersine mi işliyor ne?benneyaptımki fisfisfis

Elbette izin vermeme gibi bir durum olamaz zaten. :nazar: Yani, 'izin vermiyoruz, gidemezsin' :eek:lmaz: gibi bir şey olmaz da, :1closedeyes: işte hem onların gönlü olsun, hem benim içim rahat olsun diye...:içelim:

Ama eğer babamlara eser de, 'izin vermiyoruz' gibi bir yanılgıya düşerlerse de -tatlicadiarzu-, benim her halükarda gideceğimi çok iyi bilirler.:nazar: Ben sadece onların da fikrine önem verdiğimi belli etmeye çalışıyorum...a.s
Sonuçta şu son 15 aydır 24 saat beraberdik. Eskisinden daha çok vakit geçirme fırsatımız oldu. Eh ben de sürekli ev kızı modundaydım. :roflol: Ama sanmasınlar ki, ruhum da ev kızı oldu yasakkelime :roflol:

Hala durup dururken Yeni Zelanda'ya gidebilecek potansiyelim var yani. sempatiksalakcinni :lepi:

Tabii bu sefer nişanlımla beraber ahahhahaha :roflol: :roflol:
İzin mercii kendisi oldu sanırım.:1ninca: eyvahedigeldismile sempatiksalakcinni

Aman, neyse. Bir şekilde, kimsenin kalbi kırılmadan, ben gidiyorum yine...:eek:
Bu sefer 1 aydan kısa süreli kalırım sanıyorum.
Zaten yavaş yavaş bir şeyler şekillenmeye başlayacak...alkisalkisalkis

Bugün bayram arifesindeyken; evlilik arifesinde olan tüm hemcinslerime buradan kolaylık ve şans diliyorum...:Saruboceq: olumunekankayizsmile Herşey dilediğimiz gibi olsun...

Bu arada, Bulgaristan'dan akrabamız geldi.hihoyyyt Nasıl tatlı bir insan olamaz böyle bir şey.
Sinirleri alınmış kadıncağızın sanki. :roflol: Bir de süper tatlı konuşuyor! boshayallersmile Memleketlilerimi her türlü seviyorum ya...:lepi: Gideyim de az Rumeli TV izliyim ahahahhahhaa
:roflol: :roflol: sırnaşık şey

nbr günlükcan
çok zamandır yazmıyorum sana
zaten yazmakta içimden gelmiyolülülülülülü
neyseki bugün yarım gün
aşkım da kapıda bekliyor bayramlık almış bana kıyamam:asigim:
kot etek istiyordum aradım bulamadım kafama göre telde aradığında söylemiştim kot etek arıyorum diye o bulmuş bir tane süpriz yapcakmış banakaydirigubbakcemile3başka şeylerde aldım diyo bakalım görücez ne aldığınıkaydirigubbakcemile3
gerçi ben hemen bozuyorum süprüzleri dayanamıyor söylüyor oda:lepi:
akşamada seyahat var pembiş
bayramda burda olmayacağım
deniz güneş kum balıklar beni bekleyin..hihoyyythihoyyyt
hadi herbikesciklerin bayramı mübarek olsun pembiş...
özle beni tamam mı.....

kendimi terk edilmiş kedi yavrusu gibi hissediyorum günlük

çok sıkıldım ve çok yoruldum

gidip en iyisi dolma yapayım da hayatta olduğumun bi kanıtı olsun dünyada

Nerdeydin bakiim 2 gündür. :mymeka:
Bak bu yaptığın hiç hoşuma gitmedi söyleyeyim.

Geçen gün alışverişe çıktım. İşin kolay kısmını hallettim sayılır. Birkaç makyaj malzemesi; pudra, allık, gözaltı kapatıcısı, eyeliner, göz kalemi, dudak balmı aldım. Daha ruj kısmına el atamadım.

Okul alışverişi koca kız olmama rağmen dünyanın en güzel işlerinden benim için hala. :) Koca bir defter aldım. Tozpembe... :KK66: Bu okul yılım defterimin rengi gibi tozpembe, rüya gibi olsun inşallah. :Saruboceq: Bu ıncık cıncık meselesi rahat hallediliyor da kıyafet ve ayakkabı alışverişi şimdiden strese soktu beni. Çok mağaza gezip bana en yakışan, en baktıran modelleri seçmem gerekiyor. :jeyyar: Dikkat çekmeyi severim bilirsin. bayanssulusmile

Doğuştan gelen makyaj yapabilme kabiliyetimle, kendime en çok yakışan makyajı keşfettim.Gerçi her yıl bu konuda bir şeyler öğreniyorum ama bu kez en doğrusunu buldum. Gözlerimin, dudaklarımın varolan güzelliğini tam anlamıyla nasıl ortaya çıkarabilirim diye çok uğraştım. Sokakta da test edip onayladım. :KK1: Nasıl bakıyorlar suratıma bir görsen...Böyle hayran hayran... bayanssulusmile :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :kedi:
Annem defalarca bu tip durumlara şahitlik etmesine karşın şaşkınlığını gizleyemiyor hala insanları öyle görünce. :KK1:
Allah'ım bu güzel yüzlü kulunun bir de aşk eksiliğini giderse süper olacak. mafoldumben

Bu makyaj işi gerçekten yıllar boyu süren bir eğitim gibi. Tabi bu işi benim yaptığım kadar ciddiyetle ele alanlar için. Fotoğrafları nasıl inceliyorum bu konuda bir bilsen. Ve meyvelerini alıyorum bu emeğimin. Ama ben kimseciklere sırrımı varmem. Nasıl yaptığımı merak edenler oluyor da geçiştiriyorum öyle. sempatiksalakcinni Niye benim gibi görünebilme olasılığına yaklaştırayım ki onları, di mi ama cicim... bayanssulusmile Ben özelim, makyajım da bana özel. bayanssulusmile

Amaaann yauu bunlar cidden boş kalıyor. İnsanın iç huzuru olsun, bir seveni olsun... Benim gibi aşkta aradığı mutluluğu bulamadıktan sonra o kadar beğenilse, dikkat çekse ne olur sanki. :sinifsinif:

2 yıldır bayramı İstanbul'da geçiriyorduk. Bu yıl Ankara'dayız. Kimsesiz, sessiz bir bayram olacak. Yalnızız... İstanbul ayağımız kırıldı... Kırdılar... Birkaç yıl öncesine kadar ne kadar da güzeldi bayramlar... Herkes birarada, kalabalık bir aile vs. :nazar:
Şimdi sıfır heyecan, hiçbir anlamı yok benim için bayrammış, seyranmış... Bitti o işler.

Hadi görüşürüz bebek. Muck muck. opuyorumnanaktan

herkese iyi bayramlar dilerim şimdiden ...yeni gördüm bu bölümü ilerleyen günlerde bende bir iki satır yazarım

Naber günlük boshayallersmile
Ben iyiyim Elhamdülillah :Saruboceq:
İki gündür abimlerle birlikte annemde iftar yapıyoruz
Kalabalıkta daha bi keyifli oluyo iftar ,tadı böyle çıkıyo Ramazanın olumunekankayizsmile

Birazdan yusufum öğle uykusundan kaltığında berbere gidicez :eek:
İlk beber deneyimimiz olucak kaydirigubbakcemile3
Bayram traşı olucak küçük paşam :KK1:
Daha sonra ;
Abimler, annem ve biz , hep beraber küçük yiğenimin mezarına gidicez :çok üzgünüm:
Canım benim yaşayan bi melektin ...Çok küçük gittin ama çilenden kurtuldun.
O süre zarfında seni hep koruyup kollayan,
Anneciğine babacığna dilerim Ahirette şefatçi olursun.:Saruboceq:

Son olarakta sanırım Cevahire iftarımızı yapmaya gidicez
Yusuf paşama papuç almamız lazım boshayallersmile

Yarın sabah ta çümbür cemeat anneme kahvaltıya cokacimcoook
Sonra da malum akraba ziyaretleri
Her zaman yapıyo ama Bayram da farklı bi tat var ya opuyorumnanaktan

Neyse böyle işte,
birazdan kalkar paşam ,ben çantalarımızı hazırlamaya başlıyayım :hulya:
:KK3:

Sevgili Gunluk,
Bayramlari hic sevmiyorum,kucuklugumde yasadigim bayram sevincini hatirladikca daha da huzunleniyorum....bugun babacigimi ziyaret ettim,genel durumu kontrol ettim,cok sukur hersey guzeldi..bu arada annecigimi ve beni yanina cagirmamasini bir kez daha rica ettim....

Yine de herkese sevdikleriyle beraber cok guzel, huzurlu ve mutlu bir bayram diliyorum.
kaydirigubbakcemile3

sevgili günlük ;
aşkımsız ilk bayramımız o asker ocağında bense evimde =( neyseki çok az kaldı mehtaba 25 eylülde dağıtıma gelicek inşallah...
tüm müslüman aleminin mübarek ramazan bayramınını kutluyorum bol bereketli bol şekerli bayramlar sizin olsun..

tüm askerlerimizi rabbim her türlü kötülüklerden korusun...

ayy hiç yazasım yok sana beya günlük..valla..
2 gündür sitede sorun vardı ya girmeye girmeye uzaklaşmış hissediyom kendimi
zaten yeni bi oyuna sardım o nedenle üşeniyom buraya gelmeye sempatiksalakcinni
annişko saçımı boyadı az önce..4 e doğru yıkarım
yaşasıl kızıl saç :asigim: Allahım kendimi çok mutlu hissediyorum ben bu saç rengiyle ya :asigim:
dün baya bunalıma girdim ama şimdi iyiyim..iyi günlerimizi düşünmek yerine beni üzdüğü kırdığı günleri düşünmek iyi geliyo..
amaan iyi ki bitmiş diyebiliyorum o zaman..
bu bayram ayrıyız..neyse ya pöfff..
4 buçuk gün tatil..Allahım nasıl bayılıyorum şu resmi tatillere
hep tatil olsun hep sempatiksalakcinni
herkesin bayramını tebrik ediyorum şimdiden
görüşürüz şekerim

zemuszemusve dolma yapımı bitti günlükcük

hadi afiyet olsun

bi de şu temizlik faslı bitse de ben de kişisel bakımımla ilgilensem artıkın

Çok yorgunum günlük. :bbo::bbo::bbo:
Dünden beri bir sürü iş yaptık, evde olmak ne kadar kötü bir şey. :eek:klava::eek:klava:
Bir okullar açılsa artık. Yarın bayram neşe doluyor insan demek isterdim ama hala bayramlardan tat alamıyorum ben. Hele ki şu meşhur şeker reklamlarındaki mutlu kalabalık aile tablosunu görünce içim burkuluyor. :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Eksiklerimiz, yüreğimi derinden parçalıyor... :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Annem de buruk ama sanırım içimizdekileri unutmaya çalıştığımız için ikimizde ev işine verdik kendimizi. Birde bizim oralarda bayramda yapılan kurabiyeye benzer bir şey var adı "kömbe" ondan da yaptık. Eniştem bizde kalıyor ya, canı çekmiş. Bizde ne zamandır yemiyorduk iyi oldu, şu an ev mis gibi kokuyor ve ben sabırsızlanıyorum iftar olsun diye. cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook
Yarın sabahtan sevgilimde bize gelecek, ailecek kahvaltı edeceğiz ve sonra ikimiz dışarı çıkacağız. :asigim::asigim::asigim: Sinemaya ya da Beşiktaş tarafına gideriz çünkü bana waffle sözü var, bu aralar çok kişiyle waffle yiyeceğim, aybur'la da gideceğiz, sabırsızlanıyorum. Ne kadar yersem vazgeçmem ben ondan. cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook
Bayramın 2. ve 3. günü ise Edirne'de olacağız. Kardeşimde izinli, eniştem falan hep beraber oraya gidiyoruz. Kuzenimin tayini Siirt'ten oraya çıktı, hem bayram ziyareti hemde düğünden önce ailecek biraz nefes alalım dedik. hihoyyythihoyyythihoyyyt

Hadi bakalım günlük, çok yorgunum şimdi çıkıp biraz dinleneyim sonra da iftar sofasını hazırlamaya...

Herkesin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum...a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

X